חדשה כאן

חדשה כאן

שלום לכולכם קראתי רבות בדברים שכתובים פה בפורום. נראה שהתמיכה ההדדית והקשר אכן מעודדים את החברים בפורום. אני חדשה בעולם האלצהיימר, ומרגישה מאוד אבודה. אמי חלתה באלצהיימר, ואין לי כל מושג איך מתמודדים עם המצב החדש והכל כך לא נתפס הזה. אני מבינה שיש קבוצת תמיכה וכתובת בעמדא. האם ידוע למישהו אם יש סניף בחיפה? ואם כן, האם יש למישהו את מספר הטלפון שם? אודה מאוד על כל תגובה מעודדת...:) אורלי.

עודי5

New member
אורלי שלום!

הגעת למקום הנכון! דפדפי מעט בדפי הפורום אחורה ותראי איך קבוצה לא קטנה של בנים של.. נשים של.. מתמודדים עם המכה. דעי לך שהמסע לא קל, לא פשוט וקשה אבל עובדה כולנו כאן חיים את חיינו כל אחד על פי דרכו לצד יקירו החולה. שאלתך לגבי קבוצת תמיכה מעידה על כך שאת עם שתי רגליים על הקרקע ומחפשת דרך לעזור לעצמך1 זה מצויין. יש מרכזי תמיכה בחיפה. כתובת וטלפון בעמדא. נשמי עמוק! התעודדי, אפשר וצריך להתמודד עם המחלה ולשרוד!

sarale14

New member
אורלי דרומית - החדשה שלום רב

את הגעת למקום הכי נכון שיכול להיות, כאן תוכלי ללמוד הרבה, ולקבל עידוד, ותמיכה מכל החברים שעוזרים זה לזה, ותמיד תהייה לך אוזן קשבת לכל דבר. בהצלחה. שרהלה

תודה כנה על קבלת הפנים החמה.

אני מבינה שרובכם ככולכם כבר מכירים את אורח החיים בצל המחלה הזו.. אני עדיין מיטלטלת ומתפרקת ממצבים שנראה שעומדים להיות שגרה.. תודה לכם שוב אורלי

ענתי44

New member
אורלי יקירה../images/Emo24.gif

אנחנו כאן- נהיה לך ולמשפחתך עמוד האש והענן שיוליך אתכם במדבר האלצהיימר.מישהי בפורום התבטאה לגבי סבתא החולה שלה שכשאיבחנו אותה כחולת אלצהיימר השמיים נפלו. ההלם, הכאב. חוסר הידיעה המצוקה הנוראית.... כולנו חווינו את זה ואנחנו כאן, לצערי מלאים כרימון ניסיון, להיות לך, ולחדשים אחרים, לעזר. לשמוע ולעודד, לענות על שאלות. להיות לך כקב וירטואלי בצעדים הראשונים. ליבי איתךיקירה

אגסיל

New member
אורלי דרומית שלום לך

גם אני די חדשה כאן . היכרתי כאן אנשים נפלאים שעוזרים אחד לשני לעבור את הקשיים עם הורים או בני זוג חולים. הגעת למקום חם נעים ובטוח. מקווה בשבילך שמחלתה של אמך לא תחמיר ותמצאי כוחות לעזור לה ולתמוך בה. מחזקת אותך ומקווה לראות אותך כאן לעיתים קרובות לילה טוב לילי

"כוותיקה" בחוונה במרחאות..

כי יש כבר חדשות ממני, יכולה לספר לך רק שהגעת למקום הכי טוב בקהילת האלצהיימר, שזו קהילה די קשה, ותמיד תהיי כאן בשבילך, בכל שעות היממה, בשבילי הפורום היה קבוצת תמיכה הכי טובה שיכולה להיות, וכל שאלה שתשאלי גם כמה פעמים שתרצי תקבלי תשובה מפורטת, ולא מאחת או אחד ההפך ממרחב דוגמאות ... מאחלת לך שימייך יהיו קלים יותר, והכי חשבו אל תתביישי לשאול כל שאלה שתעלה במוחך, גם אם היא נשמעת לך היה מוזרה שיכולה להיות... קשה להגיד ברוכה הבאה, ולילה טוב!!!!!

ניצה, גרשון אישר שתהיי חברה במסדר הותיקים

הגיע הזמן שתפסיקי להרגי עצמך כ"חדשה" במרחאות ומרכאות

גרשון יקירי..

אם גם אתה בתור הסגן אומר זאת אז כדאי שאפנים זאת כבר!!!!!!! פרויד היה אומר על הטעויות שלי משהו... מרחאות החיים...

האסימון ירד לאט...

אבל ממש לא.. התייחסתי להערה של יענק'לה משרשורים קודמים, עלי ועל הטעויות שלי.. מקווה שלא נפגעת.....הראש מפוצץ מהמכתב שקיבלתי היום מהרופא, כשחיים את המצב לא מתפוצץ שום דבר , וכשקוראים אז הפיצוץ הוא נוראי... וכל היום אני מסתובבת עם הפיצוץ הזה... עד כמה באמת הפגיעה היא פגיעה... ועד לאן הגיע...

למעלה