חדשה כאן

זהבה33

New member
חדשה כאן

כבר הרבה זמן קוראת והחלטתי הפעם גם לכתוב. מרגישה שמכירה כל אחת ואחת כאן מקרוב, יודעת שזה יכול להישמע מציצני אבל לא אזרתי אומץ לכתוב עד עתה. אציג את עצמי, בעלי ואני נכנסנו לתהתליך של פונדקאות לאחר שאפסו סיכויינו להרות בדרך טבעית. הפונדקאית שלנו נמצאת בשבוע 19, אנחנו סופרים כל יום, ועכשיו שזה כבר ממש חצי הדרך אני מרגישה הרבה יותר טוב והרבה יותר בטוחה וגם מאמינה שזה באמת קורה לנו. רציתי להתלבט איתכן בבעיה,הפונדקאית שלנו רוצה ללדת את הבן שלנו בבית החולים שבו היא ילדה את שלושת ילדיה, היא אומרת ששם מכירים אותה, היא רגילה אליהם וכל הלידות שלה היו נפלאות לא מעט בזכות הצוות הנפלא. אנחנו רוצים שהיא תלד בבית החולים שבו עברנו את הטיפולים, שם מכירים אותנו, מכירים את הרגישות של העניין והובטח לנו טיפול של מלכים בשעת הלידה ואחריה. אני נמנעת לכל אורך הדרך מלהיכנס איתה לעימותים, היא מאוד בסדר ומשתדלת אבל קשה לי עם המחשבה שהלידה לא תהיה במקום שבו אני מרגישה הכי בבית. מה דעתכם. להתעקש איתה? לוותר לה? תודה מראש לכל המשיבים. ערב טוב לכולם.

מירבי*

New member
ברוכה הבאה זהבה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

מכיוון שאני מכירה אותך וגם את נ' הנהדרת שלך אני יודעת כמה זה לא פשוט. היא באמת מקסימה, אכפתית ואיכותית במיוחד. הקשר הטוב שבניתם הוא בהחלט משהו שאפשר להתגאות בו והכי חשוב חבל להרוס אותו. הבעיה שבה את מתחבטת היא עדינה, משיחות עם נ' אני יודעת שזה באמת באמת חשוב לה, אני יודעת שהלידה נראית עבורכם כרגע כאירוע החשוב והגדול מכל, זכרי שמדובר ב-48 שעות בלבד שאחריהן התינוק הזה הולך איתכם הביתה ונשאר איתכם לתמיד. בדקי עם א' עד כמה זה קריטי עבורכם, אולי אם תגשו לבית החולים שבו היא מבקשת ללדת, תחושת הבטחון שלכם תשתפר ותגלו שזה לא נורא שונה מבית החולים שאותו אתם מכירים כל כך טוב. אני מאמינה שתצליחו להגיע לפתרון ראוי, התקשורת ביניכם נפלאה וזה יכול לסייע במצבים מהסוג הזה. מחבקת אותך יקירה ושמחה מאוד שהחלטת גם לכתוב כאן.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מזל טוב והרבה הצלחה קודם כל . מירבי כתבה לך דבר חכם, אין טעם להתעקש היא היולדת ולכן אפשר לוותר ולאפשר לה ללדת איפה שטוב לה, בתנאי שאין בעיה קריטית המחייבת ללדת בבית חולים אחר. שבכל יעבור בשלום

כפונדקאית לשעבר..

שילדה תינוק לזוג ממש לפני שבעה חודשים אני יכולה לומר לך שגם אצלנו הייתה בעייה דומה, בסופו של דבר התגמשתי והלכתי לבית החולים שההורים בחרו ואני חייבת לציין שזו הייתה הטעות של חיי! ולא יכולה לפרט כרגע על העניין, אבל לדעתי עדיף לתת לפונדי שלך ללדת איפה שהיא מרגישה בטוחה, תראי אחרי הלידה אתם תהיו עסוקים עם התינוק והיא תצטרך את תמיכת משפחתה והצוות הרפואי לו היא התרגלה, ואם הבית חולים שהיא רוצה יקנה לה זאת, לא כדאי להתעקש על הבית חולים שלכם, כמו שאמרת היא נהדרת ומקסימה, אז כדאי פה להתגמש ולא להתעקש ולהביא אותה למצב בו אני הייתי, ותאמיני לי זה משאיר טעם נפגע בסוף, וחבל.

