חדשה כאן.

חדשה כאן.

את האמת, לא חשבתי שיהיה לי מה לכתוב, למרות שהתנסיתי בחלומות צלולים, אבל אם כבר הזכרתם את נושא המסע האסטרלי, הרגשתי דחף לשתף, זה קורה לי לעתים די תקופות, כשאני ישנה שינה חלשה, קמה, נרדמת, קמה.. וכ"ו, לפעמים אני מרגישה את עצמי יוצאת מתוכי, אני שומעת קולות מוזרים שאין לי למה להקביל אותם, מהקולות הקימים, אולי למכונות חורקות.. רעש לא נעים, ולפעמים גם את הלב שלי דופק חזק, אני רואה את עצמי, ואין לי שליטה על גופי, אני תמיד עוצרת את זה באמצע, כי אני מפחדת להמשיך, אבל עם כל פעם שזה קורה, אני מתקדמת יותר עם ההתרחקות שלי, ואני עדיין מאוד קרובה. מישהו חווה את זה עד התנתקות מלאה כאן? זה לא מפחיד? יש חומר על הנושא???

Variety

New member
תגובה

היי, אני הצלחתי להגיע לאיזה מטר -שתיים מהגוף. אבל הרגשתי משיכה חזקה מאוד חזרה. זה לדעתי לא מפחיד בכלל, להיפך, מסקרן אותי מאוד ללמוד עוד מהנסיון. במיוחד אתמול, לדעתי הייתה לי התקדמות יפה מאוד. אם אני לא טועה כבר כתבתי בהועדה "ווילד כמעט מוצלח". ישנו אתר מעולה מאוד על הנושא: Www.astralpulse.com יש בו כתבות על הנושא, מערכת פורומים, צ´ט...

fcfighter

New member
המלצה

http://www.astralsociety.org, יש להם מערכת פורומים נחמדה והרבה מידע, על חוויות חוץ גופניות, חלומות צלולים ועוד...

למעלה