זה היה מכוון אליי?
ש שוב שטלופטצחי New member 28/12/03 #35 ../images/Emo65.gifמ-ז-ל-ט-ו-ב-!-!-!-!-!../images/Emo65.gif מזל- טוב... רחלי ותמר!!!!!! לחברה שלי נולד אח... אחרי שש בנות..... [והיום היתה לו ברית... וקוראים לו... אלעד....] אז שיהיה רק במזל....
../images/Emo65.gifמ-ז-ל-ט-ו-ב-!-!-!-!-!../images/Emo65.gif מזל- טוב... רחלי ותמר!!!!!! לחברה שלי נולד אח... אחרי שש בנות..... [והיום היתה לו ברית... וקוראים לו... אלעד....] אז שיהיה רק במזל....
א אלת השמיים New member 28/12/03 #37 ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gifמזל"ט../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif שיהיה בשעה טובה!!!!!
../images/Emo65.gif../images/Emo20.gifמזל"ט../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif שיהיה בשעה טובה!!!!!
צ צופי וחורפני New member 28/12/03 #52 כנסי לאייסייייייייייייייייייייייייי אני מחפשת אותך שעוווווווות!
א אלת השמיים New member 28/12/03 #51 ../images/Emo141.gif../images/Emo39.gifמזל"ט../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif שיהיה רק בשעה טובה והרבה מזל טובבבבבבבבבבבבבבבב!!!
../images/Emo141.gif../images/Emo39.gifמזל"ט../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif שיהיה רק בשעה טובה והרבה מזל טובבבבבבבבבבבבבבבב!!!
ש שוב שטלופטצחי New member 28/12/03 #30 אין על מה!! ../images/Emo140.gif אנחנו מקבלים כאן את כוולם/ן יפה......[בלי להשתחצן...] ואם תסתכלי בשרשור של המפגש נראה לי שאמור להיות שם תרשים של המשפחה שלנו..... כולנו בפורום משפחה אחת! [בין אם את רוצה ובין אם לא!!!]
אין על מה!! ../images/Emo140.gif אנחנו מקבלים כאן את כוולם/ן יפה......[בלי להשתחצן...] ואם תסתכלי בשרשור של המפגש נראה לי שאמור להיות שם תרשים של המשפחה שלנו..... כולנו בפורום משפחה אחת! [בין אם את רוצה ובין אם לא!!!]
א אלת השמיים New member 28/12/03 #33 צודקת נשמה כולנו בנים ובנות לאותו עם אחד. אם נרצה או לא נרמצה אי אפשר חלהתכחש לשורשינו ולמסורת ולעצם היותנו יהודים. (אבל צריך לשים דגש על עצם היותנו בני אדם!!!)
צודקת נשמה כולנו בנים ובנות לאותו עם אחד. אם נרצה או לא נרמצה אי אפשר חלהתכחש לשורשינו ולמסורת ולעצם היותנו יהודים. (אבל צריך לשים דגש על עצם היותנו בני אדם!!!)
ש שיר1 המקורית New member 28/12/03 #54 למה מבלבלת? חחח דרך אגב.. אני יודעת שלא אמרו לך אז אני אומר לך: ברוכה הבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מ מחורפנת שכמוני New member 28/12/03 #29 שלום שלום../images/Emo70.gif ברוכה ה-ב-א-ה../images/Emo70.gif
א אלת השמיים New member 28/12/03 #40 אני בשוק../images/Emo12.gif אני בהלם אני המומה 36 תגובות להודעה שלי????????? יו תודה לכולכם על הכנסת האורחים היפיפיה!!!!
אני בשוק../images/Emo12.gif אני בהלם אני המומה 36 תגובות להודעה שלי????????? יו תודה לכולכם על הכנסת האורחים היפיפיה!!!!
ד דש לקש New member 28/12/03 #42 זה קורה לפעמים את יכגולה פעם הבאה לנסות לשבור שיא (הוא עומד על בערך 650 תגובות) ונ.ב. מזל"ט לצופי וחורפני
זה קורה לפעמים את יכגולה פעם הבאה לנסות לשבור שיא (הוא עומד על בערך 650 תגובות) ונ.ב. מזל"ט לצופי וחורפני
ש שוב שטלופטצחי New member 28/12/03 #46 רוצה עוד אחת לאוסף!!!!!?????!!!!!?? קבלי..... אני ממש שמחה שאת שמחה לקבל כל- כך הרבה הודעות..... תהני....
רוצה עוד אחת לאוסף!!!!!?????!!!!!?? קבלי..... אני ממש שמחה שאת שמחה לקבל כל- כך הרבה הודעות..... תהני....
ש שולי פ New member 28/12/03 #47 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif וכמו שכולם אמרו פה, ברור שאת מוזמנת להצטרף!!!! גיוון זה איכות! תהני!
א אלת השמיים New member 28/12/03 #48 אתם גורמים לי לאושר ולהסמיק ת ו ד ה ר ב ה ל כ ו ל כ ם!!!! אתם מאוד מתוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אתם גורמים לי לאושר ולהסמיק ת ו ד ה ר ב ה ל כ ו ל כ ם!!!! אתם מאוד מתוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם