חדשה כאן

Galas3

New member
חדשה כאן

שלום
אני צימחונית כבר 4 שנים ובחודשים האחרונים מנסה להיות טיבעונית זה קשה קצת ועוד לא התרגלתי ולצערי לפעמים אני מועדת ושותה או אוכלת מוצרים מחלב פרה , אני מאוד אוהבת בעלי חיים ולא רוצה לגרום להם סבל מקווה שאצליח בקרוב להיות טיבעונית כמו שצריך.

l coyote l

New member
בהצלחה.

subatoi

New member
בהצלחה ומומלץ לך להשאר כאן, לשאול שאלות

ולקרוא מסביב. תמיכה מסייעת

Galas3

New member
תודה גם לך , אני באמת זקוקה לתמיכה

מסביבי אוכלים בשר ולא מבינים אותי .

merav999

New member
שיהיה בהצלחה! שמעת על אתגר 22?

זה פרויקט של אנונימוס לאנשים שמעוניינים להתנסות בטבעונות, קבוצת תמיכה בליווי של טבעונים ותיקים ותזונאיות, יש שם אווירה ממש מעולה וכיפית

&nbsp
להרשמה:
http://veg.anonymous.org.il/etgar22
&nbsp
וכמובן שאת מוזמנת גם להישאר כאן

אל תדאגי, זה יגיע

את לא מועדת, את משילה מעליך לאט לאט את הקליפות, זה לוקח זמן וזה מגיע בהדרגה אבל אני בטוחה שיגיע היום והוא לא רחוק שתוכלי להתגאות בעובדה שאת לא נוגעת בשום מוצר מהחי ואת לא שותפה לסבל של פרות ומוות של עגלים.בהצלחה!!

Galas3

New member
תודה וגם אני בטוחה שזה יגיע אני שמחה כי בעבר לא היתי בטוחה

ladybug6

New member
היי, ברוכה הבאה

מה הוביל אותך לצעד הבא לעבר הטבעונות? (מוזמנת לשתף, אם בא לך..)
&nbsp
מצטרפת להמלצה על אתגר 22, אבל גם פה נחמד בלי קשר :)
&nbsp
את רוצה לשתף קצת בקשיים שאת נתקלת בהם? יש מוצרים/מאכלים מסוימים שאת מרגישה שקשה לך בלעדיהם? אולי נוכל לתת לך טיפים על מקבילות טבעוניות או פתרונות למצבים מסוימים.

Galas3

New member
היי, אשתף בשמחה

אני ממש עכשו הצטרפתי גם לאתגר 22
, אני מאוד אוהבת חיות, אני מרגישה חיבור מאוד עמוק עם בעלי חיים. ואני בן אדם מאוד מאוד רגיש קצת יתר מדי ואני לא יכולה לסבול סבל של חיות .ובכל זאת שנים אכלתי בשר (רק עוף ודגים לא שזה הופך את זה ליותר בסדר)והדחקתי את זה או שיקרתי לעצמי כדי להרגיש יותר טוב עם זה שאני אוכלת חיות, היה לי אנמיה אז זה תירץ עבורי שאני חיבת להמשיך לאכול, גם רופאת המשפחה שלי אמרה שאסור לי להיות צימחונת.עם השנים הרגשתי יותר ויותר נורא והחלטתי להיות צמחונית בגיל 20 זה לקח לי קצת זמן אבל הצלחתי בסוף , המשכתי לאכול ביצים ומצורי חלב ברגשות אשם כבדים , ובחודשים האחרונים הפסקתי לגמרי לאכול ביצים ואני אפלו לא מתגעגעת ,יותר קשה לי להפסיק לאכול מוצרי חלב ,אני מאוד אוהבת שוקלד וגבינות ,אני הפסקתי לשתות חלב פרה ,שותה חלב סויה (לצערי יקר יותר) זה שעברתי לגור לבדי מאוד עזר, אני אחראית על הקניות ובקניות אני קונה רק מוצרים טיבעוניים, אבל למשל שמזמינים אותי ויש פשטידה חלבית ועוגת שוקלד אני לא עומדת בפיתוי
אבל אני מתכונת לעבוד על עצמי ולהתמיד ולעמוד בפיתויים וללמוד להכין מאכלים טיבעוניים למרות שאני לא כול כך טובה בזה

octopussyisback

New member
כשתכיני לבדך - יקל לך

ההכנה של האוכל בעצמך תאפשר לך לבחור את המרכיבים הרצויים לך,
ותאפשר לך ולאחרים להנות מיציר כפייך, ולקבל עידוד מכך.
גם בהגיעך להתארח אצל אוכלי כל תוכלי להביא עמך את הדברים הטבעוניים שהכנת,
ולא לאתגר את העיניים אלא רק את הראש.
האוכל ממרכיבים טבעוניים יכול להיות טעים מאד (בעצם קשה שלא יהיה כזה)
ובהחלט אינו גורם חשק לטעום מאוכל סבל.
עם הזמן, עם ההתמקצעות בהכנת האוכל בעצמך, האילתורים והתבלינים שאת אוהבת,
האוכל שתכיני יהיה טעים לכל אחד, ואין סיבה שלא תצליחי.

למעלה