חדשה כאן...

mr_lonely

New member
כן...גם אני אשתוק...

חשבתי לתת לכן דוגמאות..אבל אני רואה שאתן מבינות לבד

אני דווקא אשמח לדוגמאות

אבל תפתח שירשור חדש בבקשה .. קשה לי עם הדיפדוף.. עדיין לא שולטת על הקופסא...

קרוואלה

New member
לנו לתת דוגמאות??.

חיחיחי...... מישו שכח פה שאנחנו נשים לנו יש כישרון טבעי לפתרון בעיות! לחשוב על הכול! לנתח נכון דברים! לכבס לכם ..לבשל לכם...לטפל בכם.....לחשוב במקומכם........ ועוד ועוד...ולנו אתה רוצה לתת דוגמאות??.

mr_lonely

New member
הנה...נתתי לך 2

ולי לא מכבסים ולא מבשלים ולא מנקים אנחנו מביאים משכורת יחד לבית שלנו ועושים הכל יחד בבית שלנו ...כולל מקלחות ושירותים ... עליי האיום הזה לא עובד !

הסיפור של נואשת לאהבה רק מזכיר לי

כמה גברים ונשים שונים כל כך בהתיחסות שלהם לדברים... נשים כל כך רגישות ולוקחות דברים שונה מגברים... יסלחו לי הגברים שבפורום אבל גברים בכלליות לוקחים דברים בצורה אחרת לגמרי- מה שנראה לנו הנשים כסוף העולם אצלם מהווה רק איזה משהו שולי שיפתר איכשהוא מעצמו... הם לא אוהבים לדבר על בעיות או משהו... וזה לפעמים די מתסכל...

mr_lonely

New member
נו באמת...

כל הגברים כך ? כל הנשים כך ? זה גובל בגזענות...

למה גזענות?

אני רצינית- גברים ונשים שונים בהרבה דברים ואחד מדברים נוגע לאופן בו הם לוקחים דברים, מריבות, ויכוחים וכו'... נשים יותר רגשניות בקטע הזה וגברים פחות לדעתי .ושוב- יש הרבה יוצאים מן הכלל אבל בצורה כללית זה המצב ואני רואה את זה כל הזמן. ניקח מצב שהגבר שוכח את יום ההולדת של אישתו או את יום הנישואין או את יום השנה לחברות וכו'- האישה הרי יותר תיפגע מאשר אם היה המצב הפוך! יש לי עוד הרבה דוגמאות וכולן לקחות מהחיים...

mr_lonely

New member
ואם אני עושה את כל מה שאמרת ?

רגשן ורגיש לנקיון ולא שוכח יום הולדת ויום נישואין... מה זה אומר ? שאני אישה ? יש ויש גם כאן וגם כאן

למעלה