חדשה כאן

tx4txc6

New member
חדשה כאן

שלום לכולם אני חדשה כאן ובחיים לא כתבתי בפורום שקשור לצה"ל וגם לא קראתי באחד כזה... מלקרוא את ההודעות שלכם אני יכולה להגיד שאני רואה את עצמי בכל אחד ואחד מכם ואני רואה שיש לנו אותן בעיות ואותם קשיים.. אז בטח ממש נמעס לכם לשמוע.. אבל כן גם גם לי קשה וגם אני ניסיתי לצאת מהצבא דרך קב"ן ויכולתי לעשות את זה עד שאמא שלי התערבה ולא הסכימה לחתום על הטפסים ואני מצד אחד מצטערת על זה ומצד שני לא. אבל היום אני הכי מצטערת על זה כי כמו היום אף פעם לא סבלתי ואף פעם לא רציתי לצאת מהצבא.. תמיד סבלתי תמיד היה לי קשה ובכיתי ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות למי לפנות, איך אני אחזור מחר לבסיס.. אני לא אסבול ריתוק, אם אני אשב בריתוק אני אעשה את זה - את מה שהתחלתי ולא סיימתי... 18 כדורים לא הספיקו אלא רק גרמו לי להקיא בלי הפסקה ולקלקול קיבה אבל עכשיו אני אבלע 40 או 50 ואז זה אולי יקרה.. זה הכל בגללה, לא רציתי לעבור בסיס רק בקשתי לעבור תפקיד ומפקד אבל היא דווקא לא תעשה את זה כדי שאני אסבול היא אוהבת שאני סובלת זה עושה אותה מאושרת היא נהנת להתעלל בי... אני כלכך רוצה לעשות את זה אבל דבר אחד עוצר בעדי וזאת אמא שלי אם אני יעשה את זה זה יהרוג אותה אני כל מה שיש לה אני ואחי והיא יודעת שקשה לי אבל לא מתארת לעצמה שזה מה שאני מסוגלת לעשות. כבר חתכתי כל כך הרבה פעמים אבל הלכתי עם שרוולים ארוכים בחורף.. אם עכשיו לא יעבירו אותי תפקיד זה יקרה. מחר כנראה יהיו הדמעות האחרונות שלי.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ברוכה הבאה לפורום

tx4txc6 היקרה, מדברייך נשמע שאת מיואשת מהשירות הצבאי שלך, ומרגישה שאין אף אחד שיקשיב לך, יהיה לצידך כשקשה לך ואת מחפשת כתף של תמיכה.. עד שאת לא בטוחה אם תוכלי להמשיך לשרת ולתרום בדרך הזאת.. וכבר מתמלאת במחשבות שאולי עדיף לך לסיים עם הכל, למות כדי להפסיק את הכאב שלך.. אנחנו שומעים כמה שאת מרגישה מוצפת בשירות הצבאי שלך, וחושבים שאת לא צריכה לעבור את כל זה לבד.. רוצים להזמין אותך להמשיך ולפרוק את הכאב שלך כאן בפורום או בשיחה אישית, בקצב שלך ומתי שתרצי.. לפעמים עצם השיתוף יכול להקל.. ואולי, אם תרצי, תוכלי לכתוב גם בפורום סדירים, אולי לנסות וללמוד מניסיונם של אחרים.. רוצים שתדעי שאנחנו כאן איתך, מקשיבים לך ומקווים לשמוע ממך עדכונים..

למעלה