חדשה כאן

חדשה כאן

שלום בנות, עברתי אליכן מפורום לקראת הריון כי אנחנו מתחילים הזרעות החודש
. אז ככה, אני אוטוטו בת 29 והבעל בן 32. מנסים כבר שנה. הפרופיל ההורמונלי שלי בסדר, אבל אני פוליציסטית. בחודש שעבר לקחתי איקקלומין, ואני מגיבה אליו מצוין, ואכן היה ביוץ. אני מטופלת גם בדיקור סיני ובתמציות צמחים. הזרע של הבעלול נמצא תקין מלבד מורפולוגיה בינונית (7%). חיפשתי מידע על הזרעות בפורום ומצאתי המון תשובות. נשארה לי רק עוד שאלה (בינתיים): מתי הבעל צריך לתת זרע עבור ההזרעה? האם סמוך למועד ההזרעה עצמה?

דנה121

New member
באותו יום, סמוך למועד ההזרעה

תצטרכו לבדוק במעבדה כמה זמן לוקחת ההשבחה, ומצד שני מתי הרופא שלך מקבל אותך להזרעה, ולפי זה לתכנן מתי להביא. כמובן שצריך כמה שיותר קרוב לשעת ההזרעה.

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אכן כמו שענו לך את הזרע נותנים קרוב ככל הניתן למועד ההזרעה. את הזרע יש להשביח לפני ההזרעה משום שלא ניתן לעשות הזרעה עם זרע בצורתו הטבעית (
) הזרע אחרי ההשבחה יכול להישמר יותר זמן מאשר זרע טרי, אבל גם כאן הדעות חלוקות בנוגע לכמה זמן באמת אפשר לשמור זרע מושבח. (לי אמרו 10 שעות אחרי ההשבחה, אך שמעתי כבר שזה אולי לא נכון) בכל מקרה עליכם (עליו) להגיע למקום בו עושים את ההשבחה, לתת זרע (או לבוא איתו מוכן מהבית בכוסית סטרילית, אבל במקרה הזה בוודאות צריך להגיע למכון תוך שעה מקסימום משעת נתינת הזרע), ורק אחר כך להגיע לרופא על מנת שיבצע את ההזרעה. אחכ כך לחזור אליו על מנת לעשות מעקב הריון
בהצלחה.

תודה על התגובה המהירה

למישהי יש נסיון עם איכלוב? כנראה ששם נעשה את ההשבחה. כמה זמן לוקח להם עד שהזרע מוכן?

דנה121

New member
תתקשרי למעבדה הם יגידו לך בדיוק

אין לי ניסיון איתם, אבל בכל מקום אחר מקובל להתקשר למעבדה, והם נותנים את כל הנתונים, כולל מתי כדאי להגיע עם הזרע למעבדה, על פי שעת ההזרעה המתוכננת שקבעו לך.

אלה 2

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ובהצלחה../images/Emo57.gif

את כל התשובות הרציניות כבר קיבלת...

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. תשובות כבר קיבלת, נשאר רק לאחל לך בהצלחה. נועם

מנצל"שת לעוד שאלה בנושא הזרעה

אז קודם כל תודה- ממש מחמם את הלב לראות את התגובות המהירות (הייתי די מפוחדתץ להגיע אליכן מפורום לקראת הריון). ועוד שאלה: האם צריך להמנע מיחסי מין לפני ההזרעה? ואחריה?

dvoriz

New member
לא, לא לפני ולא אחרי

להפך , מומלץ לקיים יחסים ביום של ההזרעה ויום למחרת, כי זה מגביר את הסיכוי. בהצלחה ובשורות טובות!

blessed

New member
אלא אם כן יש בעית זרע

שאז מומלץ להחמנע ביומיים שלפני.

Lir Lir

New member
ואם אפשר להוסיף המלצה ../images/Emo168.gif

אני מאוד נלחצת מעניין ההזרעה...ואז זה מתחיל לכאוב... אז המלצה - ניסיתי את זה בהזרעה האחרונה: לקחת ווקמאן...ולא לשמוע מה הרופא עושה...זה לא מעניין...יותר מעניין שתהיי רגועה ואז הגוף יהייה רגוע והשרירים שלך לא יתכווצו... ובאמת שזה ככה גם לא כאב לי בכלל....
ושיהייה בהצלחה
Lir Lir

איאן1

New member
השבחה באיכילוב

לדיבשונית-קודם כל בהצלחה! בן זוגי עשה את ההשבחה בליס (ליד איכילוב) והם התייחסו מצויין ואפילו נתנו לו לראות את כל הפרוצדורה במעבדה וענו לו על כל השאלות. בקשר ליחסי מין לפני ההזרעה באופן כללי בתהליך ההכנה להזרעה, שבו מחליפים את נוזל הזרע בנוזל אחר ו'מעיפים' תאים לא טובים, גורמים לריכוז גדול יותר של תאי זרע תקינים ולתנועתיות גדולה יותר. לכן, גם אם קיימתם יחסי מין זה לא צריך להפריע. אחרי ההזרעה צריך להמשיך את החיים כרגיל ובטח שאפשר לקיים יחסי מין אם מרגישים טוב ובא לכם. קחי בחשבון שלפעמים יש דימום וכאבים.

למעלה