חדשה כאן

מצב
הנושא נעול.

caren2

New member
חדשה כאן

חדשה כאן
שלום לכולם, אנחנו לקראת תהליך בפדיוס. רציתי לשאול וללמוד מנסיונכם. איזה בקשות\שאלות אפשר לבקש על התורמת. מעבר לכך שחשוב שכבר יש לה ילד אחד או שניים ושהם בריאים. תודה לכל העונים.

ברוכה הבאה לפורומינו../images/Emo24.gif

חדשה כאן
שלום לכולם, אנחנו לקראת תהליך בפדיוס. רציתי לשאול וללמוד מנסיונכם. איזה בקשות\שאלות אפשר לבקש על התורמת. מעבר לכך שחשוב שכבר יש לה ילד אחד או שניים ושהם בריאים. תודה לכל העונים.
ברוכה הבאה לפורומינו

קודם כל, פדיוס זה המקום הנכון! אפשר לבקש כל מה שעולה לכם בראש שיהיה לתורמת לדוגמא: צבע שיער,עור,עיניים,שיניים בולטות, שמנה, נמוכה,גבוהה,רזה וכד' מי שרוצה שולחת גם תמונה שלה על מנת שההתאמה תהיה מדוייקת יותר. בד"כ יש הוכחת פוריות אצל התורמות שם או שיש לה כבר ילדים או שהיא כבר תרמה ביציות טובות כך שאין מה לדאוג. אני בטוחה שהבנות פה יענו לך על כמה שאלות שתירצי וגם אני. בהצלחה רבה

ברוכה הבאה

חדשה כאן
ברוכה הבאה

ברוכה הבאה../images/Emo39.gifקארן, ובהצלחה,

חדשה כאן
ברוכה הבאה
קארן, ובהצלחה,
כבר ענו לך על העיקר. אני מכירה מישהי ששאלה אם יש לה שיער ישר או מתולתל ושפתיים עבות או דקות. הכל אפשרי. יכולה לשאול על השכלה ומקצוע, כל דבר שנראה לך חשוב. כה לחי אוריינית

על זה לא חשבתי ../images/Emo4.gif

ברוכה הבאה
קארן, ובהצלחה,
כבר ענו לך על העיקר. אני מכירה מישהי ששאלה אם יש לה שיער ישר או מתולתל ושפתיים עבות או דקות. הכל אפשרי. יכולה לשאול על השכלה ומקצוע, כל דבר שנראה לך חשוב. כה לחי אוריינית
על זה לא חשבתי

לשאול אם יש לה שפתיים עבות? במטרה לחסוך בוטוקס בעתיד?

נטאשה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

חדשה כאן
ברוכה הבאה

ושיהיה המון המון בהצלחה.

אדוינה

New member
ברוכה הבאה קארן!

חדשה כאן
ברוכה הבאה קארן!
מאחלת לך תהליך קצר ומוצלח! את מוזמנת להשאר ולשאול עוד וגם כמובן לעדכן!

ronitili

New member
מאחלת לך הצלחה רבה../images/Emo70.gif

חדשה כאן
מאחלת לך הצלחה רבה

את יכולה לבקש ככל העולה על דעתך, לא בטוח שיוכלו להיענות לבקשה, ואולי זה יאריך את משך החיפוש. הכי חשוב לדעתי זה נושא הוכחת הפוריות. אם זה מילד שלה או מתרומות קודמות ומוצלחות. דבר נוסף חשוב הוא נושא הצבעים. אם את רוצה ילד שיהיה דומה לכם - נושא הצבעים הוא הבולט ביותר.

