חדשה כאן

3שוקולית

New member
חדשה כאן

קוראת את הפורום הזה כל יום כמעט, אבל פעם ראשונה שמעיזה בעצם להשתתף באופן פעיל. לפני מספר ימים הכרתי גבר בצ'ט, הניק שלו העיד על נטייתו לשלוט ומצאתי את עצמי עונה לפנייתו לתדהמתי. התנהלה שיחה ברמה אינטלקטואלית גבוהה ביותר עם חוש הומור נפלא. סיפרתי לו שאני לא מבינה דבר ב - bdsm מלבד מה שאני קוראת בפורום כאן ובאתרים אחרים וביקשתי לשאול כמה שאלות ברשותו, השיחה הייתה מנומסת מאוד ואהבתי את סגנונו של הגב, והוא ענה שהוא צריך קודם להכיר קצת אותי ולדעת עליי דבר או שניים כדי לענות על השאלות, שאל אמרתי לואשתדל לענות ....לאט הוא גרם לי לחשוף את הפנטזיות שלי והמאוויים הכי כמוסים שלי ושוב לתדהמתי הרגשתי גם מובכת וגם נהנית לדבר איתו, בסוף הערב הוא ענה על מספר שאלות שלי והצליח לנתח אותי לא רע בכלל ......אפילו טוב. לא אלאה אתכם בפרטי השיחה, לקראת סיומה הוא נתן לי מספר טלפון וביקש שאתקשר.....מאוחר בלילה ובעלי ישן אמרתי.......תתקשרי עכשו....התקשרתי. שוחחנו ואמרתי לו שהשיחה....או הקול שלו....או האופן בו הוא אומר את הדברים משרים עליי אווירת בטחון, שלח לי חיוך על המסך. אחר כך כתב לי "את רשאית להתקשר אליי ביום X " רשאית!!! לא ידעתי איך להתייחס אבל ה"רשאית" עשה לי משהו לא מוסבר. התקשרתי ביום המיועד דיברנו שוב ואז בשלב מסויים הוא הסביר לי משהו ואני נכנסתי לדבריו "כשאני מדבר את שותקת" אהההה!! ניתקתי. התקשרתי כצפוי שוב אחרי כחצי שעה ואני נשבעת שיכולתי לשמוע את החיוך שלו. טוב, עכשו יש לי שאלה אליכם: אני לא אוהבת כאב, לא אוהבת השפלה, לא אוהבת אביזרים ובכל זאת נמשכת אליו מאוד. מוכר לכם?
 

Master Eagle

New member
ודאי שמוכר

זה פשוט המשיכה אל הבלתי ידוע ואל הפנטזיה...חכי שתפגשי את המציאות ותראי למה בדיוק את באמת נמשכת. תתפלאי עד כמה את לא מכירה את עצמך......
 
בוודאי שוקולית, ראשית - ברוכה הבאה

לפני שקראתי מה כתב לך הנשר, אגיד לך את זה : יש סוגים רבים מאד של יחסי שליטה. מה שאת מתארת, נקרא Ds כלומר Domination / submition (שליטה וכניעה). גם לך כמו לאחרים אני מצרפת קישור של משהו שכתבנו כאן לחברים חדשים. רק כדי שתביני טיפ טיפה יותר טוב. ביחסי בדסמ יש וריאציות רבות (בדיוק כפי שביחסים וניליים יש וריאציות רבות). כתבתי כבר קודם, ביחסי בדסמ, כל זוג קובע לעצמו את הכללים ואת הגבולות. אם את מחליטה לבנות קשר עם הגבר הדומיננטי שפגשת בצ'אט, אתם תגדירו לעצמכם גבולות ומדי פעם תבחנו אותם. את עשויה (או עלולה, תלוי איך מסתכלים על זה) לגלות שאת נהנית מדברים שלא חשבת שתהני מהם. אני למשל התחלתי את דרכי בעולם הבדסמ כמלכה שולטת והיום אני שפחה למאסטר. מה שאת מגלה עכשיו אלו נטיות להישלט ע"י גבר דומיננטי. אנא הישארי איתנו, שאלי כל שאלה שעולה בראשך, העלי כל נושא שאת רוצה לדון בו, ולאט לאט תגלי את האהבות שלך. רק זכרי להיות זהירה. מבטיחה?
 

3שוקולית

New member
פומלית ונשר תודה

ראשית תודה לשניכם על התגובה המפורטת. פומלית איפה הקישור? אגב, כתבת "הזהרי"....ממה? ממי?
 
על לא דבר

הנה הקישור (שונאת כשמתפקשש הקישור) וזהירות היא דבר חשוב. כיוון שאנשים רבים "מגלים" פתאום את הבדסמ, חלקם לא מנוסים ולא ממש מבינים מה זה בדיוק, נהגי בזהירות - זה אף פעם לא מזיק.
 