בנדה1

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

זה תמיד כייף לשמוע על סיפורים מוצלחים, מעודד בהחלט. גם אני חושבת שתתני לפונדקאית לבחור את בית החולים (כל עוד לא מעורב בזה שיקול רפואי), אחרי הכל היא צריכה להרגיש הכי בנוח שאפשר, בכל זאת היא עוברת את הטיפול הרפואי. שיהיה בהצלחה ונשמח לשמוע על התפתחויות.

זהבה33

New member
עזרתם לי לחשוב

התשובות שלכם באמת עזרו לי לחשוב, אחרי הכל זו היא שעוברת את הלידה. אנחנו נוסעים אליה מחר (אם לא יהיה סוער מדי) ונדבר איתה על זה. אני יודעת שהיא מאוד תעריך את זה, אני יודעת כמה זה חשוב לה. ערב טוב לכולם ואני מקווה שלא יהיה מזג אויר נוראי מחר.

היי זהבה !

בתור "אחת" ששימשה כפונדקאית אני חושבת שמה שחשוב בשלב של הלידה הוא נוחות היולדת ובמקרה הזה זו הפונדקאית . אם הפונדקאית שלך טופלה כל ההריון בבית החולים שביצע את ההפריה והיא עדיין מרגישה שהיא מעדיפה את בית החולים שהיא מכירה אז עדיף כך . אני בהחלט מבינה את הדאגה שלך , ועוד שהבטיחו לך טיפול של מלכים..זה באמת מרגיע ומפתה...אבל ויש כאן אבל...אחרי שמגיעים לשלב הזה ובהצלחה אצוי לתת לפונדקאית את ההרגשה הכי נוחה במקום שתרגיש הכי "בבית ". אם מכירים אותה שם אני מאמינה שגם שם תקבלו טיפול נהדר, ולגבי רגישות בית החולים לעניין הפונדקאות, במילא מעורבת בהכנה ללידה גם עו"סית מטעם משרד הבריאות שדואגת לקשור את כל הקצוות ולעשות את הסידורים הנדרשים וההכנה של בית החולים , כך שלא נראה לי שצפויה איזו בעיה. לי היה מאוד חשוב להיות מטופלת בבית חולים שהכרתי, ע"י צוות שהכרתי וסמכתי עליהם בעיניים עצומות, זה גם תורם ללידה קלה ובטוחה ..ולסיום התהליך בצורה הכי טובה !! אל תראי בזה עניין של לוותר או להתעקש כי זה לא "נמדד" במושגים אלו .. המון בהצלחה !!!

איילת567

New member
רוצה להגיב לך זהבה.../images/Emo50.gif

|צריך לראות גם את הצד החיובי.אצלי הזוג אחרי הלידה הקשה בא חיבק ונישק אמרו תודה וקנו לי פרחים ושוקולדים.את המתנה הגדולה שהזוג קנו לי ולחברי לחיים קיבלנו בערב שעשו הזוג לכל החברים מהפורום.היה מרגש מאוד מה שכתבו לי הזוג על קלף שהיה חשוב יותר מכל מתנה.מה לקנות אוו לעשות אחרי זה משהו אשי לכל אחד ואחד.מה שיותר חשוב זה לגמור את הסיפור כמו שצריך שזה אומר:להראות לה את התינוק אחרי הלידה כמו שאנחנו עשינו.ואפילו ילדי ראו את התינוקות ושבאמת נתתי אותם לזוג.הם היו מאושרים מאוד ושמחו בשימחת הזוג.לידעתי צריך לעשות זאת כמו שצריך ואז לא נישארים מישקעים כמו אצל לידי בל כי בדרך כלל זה לא צריך להיות ככה אני מאחלת לכם הרבה הצלחה בהמשך הרבה תמיכה אחד לשני כי כמו שכבר אמרתי זה חשוב מאוד.אני עברתי את זה ואני יודעת בדיוק על מה אני מדברת. באותה הזדמנות רוצה להגיד לזוג שלי תודה רבה שהייתם ניפלאים ותומכים. מאיילת הפונדקאית של אירית.

למעלה