חדשה כאן

דבשוש

New member
חדשה כאן

את האמת בתקופה קצת קשה של המון התלבטויות וזה לא כל כך כיף כי אני בעיצומו של סימסטר קשה ועמוס.... אני עדיין מנסה להבין מה אני ומה אני רוצה? בתור בי סקסואליים אתם חושבים לסירוגין על 2 המינים או שזה עניין של תקופה? אני למשל יכולה לחשוב תקופה על בנים ואז פתאום לחשוב על בנות ולא להימשך לבנים בכלל.ואני לא ממש מבינה איך זה עובד וקצת קשה לי עם תחושת החוסר שליטה הזאת... שהייתי בקשרים מונוגומיים הכל היה בסדר (שהייתי מאוהבת-לרוב זה קרה עם גברים)באותה תקופה בכלל לא חשבתי על בנות בקטע כזה.התחלתי לחשוב לכיוון רק בסביבות גיל 22 שזה יחסית מאוחר ככה שאני לא יודעת מזה אומר. בשנה האחרונה אחרי קשר ראשון עם בחורה התחלתי להרגיש את הרגשות האלה של הסוויצים במחשבות-פעם חושבת על בנים ופעם על בנות ומתי שאני נגיד נעולה על בנות אז בנים לא מעניינים אותי ולפעמים להפך אשמח לקצת הכוונה...מאוד חדשה בכל העולם הזה אש

Blackice

New member
שלום לך

אנשים שונים חווים אחרת משיכה ביסקסואלית. אני יכול להעיד על עצמי שאני חוויתי המון תקופות מתחלפות כמו שאת מתארת, ומשיחות עם אנשים ושרשורים בפורומים הרושם שלי שחלק ניכר מהבי חווים תקופות כאלה... אני עברתי מערכות יחסים מונוגמיות ארוכות (2-4 שנים, עם בנות זוג קודמות ועם בן הזוג הנוכחי) במקביל לחילופי תקופות כאלה. מבחינתי התקופות משפיעות על מי אני אסתכל ברחוב; כל עוד אני בזוגיות ואני מאוהב אני אמשיך להמשך ולהתעניין בבן\בת הזוג שאני איתם ללא קשר בתקופה. אז עבורי זה לא מהווה מכשול לקשר מונוגמי מתמשך ומספק. מה שכן, התקופות האלה בלבלו אותי ולקח לי המון זמן להתיישב עם ההגדרה של "בי". מכיתה ו עד שנה וחצי אחרי שסיימתי תיכון התלבטתי ולא ידעתי להגדיר את עצמי. בסופו של דבר החלטתי שאם אני יכול להמשך ולהתאהב בגברים, ויכול להמשך ולהתאהב בנשים- אז אני יכול לקרוא לעצמי בי. אני זוכר איזה סבל זה היה משך כל השנים הללו לא לדעת מי אני, ואיך יראה העתיד שלי- אז
חזקי ואמצי, בסופו של דבר יהיה בסדר. עוד משהו שאני יכול לציין- בשלב מסויים (אני חושב שסביבות גיל20-21 ) התקופות התחילו להתמזג לתקופת ביניים של משיכה לשני המינים.. בהתחלה בתור סוג של תקופה שלישית, ובהמשך זה היה בעיקר ככה ולעיתים נדירות עוברת איזו תקופה שאינה "בי מלא".. וברוכה הבאה לפורום! (אמר מי שלא כתב בפורום עידן ועידנים..)

PurpleFilth

New member
ברוכה הבאה!

בתור ביסקסואלית אני נמשכת לכל מני מגדרים, לא רק גברים ונשים, נגיד טרנסיות/ים, ג'נדרקווירז או אינטרסקס. ואל תדאגי לגבי הגיל. לא משנה עם התחלת להמשך ליותר ממגדר אחד בגיל 22 או בגיל 50 - את עדיין מוזמנת לקרוא לעצמך ביסקסואלית. אין אצלינו א/נשים שהן/ם "יותר" ביסקסואליות/ים מאחרים/ות, כולנו ביסקסואלים/ות ופאנסקסואליות/ים נהדרות ומהממות! (בגלל זה שאני לא אוהבת את הביטוי "בי מלא" שblackice השתמש בו. כולנו בי מלאים/ות כל הזמן, גם כשלא בא לנו על מגדר מסויים בתקופה מסויימת). אני לא יודעת אם אני חושבת על מגדרים שונים לסירוגין, אני חושבת שיש לי תקופות שונות בחיים שבהן הצרכים והרצונות שלי משתנים, ואני רוצה א/נשים שונות/ים סביבי. נגיד, בעבר זה לא כל כך הפריע לי, אבל לאחרונה יותר ויותר חסר לי נשים בחיים שלי. לא דווקא למטרות מיניות או רומנטיות אפילו, סתם מישהי שאני אוכל להתקרב אליה. אל תדאגי מלהיות חדשה. אל תעשי מה שאומרות/ים לך ש"צריך", תעשי מה ש*את* רוצה!

דבשוש

New member
תודה

כן כניראה סתם שבוע מבלבל שאכלתי קצת סרטים כי אני רגילה להיות בזוגיות וכבר תקופה ארוכה שאני לבד ולא ממש יודעת מה אני רוצה.... אבל אני מתחילה להבין קצת יותר :)

Kutaly

New member
היי לך

ברוכה הבאה ו...טוב נראה שכבר ענו לך על השאלות אז נשאר לי רק להוסיף חיבוק

למעלה