חדשה כאן

מדי4

New member
חדשה כאן

היי, אני צריכה עצה, אני ובעלי נשואים 5 שנים, מאז הנישואים עברתי לעיר הולדתו, לצערי אנני אוהבת את העיר הזאת, אין לנו משפחה כאן (גם שלו עזבו את העיר) אפילו בוקשי חברים רק 2 זוגות... וגם 2 ילדיי מתחילים להרגיש בחוסר המשפחה. בהתחלה חשבתי שזה עניין של זמן וצריך להתרגל, עבודה וחברים יעלימו את ההרגשה הזאת וגם הילדים יעזרו בזה... לצערי זה ממש לא נכון ואני כבר הופכת לאט לאט להיות אישה משועממת ממורמרת ועצובה... בעלי לא מוכן לעזוב כי יש לו מישרה במפעל טוב, והוא עובד משמרות והוא טוען שזה החיים שהוא רוצה. אני מציעה לו לעבור לעיר אחרת להיות קובים למשפחה, להחליף עיר לרמת חיים טיפה יותר גבוהה וכו'. בקיצור כל העניין הזה ממש חונק אותי ואני בזמן האחרון מרגישה שאני עוזבת הכל... לפני צעד זה אני רוצה לבקש עצה טובה אם מישהו פעם חווה כזה דבר? מיותר לציין שאני מעדיפה להמשיך להיות עם בעלי אבל גם לא רוצה למרר אותו עם ההרגשה שלי... מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי טוב .......... תודה מדי

g u y 4 u

New member
פףףףף...את מזכירה לי את אשתי....

לשעבר!
גם היא לא היתה מוכנה לקבל את העובדה שאני מתפרנס בעיר שבה אני חי ובה פגשתי אותה... גם היא רצתה להיות קרוב למשפחתה. היום אנחנו לא יחד. אגב, את יכולה למחוק את החלק שבו את אומרת שהילדים גם זקוקים למשפחה שלך. הם לא. המשפחה היחידה שהם מכירים זו המשפחה שאת לא מוצאת את עצמך בה. אם הם מרגישים משהו או אומרים משהו - זה בגלל שאת לא מסתירה את רצונך - לא ממנו ולא מהם. והם שומעים ומגיבים לדברים שאת אומרת. לא הגיע הזמן שתתנתקי מהסינר של אמא?

czar

New member
הקלות הבלתי נסבלת

זה מדהים, פשוט באופנה היום להגיד "אני עוזב/ת הכל..." מה זה זה?!!!!!!!??? לפני שני עשורים ודרומה אנשים הלכו באש ובמיים אחרי בני זוג, היום, כל פלוץ ועל כל פלוץ מפרק משפחות.......... תגידי - מי מונע ממך להתחבר לעוד אנשים בעיר בה אתה חיים? את חייה במקום שנסיעה מצד אחד לשני של הארץ לוקח 6 שעות טיסה או מקסימום שעתיים וחצי נסיעה.....פעם בשבועיים/חודש, אף אחד לא מת. מצד שני, לא טוב לך ולו כן טוב, את חייבת למצוא את דרך המלך וזה בטח לא לקום וללכת אלא אם יש עוד סיבות.

ortal08048

New member
על ההודעה הזו אני חייבת להגיב....

תגידי לי התחרפנתם על כל הראש או מה?!?!?!? אני מצטערת על הבוטות אבל הגזמת לגמריי!!! במידה ואני מבינה נכון אתם עדיין גרים בישראל ותעשי לי טובה כמה גדולה מדינת ישראל מצפון לדרום?!?!!?! נראה אותך חייה כמה שנים בחו"ל ואז תרגישי מרוחקת... חוץ מזה שכיום ברוך השם יש טלפונים מצלמות ואפילו סקייפ אם את ממש קשורה למשפחה. ולדעתי את צריכה להתעורר יש לך כיום משפחה משלך, מסכימה עם גיא שהילדים שלך רואים אך ורק מה שאת משדרת ואם הם אומרים לך את זה זאת אומרת שאת כל היום לא מפסיקה להגיד את זה בעצמך... ואם רע לך עם זה קחי יום בשבוע וסעו למשפחה לביקור לא מספיק?! אל תיסחפי ובגלל שטות כזאת את מוכנה לוותר על בעלך ועל חיי המשפחה שלך?! אז באמת לאן הגענו היום...באמת שאני לא מבינה את זה...

czar

New member
אז למה את חייבת להגיב על ההודעה שלי? ../images/Emo13.gif

חשבתי שכבר ברור כאן שהתחרפנתי ופתאום שאלה כזאת?
תרשי לי להבין כאילו את מסכימה איתי ולא גוערת בי, לא הייתי התלמיד הכי טוב בהבנת הנקרא אז אם הבנתי לא נכון, אנא תקני אותי.

נומלה

New member
אתה צריך להיות מרוצה

בגלל ההודעה שלך נפל לה האסימון ומיד היא שרשרה וצעקה אאורקה אאורקה

czar

New member
גבר, בן 43 יכול להיות מרוצה ממשהו? ../images/Emo13.gif

במבי53

New member
הקלות הבלתי נסבלת

חחח... על זה אני תמיד מנסה להתריע. כבר חשבתי שלא מבינים אותי או שדעותי הן בגדר מיושנות/פסה. מזכיר לי שסרטי שייקה אופיר האגדי תמיד הזכירו לי את הבית שגדלתי בו. זו בדיוק היתה התבנית וההתנהלות המשפחתית בזמנו. כולה לפני 3 עשורים פלוס מינוס. זה היה הדגם לערך העליון הזה שנקרא "משפחה". אבל, מאז, גם ולא מעט בעזרת פלאי הטכנולוגיה (אינטרנט ואתרים למיניהם) פלוס ענייני מעמד ושוויון האשה - התחרבש משהו בתפיסה של זוגיות/בית/משפחה. זוכרת את הימים שאשה היתה הולכת אחרי בעלה. מכבדת אותו בלי לחוש נחותה/פריירית או כל מילה שתמצאו לנכון להכניס כאן. בטווח הזמן, אני מאמינה ששיוויון לא ממש הולך יד ביד עם רעיון הזוגיות והמשפחה של פעם. כשגבר ידע את מקומו ותפקידו ואשה ידעה היטב כיצד עליה לנהוג ומיהו המוביל והראש בבית. אחוז הגירושין שאף לאפס. התואר "גרוש/ה" היה בבחינת אות קלון. מה שהיום הוא כמעט תואר נכסף ומומלץ, לצערי הרב. כיום שורר בילבול עצום בכל הנוגע לחלוקת התפקידים וכל המשתמע מכך. תמיד כשעולות שאלות ותהיות מהסוג של השאלה וההתלבטות בנושא דנן - קשה לי לענות כי כבר הכל מעוות בלאו הכי..... סיזר, אחלה כתף יש לך!

למעלה