חדשה כאן!! =] קוראים לי דולב.. ואני מהכרכז..
R Rioter New member 28/10/07 #4 היי דולב, מה שלומך? ../images/Emo9.gif ברוכה הבאה לפורום האי אני שיר, עודמעט בת 15. מה דעתך על הפרק הראשון? אהבת, לא אהבת? ^^ שתהיה לך השתלבות מהירה ומהנה!! אני פה לכל מה שתרצי.
היי דולב, מה שלומך? ../images/Emo9.gif ברוכה הבאה לפורום האי אני שיר, עודמעט בת 15. מה דעתך על הפרק הראשון? אהבת, לא אהבת? ^^ שתהיה לך השתלבות מהירה ומהנה!! אני פה לכל מה שתרצי.
O onn11 New member 28/10/07 #5 ../images/Emo66.gif ברוכית! ../images/Emo24.gif אני און, בן 13.5 מהשרון הצפוני השתלבות נעימה ומהירה בפורום! און. [נ.ב. : זה רק נדמה לי, או שיש שוב גל של חדשים? XD]
../images/Emo66.gif ברוכית! ../images/Emo24.gif אני און, בן 13.5 מהשרון הצפוני השתלבות נעימה ומהירה בפורום! און. [נ.ב. : זה רק נדמה לי, או שיש שוב גל של חדשים? XD]
C ComplicatedCutie New member 28/10/07 #6 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif וכמה חדשים יש פה , וואו ממש הצפה של החדשים אז שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה וגם ששכחתי להציג את עצמי - מאורה , 22 , רחובות
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif וכמה חדשים יש פה , וואו ממש הצפה של החדשים אז שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה וגם ששכחתי להציג את עצמי - מאורה , 22 , רחובות