חדשה כאן

aviar3

New member
חדשה כאן

היי לכולם , אני עוקבת אחר הפורום הזה מזה זמן מה ומאד שמחה שקיים פורום למכורי פאזלים כמונו, עשיתי 2 פאזלים של נוף עם 2000 חלקים ואחד עם פרחים עם 1000 חלקים, שנים ממוסגרים בסלון שלנו. לאחרונה מאד רציתי לנסות את הפאזלי כדור, קניתי את החתולים של ה-240 חלקים ואת הפירות וירקות של 540 חלקים וסיימתי אותם אבל אני ממש לא ממליצה, אני אישית לא נהניתי מהעשיה שלהם , החלקים ממוספרים כך שזה יצר מצב של עשייה שיטתית מסויימת, מאד קשה להחזיק את הפאזל , חייבים לסיים שורה שורה ולא על פי בחירה כמו בפאזלים הרגילים, אני לא עושה יותר פאזלים כאלו, 2 הספיקו לי בהחלט. אני מקווה שבשבוע הבא אקנה פאזלים חדשים ורק כאלה שניתן למסגר. אז אני מקווה להיות פעילה בפורום עד כמה שאוכל כי מה לעשות אנחנ אנשים עובדים ולא תמיד יוצא לשבת ליד המחשב וכן מקווהו להראות לכם בקרוב תמונות של הפאזלים שעשיתי . מקווה שלא עייפתי אותכם בפתיח הארוך שלי. בהצלחה לכולכם עם הפאזלים, פאזלונה - הפזל של גלגל המזלות משגע !!!! המון בהצלחה

Puzzluna

New member
ברוכה הבאה

קודם כל, אם תדפדפי אחורה תגלי שגם אנחנו לא נהנו מפאזל הכדור ובדיוק מאותן הסיבות. נשמח לראות את התמונות של הפאזלים שלך.... אני שמחה שהצטרפת אלינו

aviar3

New member
תודה

חיפשתי את מה שכתבתם על הפאזל כדור ולא ממש מצאתי, האם יש באפשרותך לצרף לי קישור ? חבל שלא ידעתי קודם , הייתי מוותרת על הקנייה , ה-540 חלקים עולה ובאותו מחיר הייתי קונה כמה פאזלים ונהנית יותר

Puzzluna

New member
פאזל כדור - חווית ההרכבה ../images/Emo4.gif

אני ורויטל (solitaryshell) קנינו ביחד את הפאזל.

aviar3

New member
../images/Emo24.gifקראתי תודה רבה , אכן בדיוק

אותה ההרגשה. אבל היינו חייבים לנסות לא ? רק קצת בוכים על הכסף
ואיפה שמים את הכדור הזה עכשיו כדי שלא יפול ויינזק
...

Puzzluna

New member
הכדור יפה בסופו של דבר...

אצלי הוא על הטלויזיה. אני אקנה את המתלה לכדור כשיגיע לארץ, אני רוצה לתלות אותו מהתיקרה...

aviar3

New member
גם אני שמתי אותו שם

ודרך אגב ראיתי תמונה של פאזל ממוסגר מאד יפה ברקע, איזה פאזל זה ? חבל שאין יותר פעילים בפורום הזה, נראה שרק אנחנו דנות ביננו ...

אנחנו כולנו פה

זה שאנחנו לא מגיבים לא אומר שאנחנו לא נמצאים... נכון? אני, למשל חולה כבר כמעט שבועיים (התחיל בשפעת והמשיך לדקלת סינוסים) וממש לא מתחשק לי לשבת ליד הפאזל שלי, במיוחד כשהוא כל כך קשה וצריך להתאמץ ולהתרכז בזה.
עוד לא התייאשתי אבל רוצה כבר לסיים ולהמשיך לפאזל חדש. אולי השבת אקבל קצת מרץ ואתקדם קצת.... ואולי לא?

