חדשה כאן

AMCO121

New member
חדשה כאן

שלום לכולם, אני בהליכי גירושין, לפני חודשיים נפרדנו, יש לי ילד בן שנתיים ושבעה חודשים, ואני מרגישה שמאוד קשה לו, ואני לא יודעת איך לעזור לו, כשהוא חוזר מאבא שלו הוא נורא עצוב, ולפעמים הוא קורא לו, הבעיה היא שהוא קטן מידי בכדי להבין את המצב, אני מדברת איתו ומסבירה לו שאבא עכשיו גר אצל סבתא, אבל אני לא חושבת שהוא מצליח להבין, וזה בשבילי החלק הכי קשה בכל התהליך, אולי יש לכם רעיון איך להתמודד עם זה? כי זה פשוט שובר אותי.

יש

פסיכולוגים שאולי יוכלו להקל עליך ועליו עצה קטנה שלי, ככל שאת תהיי יותר רגועה וברורה במצב, זה יקרין על הילד לטובה הרבה נחת

yosi2009

New member
למזלך הילד בן שנתיים זה גיל קטן מאד ואם תתנהל

בתבונה ותתיעצי עם איש מקצוע זה לא ישפיע עליו בצורה שלילית

אבישגי25

New member
אויש..כמה מוכר ככה כואב..

אני אומרת לך את מה שאני אומרת לעצמי ומקווה שזה יעזור... קודם כל בלי רגשות אשמה,זה יותר גרוע מהכל,אם את שלמה עם ההחלטה ומאמינה שזה מה שהכי טוב לשכולם,אז התחושה הזאת תעבור גם לילד. וחוץ מזה,יש מלא סוגים של טיפולים רגשיים לילדים,באמנות,מוסיקה. דרמה,וזה יעזור לו לשחרר קצת יותר,להבין קצת יותר,לעבור את זה קל יותר, וחוץ מזה, טיפול יכול לתת גם לך כלים איך להתמודד בצורה נכונה עם דברים שהוא עושה או אומר. בהצלחה מאמי רק טוב :)

AMCO121

New member
אבישגי25

תודה על התגובה, איך אני מגיעה לאנשי מקצוע האלה?

אבישגי25

New member
יש כמה דרכים..

הבת שלי מטופלת דרך המרפאה וזה דורש קצת בירוקרטיה אבל יותר קל לעמוד בזה מבחינה כלכלית.. את צריכה לגשת לרופא ילדים ולבקש הפניה לטיפול התנהגותי רגשי לילד,הוא ישאל אותך על הרקע של הדברים,על התנהגויות שהשתנו אצל הילד,וכל מיני כאלה, את ההפניה את מעבירה למכון להתפתחות הילד הקרוב למקום מגורייך והם נותנים לך שאלון למלא על הילד (ויש גם חלק שהגננת צריכה למלא). את השאלון את מחזירה למרפאה,ואחרי עשרה ימים בערך את אמורה לקבל אישור לטיפול ואפשרות להוציא התחייבויות למטפלים שונים. אם זה מסובך לך מדי,או שיש לך כסף פנוי אפשר תמיד לפנות למישהו במגזר הפרטי שזה בטח יותר קל,אבל לצערי אין לי שמות ספציפיים לתת לך. דברי איתי אם את צריכה משהו יום טוב

רינת173

New member
גרושים

איך ממשיכים האלה עם ילדים קטנים אני מרגישה בודדה ועצובה.

מיקי*

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שנית בתור אחד שהיה שם (ועודנו שם) אמנם מהצד השני של המתרס. הרי שרק בהרעפת המון אהבה ודיבור אפשר להקל עליו. ותאמיני לי שהוא מבין הרבה יותר ממה שנראה לך. ותגלי את זה כשיוכל לבטא את עצמו טוב יותר. המון חיזוקים, לך ולו!

AMCO121

New member
תודה

תודה לכולם על העזרה, לאיזה איש מקצוע אני צריכה לפנות? פסיכולוג ילדים?

liv2010

New member
בנחישות וברגישות

לעטוף בהרבה חום והבנה ..כמה שיותר לעשות דברים נחמדים וכייפים עמ שפחות ירגיש את השינוי אני בשבתות הלכתי הרבה להורים שלי כך שהקטנה הייתה מוקפת בחברה של בני דודים ופחות הרגישה את השינוי..אבל תמיד תזכרי שעדיף בגיל קטן מאשר בגיל מאוחר

לבבית11

New member
../images/Emo201.gif תשתדלי עד כמה שאת יכולה

להיות שמחה ולהראות לילד שהכל נורמלי ולשמח אותו . מברכת אותך שה' יהא בעזרך

רינת173

New member
גרושים

אני באותה הבעיה גם בהליכים ויש לי ילדים ששואלים הרבה שאלות גם הוא גר אצל הסבתא .אני מרגישה בודדה ו ומנסה לא לבכות לידם.

רינת173

New member
גרושים

אני באותה הבעיה גם בהליכים ויש לי ילדים ששואלים הרבה שאלות גם הוא גר אצל הסבתא .אני מרגישה בודדה ו ומנסה לא לבכות לידם.

../images/Emo24.gif

למעלה