חדשה כאן.

חדשה כאן.

חדשה וגרושה. ואולי תעזרו לי בבעיה הבאה: איך ואיפה אפשר להכיר גבר רציני שלא מחפש רק הרפתקאות אלא מחפש אשה לפרק ב. אמרו לי שיש אתרי הכרויות באינטרנט אבל גם הזהירו אותי שם מכל מיני נוכלים ונצלנים. אז איך יכולה להכיר? רק על ידי חברים או שיש עוד אפשרויות?

גבר רציני שלא מחפש רק ../images/Emo12.gif

ומה את מחפשת ? כולנו מחפשים משהו .. אין לי תשובות בשבילך איש איש באמונתו יחיה אני חיה באמונה שיש אידיוט אחד כמוני.. ברוכה הבאה חדשה

blonda3

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo52.gifברוכה הבאה

בפורום השכן יש את "הצנועה וחסודה" ובימים האחרונים נכנסים כל מיני ניקים חדשים מוזרים משעשעים אולי לי לפחות אז היום ניסיתי לחשוב איזה ניק הייתי בוחרת לעצמי עכשיו לאור הצנועה והחסודה שכתבה שהיא מאד אוהבת
הרעה והמגעילה הרעה והמכוערת רעת הלב הצנועה והסוררת המתחשבנת לא בא לי לא בא לי עליך לא רוצה אני לא חייבת וכו'.... סתם..כי בא לי....

blonda3

New member
ועכשיו ברצינות../images/Emo8.gif

את יכולה לנסות לקרוא מה כותבים פה ושם אנשים ולהתרשם.... בפורום גרושים גרושות יש גם מפגשים שמתפרסמים בד"כ בפורום. בסוף שבוע הבא יש טיול לאילת אולי תרצי להצטרף. זה יכול לקחת זמן. אם יש לך סבלנות ואת יודעת מה את לא רוצה אז תעשי סינון בין האנשים שאת פוגשת. ובהצלחה.

רו נה

New member
נאוה ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

יש מספר אתרי הכרויות באינטרנט ויש מקומות בהם מתקיימת פעילות חברתית של סינגלס. יש גברים שמחפשים סטוצים בלבד, יש כאלה שרוצים בקשר עמוק יותר, יש "רציניים", יש פחות, יש בני אדם.... את צריכה לסמוך על עצמך ועל השכל הישר שלך ולבחור את האדם המתאים לך. תקשיבי לו, קודם כל דרך המסר שישלח אליך באתר, הקשיבי לו היטב בטלפון, קראי אותו בין השורות, סנני את מי שלא נראה לך, סרבי להפגש עם מי שנשמע לא מתאים. נוכל לא יפגע בך אם תנקטי במספר כללי זהירות פשוטים,אל תמסרי את פרטי חשבון הבנק שלך
תפגשי איתו במקום מרכזי, אל תעלי לרכב עם מישהו שאינך מכירה ובעיקר קלטי בכל חושיך את האיש ואת מטרותיו... יש גברים נפלאים שמנסים כמוך להכיר אשה למטרה רצינית..צריך גם טיפ טיפת מזל כדי לפגוש את האחד בשבילך. ב ה צ ל ח ה

s h o o s h a

New member
איך ואיפה להכיר?

את האיש שלך תוכלי להכיר לגמרי במקרה בתור בסופר (בקופה של לובה
) או בכסא שלידך באוטובוס או בבסטה של העגבניות בשוק ויש עוד כל כך הרבה מקומות שבהם תוכלי למצוא אותו גם ברחבי הנט בצ'ט בפורום באתר היכרות כזה או אחר אבל מה שחשוב הוא שתפעילי את כל חושייך ותהיי דרוכה וקשובה יש נוכלים רבים אבל !!! יש גם אנשים אמיתיים רבים שרוצים ומבקשים לעצמם בדיוק את מה שאת מבקשת והאיש הנכון יגיע בזמן הכי נכון והכי מתאים ובד"כ בזמן הכי פחות צפוי מאחלת לך בהצלחה רבה

Laila007

New member
../images/Emo141.gifברוכה הבאה ..../images/Emo141.gif

מסכימה עם שושה בכל מילה שאמרה זה יכול לקרות בכל מקום אפשרי אני חושבת שסיכויים הכי טובים יש אם תזרמי ופשוט לא תנסי לחשוב על זה יותר מדי אלא שתתני לזמן לעשות את שלו אבל אם את מרגישה שאת בודדה ומחפשת קשר רציני ואמיתי נסי בפורומים של גרושים ורציניים יש כאלה שמחפשים מה שאת מחפשת ויש כאלה שלא הכי חשוב לנסות ולא להתייאש!! החזיקי מעמד , כי זה יכול לקרות בכל רגע!!!!

למעלה