והמוצא של התורמת, כמובן

מאחלת לך הצלחה רבה

את יכולה לבקש ככל העולה על דעתך, לא בטוח שיוכלו להיענות לבקשה, ואולי זה יאריך את משך החיפוש. הכי חשוב לדעתי זה נושא הוכחת הפוריות. אם זה מילד שלה או מתרומות קודמות ומוצלחות. דבר נוסף חשוב הוא נושא הצבעים. אם את רוצה ילד שיהיה דומה לכם - נושא הצבעים הוא הבולט ביותר.
והמוצא של התורמת, כמובן
ושיהיה בהצלחה

היי קארן, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

חדשה כאן
היי קארן, ברוכה הבאה

בנוסף למה שכבר ענו לך, אנחנו שאלנו גם על סוג הדם, האמת שבסוף התפשרנו ויצא סוג דם שקומבינציה עם בן הזוג יכולה לתת או סוג דם הגיוני לשילוב שלי ושלו או לא. מצרפת אתר (אם תרצי) של סוגי דם וקומבינציות.

lychee 8

New member
יולה יולה ואחרות / ים

היי קארן, ברוכה הבאה

בנוסף למה שכבר ענו לך, אנחנו שאלנו גם על סוג הדם, האמת שבסוף התפשרנו ויצא סוג דם שקומבינציה עם בן הזוג יכולה לתת או סוג דם הגיוני לשילוב שלי ושלו או לא. מצרפת אתר (אם תרצי) של סוגי דם וקומבינציות.
יולה יולה ואחרות / ים
שאלו אותנו בטופס על סוג הדם שלנו, ולא באנו בדרישות מעבר לרשום הסטנדרטי בטופס. שלחתי תמונות, אבל לא חושבת שאדע אם התיחסו אליהן וגם אולי לא רוצה לדעת. תמיד אוכל לתרץ דברים "מפתיעים" בילד ולמצוא איזה קרוב רחוק שהיה לו גן כזה ואני מאמינה שאנשים כל כך תמימים שמי שלא ידע על התרומה אפילו יגיד איך שהוא דומה לי (מקווה שאני לא תמימה מידי...). מה שיותר מטריד אותי זו ההיסטוריה הרפואית, כמו מחלות גנטיות, למשל הבנתי שכדאי להביא לארץ מבחנת דם לבדיקת X שביר.
מה עוד אני צריכה לדעת

ronitili

New member
אני הבאתי מבחנה עם דם לבדוק X שביר

יולה יולה ואחרות / ים
שאלו אותנו בטופס על סוג הדם שלנו, ולא באנו בדרישות מעבר לרשום הסטנדרטי בטופס. שלחתי תמונות, אבל לא חושבת שאדע אם התיחסו אליהן וגם אולי לא רוצה לדעת. תמיד אוכל לתרץ דברים "מפתיעים" בילד ולמצוא איזה קרוב רחוק שהיה לו גן כזה ואני מאמינה שאנשים כל כך תמימים שמי שלא ידע על התרומה אפילו יגיד איך שהוא דומה לי (מקווה שאני לא תמימה מידי...). מה שיותר מטריד אותי זו ההיסטוריה הרפואית, כמו מחלות גנטיות, למשל הבנתי שכדאי להביא לארץ מבחנת דם לבדיקת X שביר.
מה עוד אני צריכה לדעת
וסיסטיק פיברוסיס (CF) את הבדיקות עשיתי במעבדת רוזנבלט (דיזנגוף פינת גורדון) כלומר פרטי, בשם בדוי, כדי שלא יכנסו לי רישומים לא נכונים לתיק האישי.

lychee 8

New member
../images/Emo24.gif תודה רבה

וסיסטיק פיברוסיס (CF) את הבדיקות עשיתי במעבדת רוזנבלט (דיזנגוף פינת גורדון) כלומר פרטי, בשם בדוי, כדי שלא יכנסו לי רישומים לא נכונים לתיק האישי.
תודה רבה
רעיון מצויין לגבי שם בדוי

sagivkr

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

חדשה כאן
ברוכה הבאה

שיהיה בהצלחה!!! יפעת

בריזה1

New member
../images/Emo20.gifברוכה הבאה

חדשה כאן
ברוכה הבאה
חשוב לדעת: צבעים, גובה, משקל, השכלה, סוג דם. בהצלחה

ayoosh

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

חדשה כאן
ברוכה הבאה
ו

כמו שכבר ענו- את יכולה לשאול ולבקש הכל- השאלה מה באמת באמת חשוב לך. מצטרפת לרוניתילי בדעתי שהכי חשוב- "הוכחת" פוריות כלשהי, מעבר לזה כמובן- מראה, השכלה ולנו היה חשוב לדעת שלא תרמה או תתרום לישראלית...

מצב
הנושא נעול.
למעלה