חדשה כאן :)

tamaguchi girl

New member
חדשה כאן :)

נכנסתי במקרה וקראתי כמה שרשורים והחלטתי להישאר :) אני לא מחשיבה את עצמי לפילוסופית ואני לא מתמצאת בתאוריות של פילוסופים ידועים וכאלה, אבל יש לי את הדעות והתאוריות שלי לגבי דברים שונים, ואני אשמח לשמוע גם תאוריות אחרות P: גם אם אני לא פעילה אני בכ"ז קוראת, ורציתי להגיד שאני מצטרפת. אז, אני רוית, נעים להכיר!

yaakii

New member
ברוכה הבאה!/tapuzforum/images/emo13.gif

ומתי יגיעו בנים חדשים ויאזנו את הכוחות..?/tapuzforum/images/emo8.gif

במטוס

לצערי עדיין אי-אפשר לסוע
אבא שלי עובד פה במסגרת משלחת. נחזור לארץ בסוף שנת הלימודים הזאת (סביבות סוף אגוסט, ככה שיהיה לי כמה שיותר זמן עם החברים פה
)

yaakii

New member
את יודעת גרמנית? ../images/Emo13.gif איך התייחסו ליהדותך?

כן ובקושי

אני לומדת בבצפר בין לאומי, ככה שכל היום עובר באנגלית בעצם, חוץ מחמש-שש שעות שבועיות. למרות זאת, אני אקח גרמנית לבגרות בארץ (כמו שאתם לוקחים ערבית). בקשר ליהדות: היו כמה דברים, אבל יותר משעשעים. אחד, כולם פה בטוחים שכוווווולם נוצרים. הם מ-א-ד מפותעים לגלות שאתה לא. השני, מכירים חובבי חתולים? אז אנחנו גילנו זן חדש: חובבי יהודים. הם ממש ממש מתלהבים מהעובדה שאנחנו יהודים. לפעמים זה מרגיש כאילו אני איזה מיצג במוזיאון. אני מניחה שהתייחסת יותר לנושא של גזענות, אז אני רק אגיד שפעם אחת אמא שלי סיפרה למישהי שהיא יהודיה, והתגובה שלה הייתה "אז אתם עשירים". אבל זהו פחות או יותר.

yaakii

New member
נשמע חויה. /tapuzforum/images/emo13.gif זה נכון שבגרות

בערבית נהייתה חובה?

בהחלט חוויה נהדרת!

ולמיטב ידעתי זה חובה, אלא אם יש לך בעיות נוראיות באנגלית/ אתה מעדיף לקחת שפה אחרת.

אני לא עושה בגרות בערבית

חובה- אנגלית מתמטיקה ספרות תנ"כ הסטוריה אזרחות ספורט לשון חיבור נדמה לי שזהו

למעלה