חדשה כאן הי אני נטע, ישראלית. מתגוררת היום בפרבר דרומית לפריז. עם בנזוג מקומי. יש פה מישהו מהסביבה?
N nettyka New member 4/7/12 #1 חדשה כאן הי אני נטע, ישראלית. מתגוררת היום בפרבר דרומית לפריז. עם בנזוג מקומי. יש פה מישהו מהסביבה?
8 80808 New member 4/7/12 #2 אני נוסעת לצרפת אהלן, אגיע לפריז באוגוסט לאחר משלחת של צעירים (20-24) מכל העולם. את במקרה גרה או מכירה חווה\ מקום שאפשר להתנדב בתמורה ללינה ואוכל?
אני נוסעת לצרפת אהלן, אגיע לפריז באוגוסט לאחר משלחת של צעירים (20-24) מכל העולם. את במקרה גרה או מכירה חווה\ מקום שאפשר להתנדב בתמורה ללינה ואוכל?
S shemesh7079 New member 5/7/12 #5 ברוכה הבאה! ספרי קצת על עצמך (אם בא לך) וגם אם אין מהסביבה את מוזמנת להשאר איתנו
N nettyka New member 9/7/12 #10 תודה הי שמש תודה. אין הרבה מה לספר. מנסה להתאקלם. לא מכירה כאן כמעט. מבלה הרבה זמן ביום מול המחשב בבית. מה תרצי לדעת?
תודה הי שמש תודה. אין הרבה מה לספר. מנסה להתאקלם. לא מכירה כאן כמעט. מבלה הרבה זמן ביום מול המחשב בבית. מה תרצי לדעת?
J johnirace New member 5/7/12 #6 אני.. הי נטע, גם אני עם בנזוג מקומי בפרבר -צפוני- של פריז את יכולה לכתוב לי [email protected]
L li9 New member 7/7/12 #7 גם אני הי נטע, אני חדשה בפריז ובפורום. עברתי לכאן עם בעלי לפני כשבועיים, המייל שלי הוא [email protected] אשמח להיות בקשר.
גם אני הי נטע, אני חדשה בפריז ובפורום. עברתי לכאן עם בעלי לפני כשבועיים, המייל שלי הוא [email protected] אשמח להיות בקשר.