חדשה כאן...

חדשה כאן...

שלום לכולם. גם אני בחורה שלוקה בגימגום קל(תלוי באיזה תקופה אני נימצאת) לפי מה שקראתי כאן אני מבינה שחלקכם די מכירים אחד את השני כניראה מקבוצות תמיכה שאתם משתתפים או שאני טועה? בקיצור,גם אני עברתי הרבה טיפולים והאחרון שעשיתי היה של ברברה דם (CTI)במהלך הטיפול כן ראיתי שיפור וגם אחרי(פחות או יותר) אבל בערך אחרי שנה,חזרתי לגמגם יותר.אולי באשמתי כי לא עשיתי חזרות על מה שלמדתי אבל אני חושבת שגם בגלל שבקורס הזה עבדו איתנו על תכניקות דיבור ולא שמו דגש גם על קבלת הגימגום. אני למשל כול הזמן פחדתי שאני אטעה וניסיתי לשמור על שטף דיבור.וזה מה שגרם לי או לא להגיד מה שאני רוצה או להיתקע. מאז אני לא הלכתי לאף טיפול,במקום זה אני הולכת לפסיכולוגית.הטיפולים האלה ניראה לי מצליחים על כאלה שיכולים להתמיד בחזרות יום יומיות על מה שלמדו אבל מנסיוני זה מאוד קשה וזה פשוט מתסכל. מה שכן בתקופה האחרונה אני בתהליך עצמי של קבלת הגימגום,כי אני חושבת שזה הבסיס להכול ורק אחר כך אפשר לילמוד אך לדבר(כי עד עכשיו פשוט שנאתי והתבישתי כול כך בגימגום שלי) הבעיה שלי עכשיו זה הקושי שלי בלאהוב את עצמי מגמגמת, אני אומנם עובדת בעבודה שאני אוהבת יש לי המון חברות,אני טיפוס מאוד חברותי אבל אני לא מצליחה למצוא בן זוג כי אני כול הזמן עסוקה באך להסתיר את הגימגום מה שגורם לי להיכנס ללחץ אחרי הפגישה הראשונה או השניה...? אני לא יודעת מה לעשות,יש מצבים שאני לא מתייחסת למה שאנשים יגידו. ולפעמים אניפשוט חוזרת אחורה ושוב מנסה להסתיר את הגימגום.
 
זאת שוב אני...

חוץ מהפעמים שאני בתקופה קשה שבה אני פשוט לא יכולה להסתיר את זה שאני מגמגמת ואז אני פשוט לא מדברת הרבה.וזה מה שהכי מתסכל אותי כי אני פשוט לא כזאת.
 

stkachov

New member
שלום בוגי

גם אני כמותך, עברתי את אותו המסלול. במהלך הקורס ב CTI הייתי בשטף מאוד גבוה, אבל מספר חודשים לאחר הקורס השטף נעלם, והגימגום נעשה קשה יותר. גם אני האשמתי הרבה את עצמי, ויכול להיות שאנחנו באמת אשמים... אבל אם הזמן, אני פוגש עוד ועוד אנשים, עוד ועוד בוגרי הקרוס שמספרים סיפור זהה. ואני מתחיל לחשוב שאולי האשמה היא לא רק בנו... לאחר הקורב גם הייתי מאוד עצוב כשהשטף נעלם והמצב התדרדר. לאחר כמה זמן אני גיליתי את הפורום, גיליתי שיש למגמגמים בישראל ארגון ויש פגישות שמתקיימות מדיי פעם. התחלתי להגיע לפגישות הללו, להפגש עם מגמגמים נוספים, וזה עזר לי מאוד! זה שיפר לי את הבטחון העצמי, שיפר את היכולת שלי לעמוד למשל ולדבר מול קהל(או לשאול שאלות בהרצאה של עשרות אנשים) ובדיעבד, גם פיתחתי לעצמי כל מיני טכניקות להעלאת השטף. תספרי לנו קצת יותר פרטים על עצמך, כמו מהיכן את בארץ? בת כמה? מה עושה בשלב זה? אם לא נוח לך לספר בפורום את יכולה גם במסר אישי. ושיהיה בהצלחה.
 
