חדשה כאן

חדשה כאן

שלום לכל הנמצאים.
ראשית עלי לציין שהנסיון המיני שלי מסתכם בבעלי. הוא הראשון והיחיד שלי.
במבט לאחור ובהסתכלות מפוכחת על היחסים האינטימיים בינינו הגעתי למסכנה שככל שאני נאבקת בו יותר במיטה,אני נרטבת יותר. ככל שהוא מפעיל יותר כוח לשם ריתוק למיטה הגוף שלי מגיב יותר חזק.
מצד שני,אם הוא מכאיב יתר על המידה (הגבול דק) אני מגיעה למצב אוף והוא פשוט נאלץ להמשיך איתי אך בלעדיי.
ולשאלתי...
כיצד ניתן למתוח את הגבולות כך שאוכל לשאת יותר כאב?
סקס רגיל לא עושה לי את זה.

לילה טוב
אני

gidionline80

New member
מתכון בטוח

התנסויות מגוונות הן מבחינת הסוג והן מבחינת רמת הכאב
תקשורת מעולה שמשתיתים יחד

כתבת התנסויות

מה הן האופציות שלנו כמתחילים?אין לנו מושג.סרטים בתחום הם מבחינתינו לפחות כרגע פעילות אקסטרים. אני מרגישה בבטן שיש בי ובנו את זה אבל צריך לעשות זאת לאט לאט. אמון כבר יש כך שחצינו חלק גדול מן הדרך.
תודה
אני

orbar1

New member
נשיאת כאב היא תכונה נלמדת והמשכית

התחלתם כבר את התהליך, המשיכו לדבר ולהתנסות.
נסי לא להיות איתו בלעדייך כי אז אין למידה והסתגלות.

A לוןA

New member
זה לא עד כדי כל מסובך

אבל לדעתי אתם צריכים להתקדם לאט, ולבדוק כל פעם קצת
אולי מה שא צריכה הוא לא רק כאב, אלה כאב המלווה בריתוק- וכאן יש עולם שלם- אזיקים, חבלים, צורות שונות של קשירה וכו'
אם זה רק עניין הכאב נסו לברר איזה כאב ובאיזה רמות והיכן. הצלפה מחגורה שונה מאוד מהצלפה עם קיין או עם כף היד, ואותה הצלפה בדיוק בירך או בתחת יכולה להשיג תוצאה הפוכה.
בקיצור- צריך להתנסות, לא לחשוש, לדעת שבהתנסויות האלו יהיו גם כמה לא מוצלחות , אבל את המוצלחות לקחת קדימה ולנסות להתקדם בנתיב שהן מסמנות.

בקשר לעניין ספיגת הכאב- יש כאלו שאצלן רמת הכאב ה"נסבלת" או המדליקה היא קבועה, אצל רוב אלו שאני ניסיתי- רמת ספיגת הכאב עולה עם הזמן (בהנחה וזה משהו שגרתי, ולא פעם ב...)
בהצלחה!

וברוכה הבאה!

Dan_Kap_

Active member
כאב? לא מה שחשבת!

כמו שאלון כתב למעלה, יתכן שמה שאת אוהבת איננו הכאב אלא הריתוק.

דבר שרצוי לדעת על כאב הוא שבניגוד לקלישאות על מזוכיסטים/ות, לא כל כאב עושה את זה טוב.

מקובל להפריד בבדסמ בין כאב טוב ) כזה שגורם לך ליהנות ( לבין כאב רע - כאב שבא להתריע על נזק בלתי היפיך שעלול להיגרם לך.

וכדי שהוא יוכל להבחין מתי הכאב טוב לך ומתי הוא ומכבה אותך, חשוב למצוא דרכי תקשורת שיעבדו עבורך.

דרך אחת, היא פשוט לומר לו מתי זה לא טוב.

לחלק מהאנשים זה לא נעים או מוציא מהאוירה האירוטית.

דרכים אחרות הם שימוש במילים מסוימות כאשר זה טוב ומילים אחרות כאשר זה לא טוב.

סימני ידיים הם עוד אפשרות ואפשר לסמן עם האצבעות אם הידיים שלך אחוזות או קשורות.

כשיש ערוץ תקשורת שכזה הוא צריך לנחש פחות מתי טוב לך ומתי זה לא בכיוון.

אפשרויות אחרות יש מי שמה שחשוב להן הוא היכולת להיאבק. אולי זה מה שמדליק אותך שם...

כשיש פרטנר/ית קבועים יותר קל להמשיך וללמוד מה לוקח את שניכם למקום שעושה טוב לשניכם...

