חדשה כאן

מיכל@

New member
חדשה כאן

טוב אני פה חדשה בפורום ורציתי שתכירו אותי אז קוראים לי מיכל אני בת 14 וחצי ואני לא מהאנשים שאוהבים רק רוק וכל מוזיקה אחרת בשבילם זה מחוץ לתחום אבל אני כן אוהבת רוק וזהו בעצם רק רציתי שתדעו מי אני

shay or eli

New member
אז עכשיו אנחנו יודעים מי את

אז איזה להקות רוק את אוהבת? (פליז תגידי מרילין מנסון)

בבקשה אל תגידי

הוא חרא הוא לא רוק ולא מטעל סתם מתלהב שיכול למצוץ לעצמו שיש לו שתי יציאות...

shay or eli

New member
יא אללה איתכם!

אולי תפסיקו כבר לקטול להקות שאתם לא אוהבים?! בייחוד תפסיקו להישתמש בביטויים מאוד ``בוגרים`` כמו ``מתלהב שיכול למצוץ לעצמו``. כמו שנאמר בויכוח הארוך מאוד, מאוד, מאוד, מאוד למטה - לכל אחד אחד מותר לאהוב איזה להקה שהוא רוצה, וגם אם אתם חושבים שהמוסיקה שלהם גרועה זו לא סיבה לקטול אותם! אם אני אוהב את פינק פלויד, דרים תיאטר, יו-2, אליס קופר, ג`נסיס או ``אפילו`` מרילין מנסון - זו זכותי ואין שום סיבה שאתם תקטלו אותי או את ההקה שאני מעריץ בגלל זה! ואם אני שואל פה מישהו אם הוא אוהב את מרילין מנסון - אז אם הוא אוהב את מרילין מנסון הוא יענה ``אני אוהב את מרילין מנסון``, ואם הוא לא אוהב את מרילין מנסון הוא יענה ``אני לא אוהב את מרילין מנסון``, וזכותו לענות את שני הדברים בלי שאף אחד יתערב ויגיד לו בשיא הילדותיות שמרילין מנסון הוא חרא! זהו פורום שבו כל אחד יכול להביע את דעתו בחופשיות בלי שאף אחד ירד עליו, בבקשה תשמרו עליו כזה!!!

shay or eli

New member
לא להאמין!

לידיעתך, אפשר לדבר על רוק ועל להקות, וגם להגיד איזה להקות אנחנו אוהבים ואיזה לא, בלי ליהיות ילדותיים וזה עדיין לא יהיה משעמם. כשאת מקללת את מורידה את הפורום לשפל המדרגה! למשל: כשאת כותבת ``מרילין מנסון הם מפגרים`` את יוצרת רושם שיש לך אינטיליגנציה של ילד בן חמש שלא יודע להתייחס לעיניין אלא רק לקלל, ואני בטוח שאת לא כזאת. לעומת זאת, אם את היית אומרת במקום זה ``אני לא אוהבת/שונאת את מרילין מנסון`` ומפרטת שהם נשמעים לך מסחריים ומזוייפים (למרות שהם בכלל לא) זה היה נשמע כאילו שיש פה אנשים שרוצים לדבר על רוק ובאמת יכולים לנהל דיון בוגר, כמו שזה באמת. ובקיצור: לא צריך לקלל כדי שלא יהיה משעמם ויהיה לנו על מה לדבר. נ.ב אם אמרת את זה בתור בדיחה - אז זה לא נראה ככה!

the real flea

New member
למה¿¿¿¿

הם מפגרים... הם מזוייפים לגמרה, ממסוחים לגמרה וכל מה שהופך להקות רוק סגנון שלהם לדפוקות

למעלה