חדשה כאן!

חדשה כאן!

שלום בנות!!

לאחרונה התחלתי להתעניין בתחום התפירה, אני ממש רוצה להתנסות בלהחזיק מכונת תפירה ולהתחיל לתפור משהו.
אני מחפשת מכונת תפירה פשוטה, אני לא רוצה מכונה מורכבת ומאסיבית שעולה הרבה (מחפשת משהו אפילו לקנות מיד שניה).
הבעיה שלי היא שאני לא כל כך יודעת מחירים או איפה ומה מחפשים.

אני יודעת שהשאלה שלי כללית מידי והייתי רוצה שתכוונו אותי קצת.

תודה,
אני

ברוכה הבאה מלכה פראית.

תחום התפירה מעניין ומרתק, סבלנות והתמדה היא המפתח להתפתחות בתחום.
מכונת תפירה יד שניה בהחלט יכולה להספיק בשלב הראשון של ההתנסות. יש המון מכונות תפירה טובות יד שניה
שמוכרים בחנויות למכונות תפירה. בחנות תפירה תוכלי לקבל הדרכה על המכונה וגם אחריות על המכונה.
המחירים של מכונות יד שניה נעים בין 400 ש"ח ל-600 ש"ח .
המכונות הישנות עשויות מתכת וכן החלקים שלהן כך שהן מחזיקות שנים.
עשי סקירה באינטרנט , בין חנויות למכונות תפירה בקרי בחנויות התרשמי מהמכונות נסי לתפור עליהן במגוון בדים שתקחי איתך ובסופו של דבר תמצאי את האחת שתרשים אותך ביותר.
בהצלחה

תודה על הברכות

תודה על קבל הפנים הנעימה :)

זה נשמע כחלום מעניין.
מאז שאני הייתי קטנה, אני זוכרת את אמא שלי לא מפחת לתת לי להתנסות, היה לי מן שני עיגולים כאלה שבפנים היו שמים לי בד לבן ועליו אמא הייתה מציירת בטושים כל מיני ציורים והייתי צריכה לעבור על החוט והמחט באותו הצבע על הטוש.

גם היום, אני תופרת כל מיני דברים קטנים ביד, תיקונים קלים ועוד כל מיני דברי שיביישו אותי מול חברות הפורום.

אני גרה בבאר שבע אומנם אך אשמח לדעת פחות או יותר איפה אוכל למצוא חנויות למכונות תפירה של יד שניה, או אולי תכווני אותי איפה אוכל לראות רשימת חנויות שכאלה.

בברכת שבת שלום,
אני.

2ר2ורה

New member
היי מלכה פראית

גם אני מבאר שבע יש פה חנות למכונות וציוד תפירה בשם קמנמן בפסאג' אוניקו מול המשטרה ברחוב הרצל בעיר העתיקה!
אני רכשתי ממנו השבוע מכונת תפירה של סוביניה ב600 ש".
הם מקסימים שם בחנות יש להם שירות טוב והוא גם היחיד בב"ש שמוכר.
הם עושים הדרכה על המכונה שאת רוכשת.
שיהיה לך בהצלחה!

איזה יופי, אני אקפוץ לשם השבוע.

תודה!!

אחרי ההודעה שכתבתי אני קצת חוששת, זה לא מלחיץ לתפור במכונה פעם ראשונה?

2ר2ורה

New member
מלחיץ?!?!?!?

חחחחחחחחחח ברור שזה מלחיץ.... וללדת זה לא מלחיץ?!?!? אז מה אנחנו נשים ואנחנו מסוגלות לכל מה שהמוח שלנו יכול לדמיין...
גם אני בתחילת הדרך כמוך...רוצה קבוצת תמיכה?!?!? חחחחחחחחחחחחח
ועכשיו ברצינות...אני לא יכולה לעזור הרבה בידע כי אין לי...אבל הכל עיניין של ניסויי וטעייה . קחי סדינים ישנים תעשי עליים ניסויים לאט לאט את בסוף תביני את הפרנציפ ואז את שוחה במיים כמו דג מאושר...

2ר2ורה

New member
תפשפשי אצל מכרים ובני משפחה

בטוח יהיה להם איזה כמה בגדים או סדינים לא בשימוש!

רעיון מועלה

תודה...
אתחיל בחיפוש אחר מכונה, ברגע שאמצא את האחת אתחיל להציק לכן בפורום!!

תודה לכל העונות והמתייחסות :)

יתור

New member
ברוכה הבאה

לעולם של יצירה וביטוי אישי.
לצערי לא יכולה לעזור לך, הפעם האחרונה בה רכשתי מכונה הייתה לפני 30 שנה.

מכונה כזו אני מחפשת!

לסבתא שלי יש מכונה בת 60 שנה, אבל היא ממש כבדה ואני לא בטוחה שאצליח להביא אותה לדירתי...

Tנקר בל

New member
אני מציעה לקנות באמאזון ולשלוח לארץ

השילוח לא דרך אמאזון אלא עם חברה ישראלית.
מקבלים תמורה הרבה יותר טובה לכסף.

למעלה