חדשה כאן

דנה10

New member
חדשה כאן

שלום לכולכם. אין לי מושג אם כבר עסקו בפורום בנושא זה, אם לא זה יפליא אותי. אני מורה כבר מספר שנים בתחילת שנות ה- 30 שלי ונמאס לי. אין לי מושג איך עושים את השינוי - לא מגיעה לי שנת שבתון בשנים הקרובות ואין לי מושג מה לעשות ? כל עיצה תתקבל בשמחה.

noa128

New member
היי דנה ../images/Emo13.gif וברוכה הבאה

תיכף נמצא לך את נירה'לה שלנו.. נשמע לי שהיא תוכל לענות יותר לעניין ממני
ויופי שבאת

טוואנדה

New member
חדשה

היי דנה, גם אני חדשה כאן... אני מציעה לך לעסוק בתחביבים ש"הזנחת" איפשהו לפני כמה שנים. לדוג' : אמא שלי בת 50 ועובדת כבר קרוב ל-25 שנה באותו מקום עבודה לפני זמן מה היא נכנסה למין דיפרסיה כזו, מדכא אותה שאף אחד לא מפרגן לה, אף אחד לא נותן לה קרדיט על העבודה הקשה, והיא מרגישה שהכל כבר נעשה בקבלנות ולאף אחד לא אכפת איך האחר מרגיש. (לצערנו זה קורה כמעט בכל מקום עבודה, לא משנה עד כמה העבודה תהייה מגעילה וקשה אך ברגע שיש לך אנשים טובים שעובדים איתך הכל נראה אחרת) בכל אופן היא התחילה להעשיר את זמנה (אחרי העבודה) בכך שנרשמה לחוג פיסול וציור על עץ והיא פשוט פורחת עם ההנאות שלה, לעבודה היא עדיין קמה כל בוקר בידיעה ש"אין מה לעשות" אבל היא למדה איך לגרום לעצמה להרגיש טוב... מקווה שעזרתי

ברוכה הבאה דנה ../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

"להתחיל מחדש" זה מן נושא כזה שדנים בו מהרבה זוויות. בואי ונראה מה הזווית שלך - אני מנחשת מהכלליות של השאלה שלך שאת רוצה לעשות שינוי אבל לא יודעת לאיזה כיוון ללכת. הבנתי נכון? לא שיש קשר הכרחי בין הדברים אבל איזה מקצוע לימודי ולאיזה גילאים ולמה, למה נמאס לך? (זה יעזור להבין את הרקע)

דנה10

New member
תשובות

נמאס לי מסיבות רבות ביניהן שאני מרגישה שאני יכולה הרבה יותא. אני חושבת על לימודי תואר שני בניהול בחינוך אבל עוד לא סגורה על זה. אכן הרעיון הוא שינוי כיוון. תודה.

אז מה הבעיה?

זהו שאני לא מבינה על מה ההתלבטות. תלכי על זה כשתהיי סגורה על זה. אפשר לעשות תואר שני במקביל להוראה לא? ניהול בחינוך נראה לי כמו המשך ההתפתחות המקצועית ולא מעבר דרסטי כמו למשל לרפואת שיניים או פתיחת חברת קייטרינג. אז עושים צעד אחרי צעד. וגם מחפשים משרות פנויות במשרד החינוך או בעיתון ובינתיים מתפרנסים, עם מטרה בראש (תגדירי זמן עד שאת משיגה אותה). מקווה שעזרתי ושיהיה בהצלחה.

למעלה