חדשה כאן...

a l o n e e t

New member
חדשה כאן... ../images/Emo9.gif

היי, מה שלומכם??? אני חדשה כאן, ממש ממש חדשה, ואני מסתובבת פה בפורום הרבה זמן, ראיתי שיש כאן אנשים ממש ממש נחמדים, ו... טוב, החלטתי להצטרף! חחח אני מקווה להשתלב פה... אני אמוד אוהבת אינויאשה, ראיתי את הכל הסידרה ואת ארבעת הסרטים, ואני מאוד אוהבת את אינויאשה וקגומה!

noam3010

New member
ברוכה הבאה D:

לי קוראים נעם ואני בת 13 מת"א. ספרי לנו קצת על עצמך (אילו אנימות את אוהבת לראות, בת כמה את וכו') ^^

Lust chan

New member
ברוכה הבאה ^~^../images/Emo135.gif

תהני בפורום והשתלבות מהירה -^^

a l o n e e t

New member
תודה תודה תודה!

חחח קראתי הודעה של מישהי שרוצה שאני אספר על עצמי יותר, אז בבקשה: קוראים לי ליטל אני בת 15 גרה במצפה רמון, לא יודעת אם אתם מכירים אוהבת לצפות בטלוויזיה ולצאת עם חברים ראיתי בעבר כמה אנימות, כמו סאקורה, פרוטס באסקט, אינויאשה ראיתי כמובן חח, ועכשיו אני רואה גם טסובאסה, וזהו ^^ סיפרתי מספיק??? חחח

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifלא תספרי עוד!

מה סוג הדם שלך? גובה, משקל, אוכל אהוב, אוכל שנוא, אנימה אהובה, אנימה שנואה יאלה להתחיל לפרט! סתם רק אם את רוצה... את רוצה! עזבי XP

a l o n e e t

New member
חחחחח

את סוג הדם שלי אני לא יודעת ^^ הכי אוהבת לאכול קוסקוסססס שונאת ירוקיםםםם (את יודעים, כל הפולים והאפונים למיניהם) אנימה אהובה - אינויאשהההההההההההה אנימה שנואה - נו סה.... לא יודעת... דרגון בול זי. מגעיל. גובה - 1.57 חחח משקל - לא הגזמנו??? חחחח סתם סתם... 48 (שמנה הא???)

למעלה