חדשה כאן....

חדשה כאן....

שלום בנות, אני חדשה כאן, אפשר לראות בשמי שאני אמא לתאומים...(רציתי כבר המון פעמים לשנות אותו אבל ללא הצלחה...אני לא יודעת למה אבל תפוז פשוט לא מאפשר לי...) רציתי להתייעץ אתכם לגבי חגיגת יומולדת 3 לתאומים שלי נעם וחן (שני בנים) אני רוצה לעשות להם יומולדת משפחתית (בסביבות ה40 איש), כך שסך הילדים מתחת לגיל 9 עומד על 5 בלבד (התאומים שלי, ילדה בת 4 וחצי, אחיה בן ה8 ועוד בן דוד בן 9) רוב האנשים יהו מבוגרים, ואני לא מזמינה חברים על מנת לשמור על מסגרת משפחתית שקטה יחסית (יש מבוגרים שרעש גדול מדי של ילדים עושה להם לא טוב...)): אני מחפשת סוג של הפעלה שתתאים... להלן התוכנית עד כה: הדלקת נר חנוכה, סביבונים שירים וסופגניות. שירי יומולדת, ברכות מתנות ועוגה אוכל - פשטידות וכאלה... יש רעיון להצעה? מה העלות פלוס מינוס? כרגע מה שעולה לי זה לחפש משהו מהמבוגרים הפעילים לליצן שיעשה שיגועים... אשמח לקבל כל תובנה בנושא... בתודה, ענבל.

mAmA MiSiSiPi

New member
לעניין הכינוי

בשביל שם חדש צריך להצטרף מחדש לתפוז עם כתובת מייל חדשה {את יכולה לפתוח לך אחד בגוגל שישמש רק למטרה זאת}

לימיצ

New member
אני עשיתי הפעלה לכמות כזאת של ילדים

ביום ההולדת 3 של ליבי. היו כ7 ילדים בטווח הגילאים שאת מציינת זה אמנם היה כאילו על טהרת טו בשבט, אבל אפשר גם בחנוכה- מה שעשיתי היה עציצים מתוקים. לקחתי כוסות חד פעמיות כמספר הילדים ומילאתי אותם בתערובת של כדורי שוקולד. (את יכולה לשים קערה גדולה עם התערובת שהם ימלאו לבד עם ההורים, לשיקולך, זה קצת מלכלך. הכנתי כמה צלחות עם ממתקים שונים- מרשמלו, סוכריות גומי וכל מה שאת מוצאת שאפשא לנעוץ על שיפוד. נתתי שיפוד לכל ילד וכל אחד שיפד לו פרחים לעציץ. זה דורש השגחת מבוגר בגלל השיפודים. תורידי מהם את השפיץ בכל מקרה. תעשי ניסוי קודם עם עצמך לראות שהדברים "עובדים". סה"כ הילדים מתים על זה, הם אוכלים ויוצרים במקביל, מקבליםמ שהו לקחת הביתה, וזב גם יוצא די מרשים. עלויות? אני מניחה שעד 100 ש"ח, תלוי בכמות הכוסות, בעלות השיפודים והחומרים לתערובת 0אשמח לתת לך מתכון אם תרצי), ובעלות הסוכריות. את יכולה לעשות מזה עוד יותר אם תעטפי לכל אחד את העציץ בצלופן וסרט לקחת הביתה. ואריאציה לחנוכה היא קישוט סופגניה- קונים סופגניות, מכינים/קונים בצק סוכר בכל מיני צבעים כל ילד מקבל צלחת עם סופגניה והוא מקשט אותה עם הבצק סוכר (ועם עוד סוכריות אם את רוצה). אשמח לעזור אם תחליטי ללכת על משהו בכיוון

השאלה אם את רוצה ממש הפעלה מובנית?

כי לקראת חנוכה יש הרבה סוגים של יצירה שאפשר לקנות בחנויות (לכל הגילאים) וזה יוצא ממש לא יקר. אצלינו זה בדרך כלל להיט, זה רק מצריך כמובן לעזור לילדים שצריכים עזרה. דוגמאות: הכנת ויטראז' מנירות צלופן על גבי שבלונה. פסיפס מאבנים שמדביקים. הכנת סביבונים מקרטון ולקשט אותם. דברים בסגנון הזה... מזל טוב

התכוונתי הפעלה כמו ליצן...קוסם...חיות...

לא משהו שקשור לעשייה כי הילדים באמת לא באותם גילאים... תודה לכל הבנות

דיינו

New member
הייתי חושבת פעמיים על עניין ההפעלה

בשביל מה? אתם עושים חגיגה משפחתית, שזה יפה ונעים, למה להביא עוד מישהו זר? יש לכם כבר גם הדלקת נרות ושירים של חנוכה, וגם של יומולדת, זה נראה לי חוויה מאוד מרגשת לילדים בני שלוש. ומעבר לזה - תנו להם לשחק אחד עם השני, זה משפחה, אין סיבה שלא ישחקו ביחד...

למעלה