חדשה כאן

Artamar1

New member
חדשה כאן

ניסיתי כבר כמה פעמים לשלוח הודעה ולא מצליחה לראות שהיא מתקבלת.
אז ניסיון אחרון.
אני אחרי החזרה שנכשלה (וסת חזקה, בטא עוד יומיים). מבינה שכדי לעמוד בכשלונות הללו שוב ושוב אני חייבת קצת יותר תמיכה ממה שיש לי כרגע.
איך עוברים את זה?

מקבלים את העובדה שיתכן וזה יקח זמן

מה שאת יכולה לעשות זה לקוות ולהתמיד. ברוב המקרים זה קורה! בהצלחה!

בדיוק כמו שניסית שוב ושוב לשלוח הודעה

ממשיכים לנסות עד שזה מצליח
שיהיו בשורות טובות!

רואים את המטרה ומבינים שזה מרתון ולא ספרינט

ובינתיים נעזרים בנשים המדהימות כאן בפורום, ובקרובים אליך.
מאחלת לך דרך קצרה למטרה :)
את מוזמנת לשתף מה עברת עד עכשיו, אולי הניסיון הצבור כאן בפורום יוכל לסייע.

פינקי29

New member
לי מאד עזר לחשוב על זה בסקלת זמן רחבה יותר

זאת אומרת לא לראות כל חודש בחודשו, אלא להגדיר פרק זמן של שלושה חודשים נגיד בהם אני מקווה להרות.. ואחכ עוד שלושה חודשים, וכו. מוריד קצת מהלחץ של כל חודש ומכניס קצת מרחב נשימה לדעתי.

Artamar1

New member
תודה יקרות

קצת עלי, ממה שידוע לי: בת 40, הורות משותפת. שני סבבים של הזרעות כפולות עם גונל ואביטרל לא צלחו. עברתי לivf. נשאבו 11 ביציות, נוצרו מתוכן רק 3 עוברים, אבל באיכות גבוהה. השניים שהוחזרו במחזור הנוכחי לא נקלטו (וסת). הייתי עם תמיכה ווגינלית. אני יודעת שזו רק תחילת הדרך, אבל משהו קרה בתוכי סביב הivf, מראים את התמונות של העוברים, ואז מראים איך מכניסים אותם לגוף, זה כבר היה יותר מדי כדי שלא אפתח ציפיות מטורפות. ממש נקשרתי ולא עזר כל מה שאמרתי לעצמי על כך שזה לא באמת ממש עוברים, אלה כמה תאים. נעזרתי בדיקור, לא יודעת מה עוד לעשות, מוכנה ופתוחה לשמוע מה עבד בשבילכן. ברמה הרגשית מאד קשה לי ואין יותר מדי תמיכה משפחתית. יש דווקא מכיוון החברים ואני נעזרת ומשתפת כמיטב יכולתי.
מחר בטא. ואני מקווה גם לקבל כמה תשובות לגבי הפרוטוקול שלי ומה צריך לשנות. אשמח מאד לטיפים.
תודה:)
תמר

למעלה