חדשה כאן

חדשה כאן

האם הבנתי נכון חלום צלול זה חלום שמזמינים אותו כבר מספר לילות אני מבקשת לפני השינה לקבל מסר בחלום אבל לא זוכרת את החלומות הבוקר דווקא אני זוכרת מאוד את החלום אבל אני לא מצליחה להבין את המשמעות שלו אני נ+2 בחלום הייתי רווקה ואני מיועדת להתחתן עם אדם דתי מאוד (אני חילונית) האדם הזה שאין לי מושג מי הוא היה עם 5 ילדים ואני צפוייה להתחתן איתו ולאורך החלום הקצר הזה שעבר עלי כנצח אני מתמודדת עם לחץ נפשי שלי שזה לא מה שאני רוצה אני לא רוצה להתחתן עם מישהו שלא דיברתי /חייתי/ הכרתי לפני בטח לא רוצה להתחתן עם מישהו דתי בטח לא רוצה להתחתן עם מישהו שיש לו כבר 5 ילדים מישהו מבין משהו מהחלום הזה?

נ.ב

שכחתי לכתוב איך החלום נגמר בזה שמישהי מהמגזר הדתי וקרובה אליו שומעת את ההתלבטות שלי שאני מספרת לאמא שלי והיא פגועה מאוד מזה ואז....נגמר החלום

goldy

New member
רוצה להיתחתן, מפחדת לעשות טעות

ח"וח את עלולהיתחתן עים מישהוא שהוא ההפך הגמור מימה שאת רוצה. חלום צלול זה כשאת יודעת שאת חולמת. אים תעשי בדיקות מציאות במהלך היום תוכלי לגלות יום אחד שאת חולמת. רק הישתדלי לא להיתעורר מרוב היתרגשות. כאן זה לא פורום פירוש חלומות (מחווה שאני מקווה שחד-פעמית).

../images/Emo2.gif

אני המומה מהפרוש כי אני נשואה כבר עשור וחוצמזה הפנמתי שזה לא המקום לשאלות תודה !!! למדתי עוד משהו מהו חלום צלול תודה רבה !!!

לקשמי

New member
חלום צלול

הוא לא חלום שמזמינים אותו (אף על פי שזה אפשרי) אלא חלום צלול הוא חלום שבו את מודעת לכך שאת חולמת. לגבי פירוש, מלבד העובדה שפורום זה אינו עוסק בפירוש חלומות, אף אדם מלבדך לא יכול לפרש לך את החלום. המשמעות של החלום היא המשמעות שאת נותנת לו.

וולפהרט

New member
../images/Emo45.gif

לפי דעתי, מעטים הם החלומות שיש להם משמעות מסויימת. אם יש משמעות, החולם יוכל לפרש אותה יותר טוב מכולם למרות שהיו לי שני מקרים שחלמתי על מישהו, סיפרתי לו את החלום והוא פירש אותו. באחד מהם הייתי בשיעור נהיגה והמורה נהיגה ביקש ממני לסוע לכיוון סמטה פנימית עם מדרגות. זה היה נראה לי מוזר, לסוע על מדרגות, אבל זה מה שהוא אמר אז עשיתי את זה. אחר כך סיפרתי למורה לנהיגה שלי על החלום והוא שאל אותי: "את עלית מדרגות או ירדת אותם?", עניתי שעליתי והוא אמר שזה סימן טוב, שרק אנשים שעוברים טסט חולמים לפני זה חלום כזה (יש לו חוש הומור). קצת זמן אחרי זה היה לי טסט ועברתי:)

למעלה