חדשה כאן

ניקי35

New member
חדשה כאן

אני מקווה שאתם מקבלים חדשים בכל זאת יש לי שאלה.. מה ההבדל בעצם בין פורום גו"ג לפורום גו"ג צעירים? הגבלת גיל? משהו? אהה.. וברוכים הנמצאים.

פה מגניבים צערים בראש..

אוהבים לצאת ולהיפגש לפרגן אחד לשני לספר סיפורים מצחיקים לייעץ עצות ולשמוע חוויות (לפעמים לריב) להשוות טעם מוסיקלי ומאכלים אהובים לספר בדיחות (חלקם קורעות וחלקם..איך אומרים.....נו את יודעת. שויין.) לקשקש הרבה להגיד בוקר טוב כל יום ולראות מי קם הכי מוקדם ועוד ועוד ועוד.... ושם........... עזבי עזבי. באמת עזבי. WELCOME

Bubble Girl 27

New member
ההבדל הוא לא בגיל

הוא בתרגיל... לא יודעת את ההבדל מעבר לעובדה שרובנו פה צעירים יותר מטווח הגילאים שיש שם... חוץ מררררררדשי ו-ווינסטון... זקני השבט
סתם סתם כולם צעירים כולם יפים... עכשיו נשאר לך להכיר אותנו להביא עוגה לשלוח קפה ולהיות ה PET שלנו בפייספוק
אה נעה קניתי ת'טוכעס שלך שוב... גם את האדום..פיצ'י מפסיד המון....

Bubble Girl 27

New member
תגדירי לא צעירה?!

אם נצא לרקוד תבואי? (תעני כן כדאי לך) אם נצא לזרוק שקיות מים על רווקות בדרך לחופה ולצחוק עליהן תבואי? (כדאי לך זה מגניב
) אם נרכוש אותך בפייספוק תלחמי על לקנות את רדשי בחזרה ממיצה? אם ענית כן על הכל... את עומדת בקריטריונים לקבלה
אם לא... אל תדאגי נמצא לך תפקיד..

א פרסקי

New member
יש לך טעות אחת.....או שתיים...

קניתי אותך.... חחחחחחחחחחחחחחחחחח

א פרסקי

New member
אני רוצה לשמוע תוצאות..... ../images/Emo13.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

tintong

New member
אתה..

במקום לטפל ב......... אתה מתעסק במניות או ......
.........לא יודע מה..

Bubble Girl 27

New member
אני אקנה אותך את האישה שלך

ואת המאהב הלטיני שלך יא אפרסק!!! סססססססססעמק שוב רצה לקנות!

Bubble Girl 27

New member
חפרני הוא אילם מקלדת

הוא יודע להביע רק באייקונים... זאת הדרך שלו להגיד ברוכה הבאה... {באבל המתרגמת לשפת החפרנים}

למעלה