חדשה כאן...

דקלה 16

New member
חדשה כאן...

הספקתי לשים כאן תגובה אחת אבל לא באמת הצגתי את עצמי...טוב זה קצת קשה...אבא שלי נפטר לפני בערך שנתיים...איכשהו תמיד שאני רושמת את זה אני עושה את זה באופן מכני כי אני פשוט עדיין לא מעכלת
אני בעיקר מחפשת אותו כל הזמן בבית ובחצר ולא מוצאת
וברגעים שבהם האווירה היא קשה מסביב, כמו הימים האחרונים אני באופן אינסנקטיבי מסתכלת לכיוון הספה שלו כדי לקבל ממנו את "הפרשנות המיוחדת למצב" שלא ממש משנה אם היא מדוייקת או לא היא איכשהו תמיד מצליחה להרגיע אותי ולתת לי תחושה שהכל יהייה בסדר...כ"כ רציתי שהוא יהייה שם איתי בעוד כ"כ הרבה רגעים ופתאום הכל נקטע לי...בהלוויה אפילו לא בכיתי, לא בגלל שהייתי בהלם אלא בדיוק להיפך כי ידעתי בדיוק לקראת מה אני הולכת...הסיוט שכ"כ פחדתי ממנו התרחש לי מול העיניים המראות של השיבעה אפילו הישיבה של האנשים וההתנהגות של כולם מסביבי הייתה בדיוק כמו לפני 19 שנים...נזרקתי לאותה ילדה בת 8 וחצי שמאבדת מוקדם מדי את האח שהיא הייתה הכי קשורה אליו...אנחנו היינו "הזוגיים" כי הוא היה ילד שני ואני רביעית ובלילות שההורים היו בטוחים שאנחנו ישנים היינו שומעים 'ציפורי לילה' עם שלמה ארצי ואח"כ בקושי היינו מצליחים לקום לביה"ס...ועכשיו הכל חזר רק שפשוט עכשיו גם אבא שלי לא היה שם...ומאז משהו בתוכי מחפש אותו כל הזמן...אני צריכה אתו לידי כדי לספר לו כ"כ הרבה וכדי לעשות את הדברים שאנחנו אוהבים וכדי להתגאות בזה שייש לי את האבא הכי טוב בעולם וכדי שהוא פשוט יהייה כאן איתנו..אולי אני כבר 'ילדה גדולה' אבל ליד ההורים שלנו איכשהו אנחנו תמיד נשארים ילדים ותמיד צריכים אותם לידינו
כשעצוב ולא הולך כשמפחיד ומסתבך אני באה אליכם אני באה אליכם האוטו שט על פני הכביש כנראה גם הוא מרגיש אני באה אליכם אני באה אליכם אבא יגיד: "הגיעה הנסיכה" אמא ברגע מוארת משמחה ילדה שלנו כמה התגעגענו חכי מעט ילדה שלי לפני שתגדלי ילדה שלנו כמה התגעגענו חכי מעט ילדה שלי לפני שתגדלי

שיריק2

New member
בוכה איתך בלב כבד מלא געגועים

ארוכים הלילות מיום שהלכת האביב כמו הסתיו כל כך אפור ובלב זכרונות מן הסתם כבר שכחת ותפילה, תפילה כנה שתחזור. ים של דמעות בשתי עיני ליבי זועק שובה אלי קולי שובר את הדממה התשמע התשמע. מה שומם הוא חדרי מיום שעזבת השעון שעל הקיר ליבו נדם ובודד בפינה הכסא שאהבת בלעדיך העולם כה מיותם. ים של דמעות... עוד אשוב ילדתי אתה כה הבטחת רק חכי ושלי הישארי עם הזמן רק מכתב יחידי לי שלחת הדפים דהו מזמן גם שערי.

דקלה 16

New member
../images/Emo23.gifתודה מתוקה../images/Emo24.gif

זה מדהים שבחרת דווקא לשים את השיר הזה...זה השיר שהכי מרגש אותי בשנתיים האלה, אני אפילו לא יודעת למה דווקא השיר הזה אבל כל פעם שאני שומעת אותו אני לא מצליחה לעצור את הדמעות...פעם קרא לי שנסעתי במונית ובדיוק היה את השיר הזה ברקע ונעצתי את הראש בחלון...זה היה מאוד מביך. לפני השנתיים האלה הייתי שולטת בבכי באופן 'מופתי' אבל עכשיו מספיק שייש משהו שלוחץ על הכפתור הדמעות זולגות כאילו מאילהן...אני מקווה שזה יירגע באיזשהו שלב...

למעלה