חדשה כאן,

חדשה כאן,

היי,
הצצתי כמה פעמים בניק אחר אך לא העזתי לכתוב. הכתבה ב"זמן תל אביב" הזיזה בי משהו. כאילו עשו עלי כתבה. שומרת שבת אבל מדי פעם מרימה את השאלטר ככה בקטנה שומרת בבית כשרות למהדרין (אחי כבר תפס אותי עם יטבתה במקרר. ה' ישמור) אבל אוכלת בחוץ מכל מה שבא לי טובלת כל חודש אבל עושה
לפני (זה הוא שלא התאפק ראשון, אני רק פיתיתי...) לובשת צנוע אבל מדי פעם יוצאת לשתות אלכוהול טוב בלבוש שאפילו אמא שלי לא הייתה מזהה. אני כאן יחד עם אבי - בעלי כדי להכיר אנשים כמונו שאפשר לדבר איתם באותו ראש ברוכים הנמצאים

כופרים בשטריימל מאת שרה איינפלד

הפורום מוזכר שם כמי שמייצג את הסגנון שעליו הכתבה

עץ שתול

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

על כזה בעל עזר כנגדה נאמרו הדברים הבאים: "הַרְבָּה הַרְבֶּה עִצְבֹנֵיךָ וְהֵרְיֹונְיךָ, בְּעֵצֶב תֵּלֵד בָּנוֹת, וְאֶל אִשְׁתֶּךָ תְּשׁוּקָתֶךָ, וְהִיא תִּמְשׁוֹל בְּךָ"

מתבי6

New member
ברוכים הבאים

ואני כבר חשבתי הנה נשואה, לבד בסיפור. מסתבר שעדיין אין כזה דבר. בכל אופן הייתי מעוניין לדעת האם אתם מתנהגים כך מאיזו מסקנה שהגעתם אליה או פשוט לא איכפת לכם ואתם זורמים עם מה שבא?

מתבי6

New member
מכיוון שזה נדיר

חיפשתי לראות אם הסיפור חוזר על עצמו. אני זוכר עד היום כשהיא סיפרה שם בפורום ``זהו החלטתי לספר לבעלי``

גם וגם

המסקנה שהגענו היא - ש90% ממה שאסור זה סתם המצאה. אבל אני מודה שרוב הדברים שאנו עושים זה יותר בגלל הריאקציה ללחץ והכפיה

מתבי6

New member
אני די מתחבט בזה חזק בימים האחרונים

כשיבשיל משהו אני ישתף את החברים

גבעון 1

New member
ברוכה הבאה

ברוכה הבאה,ותגידי לפני הכתבה הזאת של שרי איינפלד, לא ידעת על הפורום הזה?

נידה חמודה

דאורייתא זה רק שבע ימים זאתומרת אם קיבלת מחזור ביום ראשון בבוקר את טובלת במוצ"ש וזהו ממילא לא נחמד לה.......... עם כל הלכלוך הזה כל שאר ההלכות כולל הכל זה חומרות ומינהגים אז אם מתאים לכם לכו על זה

למעלה