חדשה כאן

Fairywitch

New member
חדשה כאן../images/Emo9.gif

היי, אני חנה מחיפה, וכמו שאפשר לראות גם בחתימה שלי- יש כמה תכניות מציאות שאני מכורה להן...
התכנית הראשונה שהתמכרתי לה הייתה הישרדות
אבל מה- אחרי 4 עונות הפסיקו לשדר אותה בערוץ 2, ואין לי לוויין
אז יש לי כמה שאלות לגבי "השרדות": - איזו עונה משודרת עכשיו בארה"ב? - מתי היא תשודר בארץ? כי חברה עם YES מחכה להקליט לי...
- האם יש רשימה מסודרת של המקומות בהם הייתה התכנית עד עכשיו? - והכי חשוב- האם יש מקום שבו אני יכולה להשיג את הפרקים ששודרו עד עכשיו? לאמריקן איידול, למשל, יש פורום מחו"ל שאפשר להוריד ממנו באופן חוקי את הפרקים של כל העונות הקודמות. יש משהו כזה להישרדות? על דרכים פחות כשרות- במסרים בלבד!
רבה לכולכם
חנה.

Ulong

New member
תשובות

בארה"ב תתחיל עוד חודשיים העונה ה-11. בינתיים ביס וויקנד משודרת העונה ה-10. ביום שבת ישודר פרק 4. ולגבי השאלה השלישית- אי אפשר לדבר על זה בפורום.

TheCharm

New member
היי חנה, ברוכה הבאה

אני מכיר אותך מפורום מכושפות
-בארה"ב הסתיימה העונה ה-10 ועוד כמה חודשים (לא הרבה) תתחיל העונה ה-11. -העונה ה-10 משודרת עכשיו בYES, השבוע יהיה כבר פרק 4. מצטער... -רשימת המקומות בהם הסדרה הייתה (לפי סדר העונות): בורנאו אוסטרליה אפריקה מארקסס תאילנד האמזונס איי הפנינה לא זוכר איפה העונה השמינית, כי היא הייתה עונת "אול-סטאר" (משתתפים ומנצחים מעונות קודמות היו בעונה הזאת ולא אנשים חדשים כרגיל) ונואטו פלאו העונה ה-11 עתידה להיות בוונצואלה. -בקשר לשאלה הרביעית, לא ידוע לי על מקומות חוקיים, אבל הדרכים ה"פחות כשרות" לסדרה זאת כן קיימות..

Ulong

New member
יש לך טעות

העונה השביעית הייתה באיי הפנינה שזה באזור פנמה ושם גם צולמה העונה ה-8. לגבי העונה ה-11 שעתידה לעלות עוד חודשיים- היא תצולם בגואטמלה ולא בוונצואלה.

למעלה