aviar3

New member
קודם כל המון בריאות

גם אני חולה וזו הסיבה שאני נמצאת יותר על המחשב מאשר בד"כ, כחולים מאבדים את החשק לכל מיני דברים ואז פתאום חוזרת המוזה ועושים אפילו יותר. ובאשר למה שרשמתי על שאין אנשים הפורום ,אני יודעת שיש פה כמה אנשים נחמדים ופעילים בפורום, כי אני עוקבת אחר הפורום הזה מזה זמן מה, אבל כוונתי הייתה שחבל שהוא לא יותר פעיל , אני משתתפת בפורום אחר ושם תמיד ישנם אנשים בכל שעה , גם אם לא מגיבים וכל הזמן מצטרפים עוד, בנוסף מארגנים פעיליות לחברי הפורום ויכול להיות נחמד אם נוכל להביא גם את הפורום הזה שהוא מקסים ביותר למצב הזה. מתנצלת על שלא הבהרתי את עצמי כראוי, בואו נחשוב יחד איך אנו מרימים את הפורום הזה, כי הוא באמת נהדר. אז שוב המון בריאות ושבת נפלאה.

arielle2

New member
../images/Emo45.gif יש להרים את הפורום

גם לדעתי הפורום לא מספיק פעיל, אני מתנצלת מראש אם אני פוגעת במישהו אבל זה קצת משעמם לראות את כולם עושים את אותם הפאזלים ואח"כ חלק מגיבים ב- אווי והוהוה ואיזה מהמם. אנחנו אמנם מדינה קטנה אבל יש עולם שלם שם בחוץ שרק מחכה שתגלו אותו. מודיעין שלום, איפה ניתן למסגר ב.., איפה אפשר למצוא את זה? באתר הפאזלים הישראלי כמובן, יש רק אחד כזה. אני יודעת שאני קצת צינית אבל חברה, חיפוש בגוגל ומוצאים עשרות ואף מאות אתרי פאזלים.
הרעיון של פאזאלונה לקיים מפגש של החלפות הוא רעיון מצויין בעיניי ובהחלט יכול לקדם את הפורום קדימה. מישהו מוכן להרים את הכפפה ולארגן מפגש? אשמח לקבל תגובות מכל סוג.

aviar3

New member
אריאלה, אני שמחה שאני לא היחידה

שחושבת שהפורום לא מספיק פעיל ותודה על תגובתך אני אישית אוהבת את התגובות והפרגונים של האנשים בפורום וזה חלק שהוא מאד חשוב בפורומים כאלו, גם השאלות השונות כמו מסגור וכו' חשובות ועוזרות אחד לשני , אני לדוגמא בזכות הפורום עשיתי באופן עצמאי את ה"פיקניק פאזל" אז להרים את הפורום ,הכוונה בכמה מישורים : אחד שיהיו יותר אנשים שידעו על הפורום הזה וישתתפו ויביעו דעות ושנראה דפים מלאים לאורך ימים שלמים ושנית במפגשים ופעילויות מיוחדות לחברי הפורום , דבר נוסף ניתן לארגן הנחות לחברי הפורום , כמו שפאזלונה דיברה עם החנות בדיזינגוף, יש פורומים ש הם חבר שפעיל בפורום זכאי לקבל כרטיס חבר שמקנה הנחות בלעדיות בחנויות שונות. הרעיון של מפגש החלפה יכול להיות נחמד, אבל לי לדוגמא אין מה להחליף,את כל מה שעשיתי מסגרתי , אני מחכה לקנות חדשים והפאזלים שהראית מאד יפים מיוחדים, הבעיה היא דמי משלוח לארץ...

arielle2

New member
../images/Emo140.gif תודה, באמת אולי יש מקום

לחלק מן השאלות ואני עצמי למדתי כמה דברים חדשים, מסכימה, אבל חלק באמת לא במקום. האמת שהשרשורים שעסקו בשיטות להרכבה, שיטות למסגר, להדביק ושיתוף חברי הפורום כל אחד בידע שלו ובנסיון שלו היו הכי מעניינים. גם בגלריות אני מאד אוהבת להסתובב. בקשר לפאזלים את רובם הגדול רכשתי באיביי (הם משומשים דרך אגב) ומחירם כולל הדמי משלוח יוצא לי זול יותר ממחיר פאזל בחנויות בארץ ואני נהנית הרבה יותר.

