חדשה כאן

אליאן1

New member
חדשה כאן

קוראים לי אליאן ואני חולה על נינט! הייתי בהופעה בחיפה והיה פשוט גדול!

perrinat

New member
../images/Emo20.gifברוכה../images/Emo20.gifהבאה../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo103.gif

ת ה נ י

אליאן1

New member
תודה!

בטוח שאנ יהנה! זה נכון שלא יהיו עוד הופעות כי ההפקה הפסידה כסף מההופעות? איך זה יכול להיות? האולמות היו מפוצצים מאנשים!

ברוכה הבאה..ו...

לא זה לא נכון לפי מיטב ידעתי ...יש אופציה להפקה לעשות הופעות נוספות בחנוכה..וזה לא קשור לביקוש הגדול..הם יודעים שיש עוד הרבה אנשים שרוצים ללכת למופע וכאלה שרוצים פעם...הפ ממלאים אולמות עד 0 מקום אך בגלל שהעמדת המופע יותר יקרה , הם עושים בעיות אבל אם נתעקש יהיה מופע!!! למרות שאני חושבת שבכל מקרה יהיה:)

אליאן1

New member
אז למה הם לא מכרו כרטיסים בסכום

יותר גבוה? ולמה העמדת המופע יקרה כל כך? קראתי שהם לא משלמים לזמרים אז על מה הולך כל הכסף?

האמת שכל הקטע מוזר...

כי כן ההופעות היו מלאות אני מבטיחה לך ואת בטח גם יודעת.. האומנים לא מקבלים כסף, זה גם בטוח הכסף הולך להשכרת המקומות ....(כמו היכל התבות בראשון ועוד..מרכז הקונגרסים)למפיקים וכאלה... למה שבפעם הבאה הם לא יעשו את זה במקום פתוח שיעלה פחות.... וככה הם יכניסו גם יותר אנשים להופעה לפי דעתי.... הם לא יכלו למכור כרטיסים בסכום יותר גבוה הכרטיסים היו גם ככה גבוהים...ועוד במצב של היום... בגדול אני מכירה עוד מלא אנשים כמוני שמוכנים ללכת לעוד 1000 הופעות לא משנה המחיר!!!

שייקוני

New member
חדשה אבל מכירה אנשים רוצים להכיר?..

אמממממ.. אני חדשה כאן למרות שהבפקתי להכיר כמה אששששששש זלווווום

shanyz

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני שני גם אני מתה על נינט...

m G m

New member
../images/Emo42.gif וולקאם../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

אני מיכל ואני בת 17 עוד מעט
ואני חושבת שנינט היא פשוט
תהני

MiSs DiNaMiTt

New member
שלווווום! בורכה הבאה ../images/Emo24.gif

ממצף? אני רותם!! עוד 15 ימיים בת 17!!
מכפר סבא!! מתה על נינט!! מקווה שתבלי פה בפורום מהמם זההה!! יש פה אחלה אנשושייים!!!

אליאן1

New member
בחיפה

היה פשוט מעולה! חבל רק שישבתי די בסוף האולם (שורה 26) אבל בשיר האחרון ישבתי על המדרגות עם חברה שלי וצילמנו (יותר נכון חברה שלי צילמה) אם יש עוד תמונות יפות אני אסרוק מחר.

shanyz

New member
וואי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

איזו תמונה יפה!!!!!!!!! יש לך אולי עוד תמונות פה לשים מההופעה?

../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifשללום../images/Emo70.gif

מה שלומך
אני נעה, בת 14
אני אוהבת יותר את שירי, ויש לי אתר עליה שאת מוזמנת להיכנס בכל פעם שירי מימון- האתר
והנה תמונה יפייפיה של נינט

m G m

New member
מה זה היא נורא רזה פה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

מאיפה התמונה הזאת??? מאיזה גיל זה?!!

זאת תמונה חדשה שלה..../images/Emo95.gif

התפרסמה במעריב לנוער לא מזמן.. הייתה שם כתבה עליה ועל שירי ותמונות יפות שלהן. נינה אפילו עשתה קיבאבוס לשירי

m G m

New member
מה זה קיבאבוס../images/Emo35.gif

ויואוווו אני בשוק איך היא רזה בתמונה הזאת כי מתי שראיתי גיא פינס היא לא היתה כל כך רזה ובאמת לא הבנתי מה כולם מתלהבים שהיא רזתה
סחטיין עליה....

למעלה