חדשה כאן!!! אנ עברתי מפורום"אופנה" לפה כי שמה כולן סתומות ועם פוזה וגובה מקווה שפה לא...
מ מאוהבת ברן דנקר New member 28/8/04 #1 חדשה כאן!!! אנ עברתי מפורום"אופנה" לפה כי שמה כולן סתומות ועם פוזה וגובה מקווה שפה לא...
R Revi 22 Tal New member 28/8/04 #2 WELCOME ../images/Emo39.gif פה בטוח לא תתקלי באנשים כאלו וזאת הבטחה!
V victoria777 New member 30/8/04 #4 סליחה????????????????? אני לא מהפורום הזה אלא מפורום אופנה דווקא.אז נכון שיש כמה סתומות אבל מזה להגיד שכולן כאלה????
סליחה????????????????? אני לא מהפורום הזה אלא מפורום אופנה דווקא.אז נכון שיש כמה סתומות אבל מזה להגיד שכולן כאלה????
N newKiticat New member 31/8/04 #5 כשמרבית הבנות שם הם בנות שטוחות ורדודות- טון הפורום נקבע על ידי עובדה זו. לצערי הרב, אני נאלצת להסכים עם זה.... ויש שם בנות מאוד חביבות כשלעצמן- פשוט באוירה הזו של פורום אופנה, הם מוציאות רושם איום ונורא....
כשמרבית הבנות שם הם בנות שטוחות ורדודות- טון הפורום נקבע על ידי עובדה זו. לצערי הרב, אני נאלצת להסכים עם זה.... ויש שם בנות מאוד חביבות כשלעצמן- פשוט באוירה הזו של פורום אופנה, הם מוציאות רושם איום ונורא....
V victoria777 New member 1/9/04 #6 בסדר אז בנות שאוהבות אופנה זה רדוד ובנות מלאות שאוהבות אופנה זה לא רדוד????
N newKiticat New member 1/9/04 #7 ממש לא! אופנה יכולה להיות דבר בוגר ומדהים. אבל כמו כל דבר- זה יכול להיות רדוד.