חדשה כאן

jazzis

New member
מי דיבר על נייטרליות - אובייקטיביות

אין דבר כזה - גם אתה לא נייטרלי (; אמרתי לך שכל העניין של ה-10 הוא לא רציני, אבל האלבום של Hands הוא אלבום חשוב מאוד מבין האלבומים שמקורם בארה"ב, וזאת הסיבה שציינתי אותו. לא יודע אם ב-10 ראשונים, אך מקומו בהחלט איפה שהוא בצמרת. זה שהייתי שותף בהוצאת האלבום המחודשת אינו (אני מקווה) פוסל את האלבום עצמו (; אדם

אי אפשר לסמוך עליך בעניין הזה

" אין דבר כזה - גם אתה לא נייטרלי" בוודאי שאני נייטרלי - אני לא מעורב בהפקת הדיסקים, בניגוד לך! אולי אתה עדיין לא קולט את זה, אבל בעולם שאנחנו חיים בו (כדור הארץ) רוב האנשים לא יקחו ברצינות מחמאות שמפיק של דיסק ייתן על הדיסק שהוא הפיק. לא שמעת על המשפט "אין הנחתום מעיד על עיסתו?" ובעברית פשוטה: האופה לא יכול לתת מחמאות ללחמניה שלו. אז פשוט תתאפס על המציאות, ותפסיק להביך את עצמך בעניניים האלו. הקרדיט של ג'אזיס על האלבום של Hands מוציא אותך מרשימת האנשים שיכולים להגיד משהו רציני על האלבום הזה. פשוט לא יתייחסו אליך ברצינות. אין מה לעשות.

jazzis

New member
אין שום קשר

אורי, בין הדברים. הקשר שלי להפקה הופך אותי לבלתי נייטרלי ובלתי אובייקטיבי - זה מובן מעליו ואני מעולם לא טענתי שאני כן (; באופן כללי לגבי שאר בני האדם (שאינם אדם ברוך) המושג "נייטרלי" ו"אובייקטיבי" הם יחסיים מאוד ולמעשה הם סוג של סטירה פנימית - מאחר ושני המושגים הם מושגים אבסולוטיים, נדרשת מידת על-אנושיות על מנת להיות כנדרש מהם. הרי כמשפטן אתה מודע בוודאי לקונפליקט הקיים אפילו ברום המערכת השיפטית ובעיית הנייטרליות / אובייקטיביות של שופטים - הדבר אינו אפשרי באופן מושלם וכולם עושים את מיטב יכולתם להתקרב לפי מיטב יכולתם לאבסולוטי מבלי יכולת להגיע אליו. בקיצר כל דבר הנאמר על ידי כל אדם הוא לא יותר מדעתו האישית! אין שום אבסולוטיזם באמירות אנושיות - כנרא זה ההבדל ביננו ובין האלוהי? קצת פילוסופיה על הבוקר.... :) אדם

זה לא קשור לפילוסופיה

אתה פשוט לא יכול לשבח אלבום שאתה מעורב בהפקתו. זה אלף-בית, זה Common Sense, זה הבייסיק של הבייסיק. כל פעם שאתה עושה את זה, אתה יורה לעצמך ברגל. אנשים שואלים את עצמם - אם אדם לא חושש לשבח חומרים שהוא מעורב בהפקת, איך בכלל אפשר לסמוך על דברים אחרים שהוא אומר? חבל שאתה מזלזל באינטליגנציה של אנשים - הם הרבה יותר מתוחכמים וחשדנים ממה שאתה חושב. אי אפשר להתל בהם בעזרת תשבוחות עצמיות. זה לא פילוסופיה - זה שיעור מס' 1 באמינות.

jazzis

New member
יכול להיות שבנקודה זו

אתה צודק. אתה יודע מה - מעכשיו אני אגיד רק דברים שליליים, ביקורתיים, מזלזלים ומבטלים על כל דבר אני קשור בו. בחייך אורי - איך אומר השחקן בפרסומת הקפה - Wake UP!!! אדם אגב - אם מישהו חושב שמישהו שאומר משהו חיובי על מה שהוא עושה הוא אדם בלתי אמין בעליל - יש לו בעיה רצינית ביותר עם הלוגיקה שלו (;

כרגיל אתה נגרר לאבסורדים

"מעכשיו אני אגיד רק דברים שליליים, ביקורתיים, מזלזלים ומבטלים על כל דבר אני קשור בו" אין הנחתום מעיד על עיסתו - לא לטובה ולא לרעה. פשוט תן לאנשים אחרים לומר שבחים עליך. מה דעתך על המשפט הבא: "לדעתי אני אדם מקסים". האם זה נראה לך אמין? אולי במקום לייסד טקס אוסקר בלתי-תלוי והמוני, כל במאי יערוך לעצמו טקס-אוסקר עצמאי, ויחלק לעצמו פסלון? הנקודה ברורה, נדמה לי.

jazzis

New member
זה אבסורדי באותה מידה

כמו הבמאי יומר - הסרט שלי ממש, אבל ממש גרוע! אבל אורי - אני בטוח שבסןפו של דבר אנו חושבים אותא הדבר :) זה מספיק נדמה לי.... אדם

thespy

New member
Kansas is not a prog band per se...

very few prog cuts in the kansas catalog. i would place categorize them as a classic rock band.

זה משהו אחר

אתרים בינלאומיים גדולים כמו BN.com או כמו amazon מחזיקים מלאי גדול מאוד וטוב מאוד, אבל הם יקרים בגלל המשלוח. לפעמים לוקח 3 שבועות עד שהפריט מגיע, וזה קצת מעצבן לחכות. עדיין זו אופציה סבירה. אתר כמו jazzis.com מחזיק מלאי טוב, והוא יותר זול ומהיר מבחינת המשלוחים מפני שהוא ישראלי. חנות כמו 'קצת אחרת' תדאג לך בלי משלוחים. וחנות כמו 'האוזן השלישית' מחזיקה מלאי חביב, עם מחירים גבוהים - ועדיין את מקבלת את הדיסק ישר באותו הרגע שבו את רוצה אותו.

Rudess

New member
המלצות לחנויות

הכי טוב,משתלם וזול לקנות דרך האינטרנט. www.lasercd.com אתר עם מבחר ענק של פרוגרסיב מכל הסוגים www.theendrecords.com אתר עם מבחר ענק של מטאל בכל הסוגים www.ebay.com עולם המכרזים הענק ביותר בעולם, אפשר למצוא אחלה מציאות. www.cduniverse.com עוד אתר דיסקים טוב.

אדם זאב

New member
האלבומים המומלצים שלי

פורום של פרוגרסיב!! אחלה גדול !! הנה האלבומים שאני ממליץ: 1.Genesis: Selling England By The Pound, Foxtrot 2.Jethro Tull: Thick as a brick 3.Camel: Mirage 4.Gong: You 5.Gentle Giant: The Power and the Glory 6.Yes: Close to the Edge 7.King Crimson: In the Court of the Crimson King, Red 8.Emerson Lake and Palmer: Tarkus רשימה אקראית שיצא לי מהראש, כמובן שיש עוד מלא מלא מלא דברים טובים. ואין חשיבות לסדר הכל גדול !! ישר כח כולם

למעלה