חדשה כאן...

mr_lonely

New member
בזה רק את תצטרכי להכריע

שמעת כאן דיעות מכל קשת הצבעים והגוונים ערכנו לך שולחן עם כל המטעמים אבל את ההחלטה מה לאכול...תצטרכי להחליט בעצמך...

קרוואלה

New member
חבר?..

אם לזה קוראים חבר...שלא יהיו לי חברים כאלה אפ פעם! נואשת חבר לא מתעלם!! ולגביי השאר...את הנעשה את להשיב!....זה כבר קרה אם תצטערי או לא זה לא ישנה את העבר. ליפעמיים הרפתקאה כזו יכולה רק לתרום למערכת היחסיים בבית להשתפר או להפך! תנסי להוציא את הטוב מהתקופה הזו ולנצור עמוק בלב. אבל איתו תחתכי את הקשר!! אין סיכוי שתוכלו להיות חברים בנפש.....גבר ואישה שקיימו יחסי מין לא יכולים פשוט להתעלם מהעובדה הזו.ולהפוך לחברים בנפש!

טאKילה

New member
זה ...

לא חדש

מכירה את המשפט?

יש רגעים בחיים שאתה חושב שאתה כול כך צודק שלא איכפת לך מה יהיו התוצאות? אגב הוא קרא גם את כול התגובות שלכם..שלחתי אותו לכאן שיקרא מה אתם חושבים על המעשה שלו.. עדיין כואבת ומדממת..למרות..למרות..שהוא באמת בן אדם טוב..הוא באמת כזה..לא באה לשפוט אותו..לא יודעת איך הייתי מתנהגת לו הרגשתי כמותו..לא יכולה לשפוט אנשים כול עוד ואני לא עומדת במקומם? תאמרו שאני מגוננת עליו, אז ממש לא!! לאמר שאני טיפשה? אתם רשאים לאמר..אולי אני באמת כזו..מי יודע..

קרוואלה

New member
טיפשה את לא!!

מאוהבת כנראה שכן!!! וכשמאוהבים הראש לא חושב נכון! ואם הוא קורא מה שכותבים פה אני מאמינה שהיא בתוך תוכו יודע שהוא טעה שנעלם והתעלם ככה.זו פחדנות לשמה!! אדם צריך לדעת להתמודד עם מצבים שיצר לעצמו! לברוח מהם או להתעלם זו פחדנות לשמה ולא שום דבר אחר!!

טאKילה

New member
נואשת..

אל תלקי את עצמך. גם אם הוא קרא את התגובות, הוא בטח חייך חיוך מסופק, היית לו עוד חפוז עם כל הכאב אבל זו האמת. ואת אישה רצית חום ואהבה לא רק סקס. למרות שמבחינה הגיונית הרי מה תקבלו זו מיזה רק סקס, שניכם נשואים לבני זוג אחרים. את לא טיפשה, היית שם חצית את הגבול וחזרת חכמה יותר מאותה פתיה של לפני.

הו טקילה..

אין לכם מושג לאיזו התפכחות גרמתם לי..מבחורה שבורה הצלחתם להרים אותי מהקרשים..את כול כך צודקת טקילה..כול כך צודקת..פתי שכמותי..ואני ברוב טימטומי הלכתי שבי אחריו..האמנתי לכול הגיג שהוציא מפיו..איזה עצוב זה לשמוע שהייתי בשבילו חפוז, אבל..זו האמת..תהיה כואבת אשר תהיה.. זו האמת!! כמה שארצה לברוח ממנה תהדהד שוב ושוב..

לא קשור לכלום כרגיל..אבל..

אנחנו גורמים פה לכולם ייאוש מהקשרים שלהם.. אמת או לא, אבל התגובות שלנו גורמות להם לכאב..

האמת תמיד כואבת..

קשה לאנשים לקבל את האמת..כשזה מגיע לאמת אז כולנו משתנקים..שוב תהא אשר תהא כואבת..זו האמת!!

קרוואלה

New member
צודקת.....

האמת תמיד כואבת!! אבל תסתכלי על הצד החיובי שבדבר... אדם שבור וכאוב לא חושב עם ראש צלול הלב מתערבב עם הראש ויוצר מצב של בילבול. וברגע שיש אנשים שמייעצים ולכול אחד יש דעה שונה קל לקחת את מה שהכי מתאים לך מהכול וללכת עם זה הלאה!

mr_lonely

New member
הכל עניין של נקודת השקפה

נהוג לחשוב שהגברים הם הצד "המנצל" והנשים הן הצד "המנוצל" ואני לא כל כך מסכים עם זה... את תמיד יכולה להגיד שניצלתי אותו מינית ועכשיו הוא לא מתאים לי ואני ממשיכה הלאה... רק תעשי לך בראש את המהפיכה החשיבתית הזו ותראי איך כל ההרגשה משתנה...הכל נראה אחרת

קרוואלה

New member
קיצר.....

זו מערכת יחסיים..... ובכול מערכת יחסיים יש אינטרסים..... היא ניצלה אותו! הוא ניצל אותה! כול אחד סיפק את הצרכים שלו!

למעלה