חדשה כאן ~

Wharwulif

New member
חדשה כאן ~

היי... אני טרנסג'נדרית (MTF) פיירותנית, בת 21, ואני חדשה כאן D=
גיליתי קצת עיניין ב-BDSM, שכן יש לי הרגשה שיש לי דווקה חיבור כלשהו לשם...
כבר הרבה זמן שאני חשה שאני צריכה ליהיות משרתת של מישהי... לא יודעת עד כמה זה BDSM, אך אני סוגדת לרגליים... ואני ממש מיתמכרת אליהן, ואני יכולה להפוך לצייתנית לחלוטין פשוט כשמישהי אפילו רק מזיזה את הרגל! ויש לי רצון שבחורה תעשה מה שהיא רוצה בי עם הרגליים שלה... אין באמת גבול למה שבחורה תעשה בי עם הרגליים שלה... ובכללי, ליהיות לצד מישהי בתור תומכת ועוזרת, ושהיא בעצם תאשר אותי.
בעיקרון... אין לי מושג מה לעשות עם זה... ממש האיתי רוצה עצות וקצת ידע בדבר!
וגם... ממש האיתי רוצה לדעת איך אני יכולה בכלל לגשת למישהי, כשאני מרגישה שזה לא מנומס בכלל ליפנות למישהי בלי שהיא הראתה רצון שאני הפנה עלייה ליפניי כן!

Cגלית

New member
ברוכה המצטרפת

אני חושבת שמצאת לך מקום כאן במחיצתנו

דבר ראשון את מוזמנת לקרוא ב"הודעות הנבחרות" של הפורום, אני חושבת שתמצאי חומר למחשבה ואולי גם הדרכה ולבטח עוד שאלות.

במקביל, אחת לשבוע אנחנו פותחים פינת היכרויות, תוכלי לשרשר שם מה היית רוצה למצוא.

בהצלחה.

אייבורי

New member
מזה פיירותנית ?

בכל מקרה בכלוב יש פינת טרנסג'נדרים גדולה ומסודרת
אני בטוח שתוכלי למצוא שם מישהי ללקלק לה את הרגליים

וברוכה הבאה

Cגלית

New member
פירותנית

כמו טבעונית רק שהיא אוכלת פירות בלבד.
לא משהו שיכול לעניין אותך :)

A לוןA

New member
ברוכה הבאה

בין שאר הסטיות שיש כאן, גם פירותנית תתקבל בהבנה

Wharwulif

New member
זאת

לא סטייה,
אבל יש לי מספיק אחרות... וניראה לי שיש לי כאלו שאני לא מודעת אליהם... ובהחלט יש לי כאלו שאני מפחדת מהם.

נונה288

New member
לא נראה לי שהייתי שורדת מפירות בלבד האהבה

שלי באוכל זה לבשר עסיסי....

Wharwulif

New member
באמת?

זה עיניין של רצון, היסתגלות וראש פתוח!
הגוף שלנו הוא בעל יכולות רבות יותר ממה שנידמה לך, פשוט הרוב מוותרים על הכל למען סיפוק זמני, שהוא למען האמת רייק מטעם כשאת גורמת לבלוטות הטעם שלך ליקלוט מהיא הנאה חופשית לטעמים!
לי יש יכולת לקבל סיפוק מוחלט מסתם תפוח.... או סתם אבוקדו, או סתם עגבנייה (בוטנית, זה פרי) ואת זקוקה לאין סוף תוספות, תהליכים וביצועים כדי לקבל את הסיפוק שלך מבשר או חלב וכד'.
מה יותר מספק אז?
לקבל המון מדבר קטן? או לקבל טיפה מדבר עצום?
ההחלטה היא שלנו...

למעלה