חדשה כאן

חדשה כאן ../images/Emo9.gif

ויש לי כמה שאלות. לפני שבוע קניתי את הפאזל הזה. אתמול בערב סיימתי אותו, ואשמח לקבל עצות איך לשמור אותו שלם (כרגע הוא מונח על לוח עץ על השולחן). בנוסף אשמח לקבל המלצות על חנויות עם מבחר מעניין (וגם מחירים סבירים) באזור פ"ת. כל כך נהניתי שאני מקווה לקנות היום עוד פאזל, ואולי אקבל אומץ ואעבור ל- 1000 חלקים. ובעיקר אני שמחה לגלות שיש פורום לפאזלים. תודה.

מממאיה35

New member
וולקאם!

אם את רוצה להדביק את הפאזל, יש מלא דרכים - חפשי בפורום וגם במאמרים. אני אישית הופכת את הפאזל ומדביקה עם סלוטייפ רחב רצועות רצועות, ואחכ מאחסנת בתיק תיור מפוליגל (שכבר נגמר בו המקום..) יש כאלה שמדביקים מעל הפאזל דבק שקוף מיוחד לפאזלים (או דבק פלסטיק רגיל). לגבי איפה לקנות - אפשר בחנויות צעצעועים נבחרות ויש גם את רשת פאזלנד. לא יודעת אם יש בקניון פ"ת, אבל יש בדיזינגוף סנטר סניף, וגם בכפ"ס. ונשמח לתמונה של הפאזל המורכב!

פ א ז ל

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לגבי שמירת הפאזל מממאיה ענתה לך אז לי רק נשאר לומר ברוכה הבאה אלינו

סקרמנטה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

בגדול גם אני די חדשה כאן... הרבה זמן השתתפתי פסיבית ורק לאחרונה גם כותבת. הגענו ל-
טוב :)

123נעמי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

איזה פאזל יפה
אני מתגעגעת לפאזלים אלו של תמונות נוף ומתכננת על הרכבת פאזל נוף בקרוב. פעם היו רק כאלו
ברוכה הבאה אלינו נשמח לשמוע ממך

מממאיה35

New member
נכון, איזה קטע!

פעם היו רק כאלה
ועוד קטע - מרכיבים חדשים בדכ אוהבים או בוחרים פאזלים של נוף, ואז נתקעים עם השמים שמשתקפים במים

מדונה81

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה אלינו!!../images/Emo20.gif

לא הייתי פה יומיים וכבר הרבה התחדש כאן
זה מאוד כיף שאנחנו מתרחבים ומצטרפים אלינו עוד חברים חדשים. וכמובן שברוכים הנמצאים

jocie1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

כשתמצאי חנות בפתח תקוה או באיזור נשמח לדעת איפה...ניתן להוסיף ללוחות של הפורום. בהצלחה

שהם10

New member

אז כל הרעיונות שנתנו לך כאן הם באמת הדרכים הטובות ביותר! באמת שאני מאזור הצפון אז בפ"ת אני לא ממש יכולה לעזור אבל אני אישית מזמינה מהאתר של פאזלנד כי יש להם מבחר ממש גדול וזה הכי נגיש לי והאמת שבדרך כלל יש להם גם מבצעים טובים של 1+1 או אחד והנחה על השני אז את יכולה לנסות את זה..... וכמובן כמו שכבר אמרתי ברוכה הבאה...

דגנית

New member

אני קונה בעיקר בפאזלנד, אני אוהבת להסתכל בנחת באתר, ואז אם אני מגיעה לחנות ויש - קונה, אם לא מזמינה, תוך יומיים שלושה הפאזל מגיע. תהני

למעלה