תודה

לכל המגיבים הן בפורום והן בפרטי.
חשוב לי לומר שככל שאני קוראת יותר בפורום רמת ההתרגשות שבי עולה. גופי מגיב באופן קיצוני לנקרא.
מצאתי את הנישה שלי,בעלי מגלה עניין רב- הכל דבש.
התחלנו קצת ספנקינג כי כשאני רואה בסרטים יש לי פרפרים בבטן.לא כואב כמו שחשבתי...
מה עוד אפשר לעשות?

אני

יש עוד המון מה לעשות -

לפעמים זה בא טבעי ועולים לך לראש דברים שעושים לך את זה וכל מיני רעיונות, ולפעמים צריך לקבל רעיונות מאחרים.
בין היתר, אני מציעה לך לשוטט גם כאן בפורום, וגם בבלוגים של חברי פורום (את יותר ממוזמנת לבקר בשלי (קישור בחתימה) - חלקו פנטזיות וחלקו מציאות - לי תמיד היו שפע רעיונות יצירתיים, ואם משהו מהם ייראה לך - אני יותר מאשמח!!!).

בשמחה

תראי, אצלי לפחות, זה ממש משהו מולד. פנטזתי על קשירות מגיל 6-7 בערך... כך שהרבה מאוד בא לי טבעי ואינטואיטיבי.
כשחוברים למישהו אחר - מה שחשוב בעיקר זאת גם התאמה ותיאום, וגם הרבה אינטואיציה. את תרגישי די מהר מה נעים לך ומה לא. למשל, אם תקבלי ספנק חזק מדי - את תרגישי את זה. תגידי לו.
או, למשל - יש נקודות שונות על הישבן שספנקים יותר נעימים מנקודות אחרות. תרגישי את זה, לאט לאט תלמדי לזהות את זה - ותכווני אותו.
כמו כל דבר בסקס - זה המון ניסוי ותהיה (או שזה תעיה? אותו רעיון
), ולמידה תוך כדי.
והכי חשוב - תהני!!!

Dan_Kap_

Active member
מה עוד אפשר לעשות

אם ספנקינג מוצא חן בעינייך, הנה כמה המלצות:

קודם כל חשוב לדעת להבדיל בין כאב טוב (כזה שלוקח אותך למקומות טובים ורטובים) לבין כאב רע (כזה שלוקח אותך למקומות שמייבשים אותך ורעים לך).
חשוב גם לתקשר איתו לגבי מתי כאב טוב הופך לרע (ובודאי להיפך...).

מעט מאד אנשים נהנים מכאב חזק ופתאומי בהתחלת הסשן - הוא בדרך כלל מכבה, סוגר ומכניס את הגוף למגננה.
עדיף להתחיל קל ולעלות כל פעם מעט יותר בסולם העוצמה.

בספנקינג, יש לגוף תגובות שונות במקומות שונים.
כדאי לשוחח איתו על היכן זה עושה לך את זה יותר לוהט.
המיקום גם יכול להשתנות תוך כדי הסשן - מערכת העצבים שלנו יודעת לסנן גירויים שחוזרים על עצמם, כך שמה שהיה טוב בהתחלה יכול לרדת בתגובות של הגוף שלך או להיעלם לגמרי.
גם כאן, חשובה תקשורת שוטפת ביניכם.

ישנם סוגים שונים של כאב במשפחת הפעילויות שבה חובטים בגוף (Impact play). מקובל לחלק אותם ל-Sting ו-Thudd.
Sting הוא כאב חד, כמו של סטירה.
Thudd הוא כאב עמום.
יש אנשים שאוהבים סוג אחד והשני שנוא עליהם, יש מי שאוהבים את שניהם.
כדאי לנסות ולראות איזה סוגי כאב את אוהבת ומתי (ייתכן שסוג אחד אהוב בהתחלה והשני מתאים אחרי הגוף "התחמם").

ספנקינג נמרץ או ממושך מגיע באיזשהו שלב למקום שבו זה כואב יותר למכה מאשר למי שמכים אותו/ה.
בשלב הזה כדאי לדבר על שימוש בצעצועים שיאפשרו לגוון את החבטות.
ישנם שוטים, מחבטים וצעצועים נוספים שלא כולם נמכרים בחנויות בדסמיות.
תוכלו להציץ במגוון של צעצועים כאלו כאן - http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1886&messageid=107913114
[ יש גם הוראות להכנה של שוט בעצמכם כאן http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1886&messageid=108234154

למעלה