arielle2

New member
ורציתי להוסיף דוגמה קטנה

קניתי לפני יומיים את הפאזל אמט הליצן חדש, סגור באריזה ב- $4.5 + דמי משלוח יצא לי $17.65 שזה בערך 78 ש"ח. באתר Jigsawjungle בקנדה הוא עולה $16.76 לפני דמי משלוח. וכמה עולה פאזל 1000 חלקים בארץ. המחיר די קבוע 129 ש"ח אלא אם מצאת משהו טוב במבצע. לא כך ?
לאמט לכבוד עלייתו ארצה

Puzzluna

New member
קנייה מחו"ל....

אני הזמנתי כמה פעמים מחו"ל ושילמתי מכס על הפאזלים! יצא יקר בסופו של דבר.

arielle2

New member
מכס

מכס משלמים רק מעל $50 .לפני שהתחלתי לקנות בדקתי את עניין המע"מ. נמסר לי שמחיר הסחורה + המשלוח הוא העלות לחישוב המכס. זה כנראה רק דה יורה משום שדה פקטו, למעט הזמנה אחת מ-Gigsawjungle מעולם לא חייבו אותי במכס. פשוט צריך לקנות מאותו סוחר במחיר שהוא נמוך מ-$50 וזה מה שהסוחרים מציינים על החשבונית. בדואר כנראה לא בודקים כל חבילה כמה כתוב בת. המשלוח ולא מוסיפים את הדמי משלוח, עובדה קיבלתי כבר עשרות חבילות. אבל אני מודעת לעובדה שבמקרים מסוימים אני עלולה לשלם גם מכס. ייתכן ואת קונה רק חדשים ? יותר מדי בחבילה אחת ? פאזלים גדולים וכבדים ? אולי פקידי המכס באזור שלך פשוט יותר עירניים מאשר באזור שלי...

Puzzluna

New member
פעילות הפורום...

אני יותר מאשמח לפעילות מוגברת בפורום. צריך להבין שאין הרבה אנשים שמכורים כמונו לפאזלים כמו שיש מכורים לטלנובלות וכו' ולמעשה גם הגילאים שם אחרים ואופי הפורום שונה. אני חושבת שהפורום כרגע פשוט מקסים והוא רק בתחילת דרכו. כל הצעה לשיפור וייעול תתקבל בברכה.... לגבי הטבות לחברי הפורום, כבר היו לא מעט... אתר הפאזלים נתן קופון הנחה מיוחד לחברי הפורום וגם בחנות בדיזינגוף נותנים הנחה מסויימת לבאים מתפוז. אני בקשר רציף איתם כדי להודיע על משלוחים חדשים ועל מבצעים קיימים. בכל אופן אני שמחה שיש גרעין פעיל וחשוב לפורום ומקווה שיהיו מצטרפים חדשים.

arielle2

New member
רעיון שצץ לי כרגע

בפורום אספנות ואוספים שאני חברה בו פתחו גלריות משותפות לכל החברים אליהם מעלים קבצים בנושאים שונים, תקופתיים (חנוכה , פורים
) או נושאיים (יונת השלום). אפשר לאמץ גם רעיון זה אם כי כל מה שאני מצליחה לחשוב עליו כרגע זה גלריית החלפות וההדרכה בעבודה שאני צריכה לסיים להכין למחר) אולי מישהו יכול להמשיך את הכיוון וללכת הלאה עם הרעיון? גלריית החלפות.
כתובת אחד האתרים של אוהדי Springbok פאזלונה יהיה נחמד עם תוסיפי אותו לקישורים/אתרים http://members.cox.net/springboks/

למעלה