חדשה כאן!

dark8

New member
חדשה כאן!

יש לי שאלה. אני בהליכי גירושים,ובגלל בעיה רפואית אסור לי ללדת. האם ידוע על מקרה שמישהי גרושה, יכולה להעזר באם פונדקאית. או שזה סגור לזוג בלבד. רוצה לציין שהיה לי ילד מאימוץ,אבל בגלל בן זוגי שפגע בו ודיווחתי לקחו אותו. ואני גם בגלל זה מתגרשת ממנו. הסיכוי היחיד שלי לילד הוא דרך אם פונדקאית. רוצה לאחל לכולם להורים לעתיד ולאמהות הפונדקאיות המון הצלחה והמון של טוב

א י נ ס

New member
ערב טוב

כגרושה, את לא יכולה להשתמש בפונדקאית. יש לך הרבה יותר סיכוי כגרושה לאמץ ילד דרך השרות למען הילד או דרך האימוץ הבינלאומי. בהצלחה,

DARK שלום../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה .... אני יודעת שבפונדקאות בכלל יש חוקים ממש נוקשים,(איך לא?שר הבריאות דתי) מה שאני יודעת שחייב להיות נשואים או ידועה בציבור מאחלת לך הצלחה בכל אשר תפני. האמת אולי בחו"ל זה אפשרי? מירבי תענה לך, שוב בהצלחה בדרכך החדשה

מירבי*

New member
ברוכה הבאה dark../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

החוק בארץ אוסר על אישה לא נשואה להיות אם מיועדת, יש לזה כנראה מספר סיבות שחלקן דתיות וחלקן חברתיות ובאף אחת מהן אני לא מצדדת. האפשרות שעומדת בפנייך היא אימוץ בארץ או בחו"ל. אגב, אין לזה קשר לשר הבריאות הנוכחי, כשחקקו את החוק שר הבריאות היה אפריים סנה שהוא כידוע לא איש דתי.

../images/Emo41.gifקיבלתי מקודם התחייבות,מחכה כבר

להתחיל טיפול. דרך אגב,שהסתכלתי אתמול על הסיכום שאיבה אחרונה היה כתוב I.C.S.I תגידו זה איקסי? להזכירכן:בשאיבה של חודש אוגוסט,התפתח לי הפרייה אחריי 48 שעות מהשאיבה. אולי הם החליטו על איקסי שתתפתח הפרייה? ז"א איקסי עושים מתיי שלא מתפתחת הפרייה כן?

מירבי*

New member
כן ענת,, מדובר באיקסי

בהרבה מקומות עושים איקסי כשיגרה, כנראה שגם בתל השומר.

miri71

New member
Dark, את צריכה לפחות לחיות יחד עם

בן זוג כדי להיעזר בפונדקאות. אבל חוץ מזה, נשמע שאת נמצאת בתקופה קשה ארי שלקחו ך את הילד... אולי כדאי לך לראות קודם איפה את עמדת ואם ילדך יחזור הביתה ואז לחפש דרכים לאמהות?

למעלה