פרטים על עצמי

אני בת 25,עובדת בגן לחינוך מיוחד ברמת גן.ובמקביל סטודנטית שנה ראשונה לחינוך. באונברסיטה הפתוחה. איפה נערכות הפגישות,באמ"בי?וכמה יש בכול קבוצה?
 

stkachov

New member
פגישות אמב"י

מתקיימות בתל אביב, בנחלת בנימין. את יכולה למצוא פרטים באתר אמב"י www.ambi.org.il אין קבוצות קבועות, פשוט מגיעים למפגשים השונים מדיי פעם ונפגשים. לפעמים באים 10 אנשים, לפעמים יותר, ולפעמים פחות. את כמובן גם מוזמנת להשאר אתנו בפורום ובכלל. ושיהיה בהצלחה
 

1justice

New member
היי בוגי

בס"ד שלום חברים יקרים ואהובים, תודה לכל החברים הרבים אשר חיזקו את ידנו והציעו את עזרתם להצלחת הסדנא אנו פנינו לקרן הייניך בל והם הסכימו לתת לנו את המקום, אך הם מעדיפים שניכנס תחת הכותרת של אמב"י, אנו ממש נשמש לעזרה במציאת מקום חלופי במידה ואמב"י לא יסכימו לעזור לנו, אנו פונים אליכם לקבלת עזרה בנדון בבקשה עזרו לנו לשכנע את אמב"י, ו/או במציאת מקום חלופי חינם. יש לנו מעל 30 חברים אך אנו זקוקים לכתובת המייל שלהם ובהקדם, מפני ששליחת ההודעות בנוגע לסדנא תתבצע באמצעות המייל, אנו מבקשים כי תשלחו לנו את כתובת המייל שלכם ושל החברים אשר אתם מכירים (וגם את הטלפונים במידה ואתם מעוניינים) כדי שנודיע להם לגבי הסדנא שתפתח בקרוב בע"ה כל המעוניין בפרטים לגבי הסדנא ויש לו הצעות ובקשות מיוחדות מתבקש לשלוח מייל בהקדם מספר המקומות בסדנא מטבע הדברים מוגבל עדיפות לחברים רציניים הרוצים לעזור לנו ולעצמם אנו שוקדים בימים אילו על תוכנית הסדנא נשמח לעזרתכם, בתודה מראש והצלחה לכולנו מצטער שאני נכנס לפורום רק מידי כמה חודשים, בבקשה שלחו הודעה זו לחברים נוספים והעבירו לנו את המיילים שלהם. ניתן להתכתב עימי רק באמצעות המייל. אייל [email protected] "לאחר ששפכנו את כספנו (שהוא גם ככה מועט ביותר עקב בעיתנו) על טיפולים מסוגים שונים, אנו קבוצה של מגמגמים מאזור המרכז, הקמנו קבוצה לטיפול ותמיכה בעצמנו, אנו מאמינים בידע הרב שנצבר בנו במשך השנים, יש לנו תוכנית מלאה לטיפול ואנו אף נקבל עזרה מקצועית ביותר בחינם וגם את מקום הטיפול הממוזג ללא עלות, כך שבעצם לנו זה לא יעלה גרוש בע"ה וגם לכם! רף הכניסה היחיד לסדנא זו היא מידת הרצון, הרצינות והאומץ של החברים לעזור לעצמם, אנו הגענו למסקנה שלכולם אינטרסים שונים המנוגדים לאינטרסים שלנו, ואנו רק יכולים לסמוך על עצמנו ועל הקב"ה. מס' המקומות בסדנא זו שתיפתח בקרוב, מטבע הדברים הוא מוגבל ולכן יש להירשם בדחיפות במייל בלבד, המטרה שלפחות מחצית מהמשתתפים יהיו דווקא מהמין השני. [email protected] הסדנא תתקיים בשעות הערב בת"א. כל הערה והארה להצלחת הסדנא יש לשלוח במייל בלבד הסדנא מיועדת לאנשים המחפשים תקווה, כל הינסה לשים גלגלים במטרה המקודשת, יעשה טעות, בהצלחה לכולנו. הביאו לנו רשימות של מגמגמים, יש לנו כבר עשרות אנו שואפים לבחור את המתאימים ביותר. להתראות במייל [email protected]
 
למעלה