Master Eagle

New member
אני כל כך מסכים עם פומלית....

כשמישהו/י חדש/ה נכנס לעסוק בזה, הוא בהחלט חייב לנהוג בזהירות. והכוונה שלי הוא מיהו או מיהי אותו האדם שיכניס אותו לעולם הבדסמ. לגביך, אם זה נעשה ע"י מישהו חסר נסיון או מישהו שלא באמת אדון אמיתי אלא רק אחד "שנדמה לו" שהוא כזה, הוא יכול לא רק להרוס לך את הסיכוי להכיר את עצמך אלא אף לגרום נזק. את חייבת לפני הכל להיות בטוחה שאת רוצה לעשות את הצעד הזה. ואם התשובה היא כן, אנא עשי זאת בצעדים קטנים ומדדודים. לא ישר להגיע לקיצוניות. תקבעי לעצמך לאט לאט את הגבולות ותרחיבי אותם כשתרגישי שאת מוכנה לזה. דבר כזה אפשרי רק עם אדון מנוסה שכבר עשה את זה פעם. ונתקלתי כבר בנשים שהאדון הראשון הרס להם הרבה במקום לבנות. המשיכה שלך אל אותו אדם היא לא בהכרח השפלה. היא בעיקר ההכרה באי השוויון בין בני הזוג בהיבט מסויים. זה לא גורע מאישיותך כלל. כתבתי כאן כבר באת הפעמים, שמנסיוני, ככל שהאשה היא בעלת אישיות חזקה יותר, היא גם שפחה טובה יותר. זאת לא סתירה כי הבדסמ אינו בא לבטל את האישיות של השפחה. גם במערכת יחסים 7/24 עדיין לשפחה יש אישיות משלה כי הרי נקבעו גבולות. האישיות שלה היא כל מה שנמצא מעבר לאותו הגבול. ולכן, עצתי, לכי על זה. תני לזה לזרום ותגלי את עצמך מהר מאד. אבל כאמור בזהירות, בהדרגה ועם הרבה פתיחות לעצמך ולמה שקורה מסביבך. בהצלחה
 

3שוקולית

New member
איך אוכל לדעת

קראתי בעיון רב את דבריו של הנשר והבנתי בדיוק ממה אתם מזהירים אותי ולמה, שאלתי היא איך אוכל לדעת שהוא מנוסה אם לא אנסה? ואם אנסה והוא לא מה שהוא תיאר (בעל נסיון רב וכו') יהיה מאוחר מידי? איך אוכל לדעת מיהו ומה נסיונו?
 

אייבורי

New member
לכן, הולכים לאט לאט

אמון נותנים, אבל אם הולכים בקצב נכון הכל מתבהר
 

Z o d i a c

New member
איך אפשר לדעת?

כשלא ממש נפגשים אי אפשר לדעת. מה שכן אפשר ואף רצוי לעשות הוא להציב מראש גבולות. אדון או לא אדון את בן אדם, קודם כל. תבהירי מראש שאת חסרת ניסיון, אלה הם הדברים שאת עדיין לא מוכנה אליהם ולרגע אל תחששי לעצור הכל במידה ותרגישי שהגבולות נמתחים על יתר המידה.
 

זאת

New member
לי הייתה התנסות רעה

כי נתתי לעצמי להיסחף בלי להיות זהירה מספיק. בלי להיכנס לפרטים, פשוט חטפתי מכות בסביבה מאוד לא בטוחה ולא מוגנת, ולאו דווקא סביבה פיזית. בלי שבאמת הייתי מוכנה, בלי שהגבולות היו ברורים, בלי הכרות מספיקה שלי עם עצמי או איתו, בלי מילת ביטחון. זה היה רע. לאורך שבועות אחר כך עולמי הלך והצטמצם והרגשתי פגיעה וחשופה ומפוחדת מהעולם. לא זוכרת מתי עוד הרגשתי כל כך... אין לזה מילה... מצומקת אולי. זה היה רע. מזה, כדאי להיזהר.
 

Master Eagle

New member
אין דבר יותר גרוע

מהתנסות רעה ישר בהתחלה. זאת הבעיה שכל מיני אנשים לא מנוסים מקבלים כוח בידים שלהם ולא יודעים להפעיל אותו בתבונה. זה כמו תינוק שמקבל צעצוע יקר חדש והוא זורק אותו על הרצפה ושובר אותו. מאד צריך לשים לב מי הוא זה שמכניס אותך אל עולם הבדסמ. זה צריך להיעשות לאט, בהדרגה, תוך כדי בחינת הגבולות והרחבתם באופן איטי ומבוקר. מקווה שעכשיו את בידים טובות :)
 

זאת

New member
תודה

אני היום יותר בחיפושים אחרי דרך מאשר בידים טובות... אבל בטח גם זה יגיע.
 
למעלה