חדשה כאן

ad1205

New member
חדשה כאן

שלום לכל הבנות,אני חדשה כאן,יש לי אנדו בשלפוחית השתן,האם אתן מכירות מישהי שגם לה יש בשלפוחית?

רווית04

New member
ברוכה הבאה:)

יש לי חברה עם שמסיבוכי האנדו' יש לה בשלפוחית שתן, היא צריכה לעבור ניתוח ולא ניתן לנתח בגלל שעברה יותר מדי ניתוחים קשים. מה גם שיש לה מאה אחוזי נכות. מה היא בעצם שאלתך? כי כאמור זה ידוע שהדבקויות יכולות להגיע למערכת השתן.על כן מומלץ להיות אצל רופא המתמחה באנדו' ולטפל זאת בהתאם.

זואילי

New member
כן, אני

היה לי. נותחתי והיום כבר אין.

ad1205

New member
היי,אצלי ישר התחיל בשלפוחית

אין לי ברחם,עברתי ביופסיה וכרתו את ממצא בשלפוחית,אבל לא את הכל הנגעים.אמרו לי שהטיפול זה רק ע"י גלולות.הפחד שזה יגיע למקומות אחרים.עדיין לא התחלתי עם גלולות,האם דיקור סיני יכול להיות במקום גלולות?האמת שאני בעצמי לא מאמינה בזה,אבל אתן יודעות במצבים כאלה מוכנים לנסות את הכל,יש לי בעיה עם גלולות,אני מעל גיל 40 ובחיים לא לקחתי גלולות.אבל אם לא תהיה בררה,אז אקח

רווית04

New member
אני יכולה להגיד לך שלי אין פגיעה

בשלפוחית אבל יש פגיעה במקומות אחרים ולא היה ניתן להוציא את כל המוקדים החוצה,זה לאוו דווקא צריך להיות שם ולגרום לבעיות. אבל ללא דיכוי הורמנים ממושך,אין לך איכות חיים. תחשבי על לשלב בין הדיכוי לבין דיקור סיני אולי זה יתרום משהו. (אצלי לפחות לא הומלץ על דיקור ,כי זה משנה את האיזון בגוף ואמרו לי שזה לא יעזור לי).

זהבה240

New member
אם את מעל גיל 40

אז לא כל סוג של גלולות טוב לך. יש סוגים שאסור בגלל החשש מפיתוח גידולים ממאירים. כדאי שתדברי על כך עם הרופא שלך. זהבה

galim29

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

יש כאן כמה נשים עם מוקד בשלפוחית. כל אחת טופלה בהתאם למצבה. לא הרחבת יותר מדי אז מעבר לזה, אין הרבה מה להוסיף. מקווה שאת מטופלת אצל אחד מרופאי האנדו' המוכרים.

ad1205

New member
תודה,זה מאוד נחמד שיש עם מי לדבר,

האמת שעדיין לא הייתי אצל רופא מומחה לאנדרו,שנתיים סבלתי מכאבים עזים בזמן הטלת השתן,החלפתי 3 גניקולוגים,אצל אחד מהם שילמתי 800 ש"ח עבור ביקור,לכולם הסברתי שהכאבים הם במחזור ובזמן הטלת השתן ואף אחד מהם לא עלה על הבעיה,עד שמיוזמתי קבעתי תור אצל אורוגניקולוג ,כי כבר הבנתי שהבעיה כנראה בשלפוחית ולא ברחם,והוא זה שאחרי בדיקה מאוד יסודי הבין שזה אנדומטריוזיס,עד עז בחיים לא שמעתי ולא קראתי באף מקום על ה"מחלה" הזאת.אחרי סדרת בדיקות ואולטרסאנד וביופסיה,הוכח שזה אכן אנדו(רק לפני שבוע קבלתי את התוצאות).כך שעדיין לא התחלתי טיפול. את יכולה להמליץ לי על רופא מסויים?אני מאזור המרכז

זואילי

New member
וואו, איזו דרך לגלות ../images/Emo178.gif

מי האורוגניקולוג שעלה על זה, והאם הוא ניתח אותך?

ברוכה הבאה

בהחלט דרך לא נעימה לגלות. אני לא יודעת באיזו קופה את אך יש את מרכז האנדו בתה"ש. יש את דר' זולטי, דר' שטוקהיים, דר' שיינמן - כולם מבינים באנדו'. לגבי אנדו ופיריון - יש את פרופ' משיח, פרופ' שולמן, פרופ' זיידמן....

למעלה