חדשה כאן

חדשה כאן

יש לי שאלה שאולי היא קצת מוזרה. האם קרה לכם שאתם יודעים לפני כל מה שמתרחש אצלכם בחייכם, מה יקרה? או שזה רק אינטונציות רעות....

ברוכה הבאה ../images/Emo42.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo79.gif

כן, אני יודעת הרבה פעמים כל מיני דברים שהולכים לקרות לי, וגם דברים שקשורים באנשים אחרים. יש לנו קול פנימי. הקול הזה יודע הרבה עוד לפני שדברים מתרחשים. אם אנו קשובים עליו, אנו פשוט מקבלים את המידע (בתמונה, או במילים, או בידיעה, או בדרכים אחרות...) זה אמור להיות המצב הטבעי שלנו
פשוט רוב האנשים במשך השנים לא מקשיבים לקול הזה, ואז לאט לאט הוא נחלש. באהבה

לא ../images/Emo13.gif

תראי, זה לא שאני שומעת מישהו בתוכי שאומר בקול מפחיד ודרמטי: "מיכל, מיכל, את תיכף הולכת לפגוש מכר ותיק....ואההההה...אהההההה"
אני מקבלת מידע מהקול הזה בדרך כלל בתמונות או במידע שפתאום נוחת עלי (זאת הדרך העיקרית), אבל אני לא שומעת דיבורים בתוכי או משהו כזה
אני שמחה שאני מקבלת את המידע הזה. זה מידע רב ערך
כמו שאמרתי זה המצב הטבעי של בני האדם. עם השנים בני אדם מדחיקים את זה ועושים הפוך ממה שהקול הפנימי אומר להם. תעריכי את זה שאת פתוחה למידע הזה
את עוסקת במשהו אלטרנטיבי? פתאום ביום בהיר התחלת לקבל מידע או שזה כבר הרבה זמן?

חחחחחח חמודה את../images/Emo24.gif

גם אצלי זה ככה, זה תמונות שמועברות לי והרגשה פנימית וזה לא מהיום. כשהייתי ילדה קטנה זה היה מאוד מפותח אצלי, יכלתי להגיד גם מה יקרה לאחרים ולא רק לי, וידעתי מה האופי של אנשים ומהם הם חושבים ...גם היום אני יודעת, אבל זה יותר משהו אישי שלי. אני לא יודעת מתי יקרה משהו כללי.וכל החיים בחרתי להתעלם מזה.ואני לא עוסקת במדהו אלטרנטיבי להפך אני קצת די אנטי זה....

חה חה ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

הדימוי שנתתי עם הקול הדרמטי גם אותי הצחיק
לגבי זה שכאשר היית ילדה זה היה יותר מפותח, אז קלעת בול! ילדים יודעים ברמה ממש גבוהה ועם השנים הם פחות מחוברים לעצמם בגלל הסביבה. אני בטוחה שאם יש לך את זה, את יכולה לפתח את זה כך ששוב תוכלי לחוש אנשים אחרים ממש טוב. (אם תרצי כמובן). את יכולה להשתמש ביכולת הזאת אם תבחרי להדריך אנשים אחרים. אבל לא רק. את יכולה לבחור בעיסוק שיהיה קשור לעוד אנשים, ובעזרת זה שתרגישי אותם תוכלי לעזור להם טוב יותר. (אפילו אם תעבדי בתור מוכרת, עצם זה שתרגישי אנשים אחרים ברמה גבוהה יותר מאשר אחרים, תוכלי להבין אותם ולעזור להם טוב יותר). בכל אופן, את גם יכולה רק להשתמש בזה לעצמך, ופשוט לפעול לפי הקול הפנימי שלך
האנטי שיש לך הוא בגלל דימוי כלשהו? למשל, שמעתי שיש אנשים שחושבים שמשהו אלטרנטיבי זה אומר אנשים עם שרוואלים, מעופפים כאלו, מעשנים או כל מיני דברים כאלו....
אם זה עניין של דימוי, אז תדעי שאת קובעת איך תהיי, איך תיראי, ומה תשדרי. זה רק דימוי
המשך יום נפלא! אני ניגשת לצפות בסידרה "מכושפות"
(ערוץ 3)

גם אני אהבתי לצפות ב"מכושפות"

האנטי לא בגלל זה..אלא בגלל זהייתה לי התקלות עם מישהו שלמד רייקי והרס לי את החיים.מאז אני לא ניגשת לזה. אבל זה נורא מעניין אותי, כי לא פעם שמעתי ממגדות עתידות שיש לי את העין 3 וחלק לא רצו לדבר איתי על זה ולא רצו לומר לי דבר,כאילו זה סוד גדול.

צפית בפרק של היום? מאד נהניתי!

זה פרק שכבר ראיתי בעבר אבל היה מהנה. לגבי זה שלמד רייקי....אז אני לא יודעת מה קרה ביניכם, אם זה היה משהו רומנטי, או שהוא טיפל בך...אבל יש גם כאלו שלא למדו רייקי וכדאי לא להתקרב אליהם
(הכוונה היא שזה שהוא למד רייקי, שזה לא יעכיר לך את כל התחום האלטרנטיבי. כי הבחור הזה לא משקף אוכלוסייה או משהו כזה).
אם התחום מעניין אותך את יכולה להתחיל בלקחת קורס קטן, רק בשביל להתנסות בנושא. יש הרבה תחומים: יוגה, הילינג, שיאצו ועוד כל מיני דברים אחרים. אם בא לך להתנסות במשהו אז תשימי לב שאת מתחברת למי שמלמד את זה ומה התחושות הפנימיות שלך אומרות על הקורס הזה. תסמכי על התחושות הפנימיות שלך כשאת בוחרת כאלו דברים...

היי חמודה

ביני ובין הבחור הזה היה קשר רומנטי, אבל הוא פגע בי כמו שאף אחד לא פגע בי וזה הרחיק אותי מכל זה..כל הכאב....ואם אוכל לקחת קורס קטן זה יהיה רק בעוד שנתיים שאסיים ללמוד...ותודה רבה לך על הכל!!!

למעלה