אוי סורי, זו הייתי אני..
נ נמייה מקפצת New member 9/7/08 #1 חדשה כאן ../images/Emo9.gif היי *מנופפת* אני אוהבת ערפדים מאוד בכלליות ולא יצא לי להכיר יותר מדי פאנדומים מקוריים. (כלומר סרטים/ספרים/סדרות וכו') אני כן אשמח להכיר. * את אן רייס אני מכירה
חדשה כאן ../images/Emo9.gif היי *מנופפת* אני אוהבת ערפדים מאוד בכלליות ולא יצא לי להכיר יותר מדי פאנדומים מקוריים. (כלומר סרטים/ספרים/סדרות וכו') אני כן אשמח להכיר. * את אן רייס אני מכירה
נ נמייה מקפצת New member 9/7/08 #4 |4u| מקווה שימצאו גם דרכים להחיות פה יותר... (עד כמה שאפשר להחיות פורום ערפדים )
ב בדנתמ New member 10/7/08 #7 howdy אני אהוד ואני אלכוהוליסט טוב אני לא באמת אלכוהוליסט... אני תמיד אומר שעדיף להתמכר לדברים יותר בריאים כמו ספורט, סקס או גיטרה... אז יאללה, תעזרי להחיות את הפורום
howdy אני אהוד ואני אלכוהוליסט טוב אני לא באמת אלכוהוליסט... אני תמיד אומר שעדיף להתמכר לדברים יותר בריאים כמו ספורט, סקס או גיטרה... אז יאללה, תעזרי להחיות את הפורום
ק קרניjack New member 13/7/08 #8 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif! ספרי קצת על עצמך...שם גיל, תחביבים, מוזיקה וכו'. מה את כן קראת או ראית מהפאנדום? חוץ מזה, בטאגליינס יש לינק אל "הרשימה האדומה"- רשימה של סרטים/ספרים/סדרות ערפדים שאת מוזמנת לקרוא
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif! ספרי קצת על עצמך...שם גיל, תחביבים, מוזיקה וכו'. מה את כן קראת או ראית מהפאנדום? חוץ מזה, בטאגליינס יש לינק אל "הרשימה האדומה"- רשימה של סרטים/ספרים/סדרות ערפדים שאת מוזמנת לקרוא