חדשה כאן

• פותח הנושא rz10
  • פורסם בתאריך

rz10

New member
חדשה כאן

אוי כמה טוב לדעת שיש בתפוז קהילת פאוור מטאל, אני מכירה בקושי אנשים שאוהבים את הז'אנר המוזיקלי הזה בכל מקרה, אני חדשה כאן. מקוה להשתלב והכל.

בדנתמ

New member
ברוכה הבאה...

האמת שגם אני לא כזה וותיק פה חח... אממ תתפלאי אבל יש לא מעט אנשים שאוהבים את הז'אנר הזה (אפילו שזה עדיין הרבה פחות מדי אנשים לטעמי... ) בואי רק נגיד את זה ככה... אם בליינד גארדיאן או סונטה ארקטיקה באים לארץ, יבואו די הרבה אנשים לדעתי... אולי תגידי מה את שומעת וזה? ושוב, ברוכה הבאה...

rz10

New member
אני כל כך כל כך כל כך מקוה שבלינד יבואו לארץ

אני אני מעריצה גדולה של בליינד גארידיאן, אני פשוט נושמת עליהם. כן אולי זה נשמע יותר מדי פנאטי, אבל אני פשוט סוגדת ללהקה הזאת, אני גם מאד אוהבת את Demons & Wizards לפי מה שהבנתי יש כאן לא מעט מעריצים שלהם, וזה כל כך מרגש לדעת שיש פאקינג עוד אנשים שמכירים אותם

בדנתמ

New member
בליינד הם גדולים כן

ואם הם יבואו לארץ זה יהיה מלבב ללא ספק... גם דימונס אחלה. את יודעת שיש להם שני אלבומים נכון? *לשני קוראים touched by the crimson king אני אישית לא מגדיר את עצמי כ"מעריץ" של אף אחד, אבל אני מאוד אוהב אותם זה נכון... אני ממליץ לך גם על הלהקות stratovarius gamma ray edguy avantasia - זה של הזמר של אדגאיי. the metal opera זה השם של האלבום (בעל שני החלקים) אם שמעת. sonata arctica rhapsody ויש גם את nightwish שבאים לארץ באוקטובר. זאת רשימה חלקית...

rz10

New member
אני מאד אוהבת את נייטוויש גם, אבל הם יותר

לכיון הגות'יק. לא היה לי מושג שדמונס יש 2 אלבומים, אני בכל אופן מאד אוהבת את הראשון. את גמה ריי יצא לי לשמוע, וגם רפסודי, אבל אני בכל זאת הכי אוהבת את בלינד קראתי באתר שלהם שהסיבוב הופעות לא כולל את ישראל.. את שוודיה כן, את יוון, את טורקיה אפילו, אבל ישראל לא, זה כל כך מבאס ):

Itay Simons

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אני איתי. קצת פרטים?

slallum

New member
בוקר אור :)

אני עופר, תהני בפורום וכל זה ;] המ, את שומעת עוד משו חוץ מפאוור?

rz10

New member
ברור

גראנג', תראש, פסיכודלי', פאנק, ואת רוב סגנונות המטאל והרוק

למעלה