חדשה כאן

חדשה כאן

הי בנות נחמדות אני חדשה כאן בדרך כלל אני בפורופ תרומת ביצית בכל אופן קראתי את ההודעות שלכם בבוקר והיתה שם מישהי שסיפרה שקיבלה אם אני לא טועה 8 מנוגון או יותר בבת אחת היתה גם מישהי שסיפרה שקיבלה לאורך 21 יום מנוגון אני עברתי טיפולינ פוריות זריקות בלבד במשך שנה עם 5 או 6 מנוגון ומקסימום שבוע או אולי 8 ימים תגובה שחלתית ירודה התפתתחו 3 זקיקים נחמדים הרופא המליץ ללכת לתרומת ביצית כי אין לי סיכוי לבד לפי דבריו יש לי FSH גבוה למרות שלא ביצעתי את הבדיקה כבר המון זמן כחצי שנה אולי יותר רק לציין שבבדיקת דם שנערכה לפני כחצי שנה לקראת תרומה הFSH היה יחסית נמוך בערך 15 16 פשוט אני חושבת שאולי בגלל חוסר ידע לא קיבלתי טיפול טוב מה אתן חושבות לפי מה שסיפרתי דרך אגב היו לי 2 הריונות שניגמרו בשבוע שישי טבעיים לא מטיפולים

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו|כן\

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. חסרים לי קצת נתונים בסיפור. כמה טיפולים עברת. איזה טיפולים עברת, הזרעות? IVF? בכל הטיפולים היו 3 זקיקים? מתי היו ההריונות? מי הרופא שלך והאם הלכת לשמוע חות דעת מרופא אחר? מה היה הFSH בזמן הטיפולים? fshשל 15-16 בגיל 36 הוא לא נמוך יחסית, אבל לא גבוה מידי. לרוב במצב כזה ממשיכים לנסות. תלוי כמובן בתגובות שהיו לך לטיפולים. נועם

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

גם אצלי מתעוררות לא מעט שאלות. אם היו לך שני הריונות שנפלו מוקדם, האם עשית בדיקות נוספות? קרישיות יתר למשל? וגם לא ציינת באיזה גיל היו ההריונות הללו, ובכלל לא ציינת בת כמה את. אני חושבת שבהחלט לפני שמשנים כיוון שווה לשמוע דעה נוספת. כמו כן, עם התעקשות מסויימת אני חושבת שאפשר להגיע לשאיבה גם של שלושה זקיקים. בקיצור, אני חושבת שאת צריכה לשמוע דעה נוספת של רופא אופטימי.

עינת ב6

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

הי לך... מקווה שתעזבי אותנו מהר לטובת פורום נחמד ועגול...
לא מכירה את כל הנתונים ועדיין... נשמע לי שאם הצלחת בעבר להשיג 2 הריונות טבעיים שווה לבדוק למה הם נפלו ובמקביל להמשיך בטיפולים...
האם ניסו להחליף לך בעבר את המנוגון במשהו אחר??? אני בהחלט בעד ללכת ולבדוק את כל העניין שוב כולל ב. דם מקיפות חדשות... מאחלת לך המון המון בהצלחה!!!

התפקדתי

וביקשתי בקשה בבקשה תעזרו לי ותנו לי המלצה על רופא שפתוח (בהתפקדות ציינתי את הבעיות שלי) ועובד עם הכללית כזה שיהיה מוכן לנסות לעזור לי להגיע להריון זאת אומרת מקשיב רצוי שיהיה מאיזור השרון והמרכז גם אפשרי

תותי

אני לא רוצה לאכזב אותך אבל FSH -30 זה באמת הרבה וזה באמת אומר משהו על האיכות של הביציות. האם ניסו פעם לשאוב ביציות? האם את מגיבה היטב להורמונים? מנסיוני אני יכולה לומר לך 2 דברים.1. ביציות ברמות כאלה יתקשו לעבור הפריה ויתקשו לשרוד. 2. מצד שני לגמרי אחרי השאיבה הלא מוצלחת ההיא נכנסתי פתאום להריון ספונטני תקיו .(כ-חודשיים אחרי השאיבה) אני לא יודעת אם יש לך אפשרות להמשיך אצל פרפ בלומנפלד- אני סומכת עליו בעניים עצומות.

אם מאמצת

לא הייתי קרובה אפילו לIVF פרופ בלומנפלד היה מאוד אגרסיבי כלפי וחד משמעי לא הייתי רוצה לחזור אליו אולי הוא מיקצועי אבל לא נעים מעבר לזה היו פעמים כניראה שהFSH היה נמוך למשל שעשיתי בדיקות לקראת תרומת ביצית יצא FSH נמוך יותר בערך 15 זה היה לפני חצי שנה בערך דרך אגב פרט חשוב אני חולת קרוהן שזו דלקת כרונית במעיים ויש פחד לדקור את השחלות שלי כדי לא לעורר את המחלה

תותי

אני דווקא מגלה אצלו רגישות אמפטיה והבנה.גם אצלי השחלות עובדות בON AND OFF ובאמת הוא המליץ לי בזמנו על תרומת ביצית. לפי דעתי כדאי לבדוק את רמות הLH FSH מדי תחילת חודש ובהתאם לכך לטפל. חוץ מזה נראה לי שכדאי לפחות פעם אחת לשאוב רק כדי לראות שהביציות עוברות הפרייה. לי היה בחודש שעבר LH 14 שזה גבוה אבל סביר. החודש היה לי פתאום 4.7 שזה הרבה יותר טוב ובקשר לפרפ בלומנפלד, תחשבי על זה שברגע שהוא שולח אותך לתרומת ביצית הוא מוציא את עצמו מהתמונה כי הוא עצמו לא מתעסק עם זה ככה שאין לו אינטרס. (אני לא מקבלת ממנו אחוזים אני באמת מעריכה את המקצועיות שלו ,מה עוד שאיתי הוא הלך מאוד רחוק גם במצבים של FSH 49 . אבל כמובן תלכי למי שנוח לך. הערכים בהחלט יכולים לספק הריון(בטח ה-15) אבל כדאי לשאוב כדי לדעת את זה. בהצלחה.

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לא לפתוח יותר מהודעה חדשה אחת ליומיים שלושה, אלא לשרשר הודעות. עם FSH 30 הסיכוי אכן קלוש, ויש לך המלצה של 2 רופאים לפנות לתרומה. בכל מקרה, ההמלצה האולטימטיבית שלי היא דר' קלדרון מבית חולים בני ציון בחיפה. פני אליו להתייעצות. הוא מטפל במגיבות עלובות ובעלות FSH גבוה לכן המלצה שלו מקובלת עלי. נועם

../images/Emo51.gif

תודה על ההמלצה רק רציתי לשאול האם הרופא עובד עם קופת חולים כללית מעבר לזה אם את מכירה שם של רופא באיזור השרון או המרכז תודה בכל מיקרה על התשובה כל העניין גורם לי לחשוב שאולי פספסתי משהו כי מיהרו לשלוח לתרומת ביצית עקרונית אין לי בעיה עם זה אבל כלכלית זה מאוד קשה

נועם@בת

New member
הוא עובד בבית חולים בני ציון

ומקבל בבית באופן פרטי. אם יש לך או להעלך ביטוח מקיף, תוכלו לקבל החזר על רוב הסכום של ההתיעצות. לפחות תדעו איפה אתם עומדים. במידה ויש טעם לטפל איתו, תוכלו להתעקש בקות חולים ולקבל הםניה לחיפה. במרכז אני לא יודעת על רופאים שמתמקדים בFSH גבוה. נועם

למעלה