חדשה כאן

טלי351

New member
חדשה כאן

שלום שמי טלי ואני חדשה בפורום גרושה טרייה ושמעתי על פורום זה. אשמח עם תוכלו להכניס אותי לעיניניים ... תודה מראש טלי.

ye44

New member
יפה לך את הסנונית הראשונה שדופקת בדלת

בפתחו של החג המון מרגישים בדידות מעיקה אז יפה לך שדפקת בדלת אבל מה יהיה אין
אין
לא יפה
תכתבי על כל מה שבא לך אבל קחי בחשבון תגובות לכאן או לכאן כל אחד ודעותיו הוא אז אם את לא חיה בריגשי ומסוגלת לפעמים לקבל
בראש ברוכה הבאה אם את שמרנית ומלנכולית עדיף שתשוטטי בפורום המקביל כי פה לפעמים מטגנים אנשים ולא בא לי שתקחי בגללי
ברוכה הבאה

הופה הופה

חזרת לעצמך....
תן לה להתלונן, לבכות ולהתאבל- אנחנו כאן בשביל כל קשת הרגשות. ואתה- מהר למקצה שיפורים אצל ה
המדהימה שלך. שיהיה יומטוב. ואת יקירתי- ברוכה הבאה.

ואני חושבת שלא יזיק

לרענן קצת את שורות הפורום ולקבל יפה יותר חברים חדשים. כשאני נכנסת לפה זה נראה לפעמים כמו קומונה סגורה. 10 ניקים קבועים שכותבים. חילופי הדעות הם על גבול המשעמם/בנאלי. לא עושה ממש חשק להצטרף אליכם.

אני כותבת בפורום הזה כמעט מיום הקמתו

וגם ניהלתי אותו בעבר. אפשר להגיד עליו הרבה דברים, אבל אי אפשר לומר שהוא לא מסביר פנים לחדשים. הרי קריאה של שף וחצי אחורה מבהירה לכל בר דעת שמן הראוי להתעלם מ YE, ויתר התגובות בדרך כלל נעימות. בכל פורום יש קבוצה קבועה של כותבים. בפורום הזה הקבוצה הזו כל הזמן משתנה. אם תקראי קצת אחורה - נגיד קחי את עצמך בקפיצות של חודש, חודשיים ושלושה, תראי שיש שינויים בהרכב הקבוצה הזו במידה כזו או אחרת. בנוסף, אסור לשכוח שמדובר בפורום שנותן מענה לשני סוגי אוכלוסייה: גרושים וגרושות מחפשים את החברה והתמיכה לטווח הארוך וגרושים וגרושות שזקוקים לתמיכה קצרת טווח וזמנית בתקופת המשבר של ההחלטה והגירושים.

ye44

New member
../images/Emo2.gif תאמין לי אתה כמו ../images/Emo121.gif רפאים

פששש אתה כמו הצב מהצריף של תמרי הנגר כל פעם שההזויה כותבת משהו אתה מתעורר מישהו פה

ye44

New member
פינקי " גיסתנו " עפ"י אמנת ז'נבה

מותר לך לעבור לפורום המקביל ,פה זה פורום של אנשים שרוצים להתחזק נפשית
פורום פוצי מוצי זה המקביל שלנו ,אין לך חשק יש לך חשק ת'אמת זה לא מעניין אותנו בנאלי שמאנאלי זה היה בתקופת המנהלת לשעבר " הלאה ושם " כשפתחנו את הבקרים ההזויים עם ללבוש חולצה ארוכה או חולצה קצרה או מה למרוח ממרח שוקולד השחר או גבינה לבנה אז שלחנו אותה לנהל את תנובה
את רוצה לרענן עוד מעט יחליפו לך את מסכות האב"כ
או שתזרמי איתנו ונקבל אותך בתופים ובמחולות או שתהפכי לדני דין אף אחד לא מחזיק אותך בכוח

לא זורמת עם אף אחד...

ובטח לא צריכה שתקבלו אותי. העולם המלא שלי הוא לא בוירטואליה. הנפש שלי חזקה דיה...לא מחפשת להתחזק פה :) בסה"כ נתתי פידבק על איך הפורום הזה נראה לקורא מהצד (לי..). ואגב, ממש אין לי בעיה עם הסגנון שלך, גם לי לא חסר. אני מגיבה איפה שבא לי ובאיזה פורום שבא לי. מכיוון שאין לי חברים מהוירטואל ואני לא שייכת לשום עדר, התגובות שלי הן נקיות וחפות מאינטרסים או מ"מה יגידו, לא נעים לי". אז אם בא לך, אתה יכול להכנס לי לתחת (בזמנך הפנוי) ואם לא, אני לא אעלב. שיהיה לך אחלה יום

ye44

New member
שיהיה לך אחלה יום

תודה על ההזמנה ,מוותר על התענוג הוא לא סקסי

Rtitan

New member
אז ככה... תעשי הכרה: ../images/Emo152.gif

כמו בכל קבוצה של אנשים יש כאן מכל המינים, הסוגים והצבעים. יש מי שלפני, מי שאחרי, מי שמצידי ומי ש... הוא העומד (לו) וזה מצב די קבוע כאן. סטטיסטית, יש כאן רוב לגרושים ולפרודים בכל שלבי הפרידה והגירושין השונים. בין היתר - יש גם כמה שעדיין מתלבטים - אבל זה יעבור להםבתוך איזה 100 שנה. בסופו של דבר, כל אחד מוצא את הדרך שלו ואתהכיוון שלו, קחי את הזמן שלך להתרגל למצב החדש - יש מי שזה לוקח לו יוםוחצי, ויש מי שזה לוקח לו שנה, עשי את הדברים בקצב שלך ובינתיים, יש קפה בקרון למטה, יש עוגות (כאן אין בעיות חמץ...
, זה ממתין לי בארץ) ו... תהני
ברוכה הבאה!

למעלה