חדשה כאן
שלום שמי גלי לאה שם בדוי ואני אמא ליילד חולה אפילפסיה.
לפני כחמישה חודשים בני עומר יצא לטיול שנתי בן יומיים באיזור טבריה, בערב נערכה להם פעילות דיסקו על אחת הספינות, כשבמהלכה עומר חטף את התקפו הראשון.
מייד ייצרו עימנו קשר טלפוני בהיסטריה (בלשון המעטה) ובקשו מאתנו להגיע מייד לבית חולים פוריייה.
בעלי שהייה השפוי היחדי בכל הסצנה הזו, נסע, אנילא הפסקתי להקיא .
למחרת הם חזרו, עם המלצות מהרופא( לא לרכב על אופניים וכוו..)
כעבור שבוע בדיוק , עומר חטף את התקפו השני, בחדר ב11 בלילה, דוד בעלי, שלא ראה מימיו התקף שכזה (אימי היתה חולת אפילפסיה) נתקף קצת (!) בהלה אני טיפלתיח בעומר, ולאחר מכן לא הפסקתי לבכות בשירותים יומיים..
החלטנו שזה לא עסק קבענו תור דחוף לשר'פ ולתל השומר , ועומר מייד החל בטיםול תרופתי (דפלט 500 מ"ג)
לפני כשבוע תך כדי שיחה בערב עומר חטף התקף נוסף מולי...
אין ספקר נתקפתי בהלה, טיפלתי בו, הוא התעורר חש כאבי ראש, הכנתי לו לשתות והוא נרדם.
למחרת ייצרתי קשר עם הרופא והיא הגדילה לו מינון.
אין ספק, אני מנסה לשדר עסקים כרגיל
אך חייה מכדור לכדור של עומר..(אנחנו עדין בשלב האלף תזכורות ..)
עצוב לי מאוד
זה די זזורק אותי בזמן לתקופת ההתקפים שלי אימי אהובתי ז"ל, היא התבישה בזה מאוד, ותמיד אחרי כל התקף בכתה כמה ימים,
עצוב לי מאוד
זה טרי מאוד
צריכה רק כוח לא יותר
סליחה שהלאתי אתכם, אני מקווה להיות כאן , אז לפחות שתכירוו את הסיפור.
שלום שמי גלי לאה שם בדוי ואני אמא ליילד חולה אפילפסיה.
לפני כחמישה חודשים בני עומר יצא לטיול שנתי בן יומיים באיזור טבריה, בערב נערכה להם פעילות דיסקו על אחת הספינות, כשבמהלכה עומר חטף את התקפו הראשון.
מייד ייצרו עימנו קשר טלפוני בהיסטריה (בלשון המעטה) ובקשו מאתנו להגיע מייד לבית חולים פוריייה.
בעלי שהייה השפוי היחדי בכל הסצנה הזו, נסע, אנילא הפסקתי להקיא .
למחרת הם חזרו, עם המלצות מהרופא( לא לרכב על אופניים וכוו..)
כעבור שבוע בדיוק , עומר חטף את התקפו השני, בחדר ב11 בלילה, דוד בעלי, שלא ראה מימיו התקף שכזה (אימי היתה חולת אפילפסיה) נתקף קצת (!) בהלה אני טיפלתיח בעומר, ולאחר מכן לא הפסקתי לבכות בשירותים יומיים..
החלטנו שזה לא עסק קבענו תור דחוף לשר'פ ולתל השומר , ועומר מייד החל בטיםול תרופתי (דפלט 500 מ"ג)
לפני כשבוע תך כדי שיחה בערב עומר חטף התקף נוסף מולי...
אין ספקר נתקפתי בהלה, טיפלתי בו, הוא התעורר חש כאבי ראש, הכנתי לו לשתות והוא נרדם.
למחרת ייצרתי קשר עם הרופא והיא הגדילה לו מינון.
אין ספק, אני מנסה לשדר עסקים כרגיל
אך חייה מכדור לכדור של עומר..(אנחנו עדין בשלב האלף תזכורות ..)
עצוב לי מאוד
זה די זזורק אותי בזמן לתקופת ההתקפים שלי אימי אהובתי ז"ל, היא התבישה בזה מאוד, ותמיד אחרי כל התקף בכתה כמה ימים,
עצוב לי מאוד
זה טרי מאוד
צריכה רק כוח לא יותר
סליחה שהלאתי אתכם, אני מקווה להיות כאן , אז לפחות שתכירוו את הסיפור.