חדשה כאן

שורקה43

New member
חדשה כאן

במחשבות על גירושים ומחפשת עם מי לדבר, לשאול, "להנות" מנסיונם של אחרים. אז אשמח לקבל תובנות, במיוחד איך מספרים לילדים, איך שומרים על קשר טוב עם הגרוש/האבא ועוד.

מיקי*

New member
ברוכה הבאה, את מוזמנת לשאול, להתייעץ

ולקבל כתף תומכת ואוזן קשבת. בהצלחה רבה!

שורקה43

New member
תודה

מה שהכי מרתיע אותי למלעשות את המעשה, זה הקשר של בעלי/ האבא של הילדים, כרגע הקשרים לא ממש חזקים שם ואני חוששת שאם נתגרש, לא יהיה קשר בכלל. איך משמרים את הקשר? איך שומרים אנחנו, קשר עם הגרוש/ה? ממש לא בא לי להיכנס למלחמות ומריבות.

מיקי*

New member
אני מאד מבין את חששך

אבל את לא יכולה לחיות את חייך על פי מה שאת חוששת שיקרה. ולא יכולה לחיות לפי חלילם של אחרים. עם כל הקושי, זו תהיה בחירה שלו, מצערת כמה שהיא תהיה. הדרך הטובה ביותר היא להשתדל באמת לעשות הכל ביחד, תוך גישור ונסיון לשמור על אוירה טובה. לדעת לוותר כשאפשר, ולהתעקש על הדברים הקריטיים לנו. תוך כדי כך להסדיר באופן ברור ומחייב את הקשר שבין שני ההורים לילדים, במסגרת הסדרי ראיה מחייבים. זו לא ערובה לכך שזה ישמר, אבל זה המקסימום שאת יכולה לעשות. אולי לחברי פורום אחרים, שיש יותר נסיון בכך, יהיו דברים עוזרים יותר להגיד. בהצלחה רבה!

שורקה43

New member
יש אפשרות לעשות את כל התהליך לבד?

בלי לערב גורמים חיצוניים? עורכי דין וכו'?

מיקי*

New member
זה מאד תלוי בכם

בהחלט ניתן בלי עוכרי דין, אבל הייתי מאד ממליץ לכם לעשות את זה עם מגשר מקצועי. בהצלחה

שורקה43

New member
../images/Emo9.gif עוכרי זו הייתה טעות?

איפה מוצאים מגשרים? כמה זה עולה?

מיקי*

New member
לא זה היה בכוונה

לעורכי דין יש נטיה להעכיר את האוירה וגם להאריך את הסבל והתהליך. לגבי מגשרים תלוי באיזה איזור, והמחירים משתנים (אבל ברור שהרבה יותר זול מתשלום לעורכי דין - ואין מה להשוות בכלל)

שורקה43

New member
אשמח ליותר פרטים לגבי מגשרים

אפילו בפרטי, מיקום, מחירים והעיקר, באמת אי אפשר בלעדיהם?

מיקי*

New member
אם את רוצה תשלחי לי במסר את מקום מגורייך

ואנסה לעזור. לדעתי עם באמת רוצים להגיע להסכם בהסכמה, ובצורה טובה עדיף עם מגשר. הרבה תלוי ביכולת התקשורת שלכם, ביניכם.

למעלה