חדשה כאן

Jen74

New member
חדשה כאן../images/Emo70.gif

אני כאן משתי סיבות: 1. כי אני רוצה להשתלט על תפוז ולהיות בכל הפורומים
2. כי אני רוצה לראות מה זה האימו הזה שהילדות שלי מדברות עליו כל הזמן ועושות כל מאמץ להראות ולהיות אימו. רק רציתי להגיד לכל אלו שמגיבים להודעות הדביליות של "מי צריך פורום אימו" ועוד כל מיני כאלה שחבל לכם לבזבז אנרגיות והודעות מיותרות, הם לא שווים התייחסות בכלל.

אבל מי באמת צריך פורום אימו?!

מצד שני יש פה גם פורום "לסביות 40+" ופורום "דובים גאים" אני גם זוכר שפעם היה פורום "פקצות",וגם עכשיו יש עוד הרבה פורומים ברשימה שמעוררים תמיהה של "מי לעזאזל גולש בזה?!" (כמו למשל פורום "רפואת שיניים","חנונים","גורדי שחקים" ולא חסרים עוד)

PerfectSP

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo190.gif

כל אלה זה פורומים שיש להם מספיק אנשים עם אותו תחום עניין בשביל לנהל פורום-כמו פה:)

כן...כמו גורדי שחקים

זה מאוד מרתק,בואו נדבר כולנו על גורדי שחקים. נו? לאף אחד אין משהו לומר על גורדי שחקים? חשבתי כך,אז למה לעזאזל עשו כזה פורום!? לעזאזל מאז שהנאצים לקחו לי את פורום הומור אני מספר בדיחות צולעות בפורומים מזדמנים,אני אשכרה באתי לפורום של הורים והגבתי להודעה של אחת שרשמה שלבתה בת ה8 יש חבר "אני מקווה שהם נזהרים" ועכשיו תסלחו לי,הלכתי לפורום משחקי סים וסימסיטי 507 לפתוח הודעה על הסימית שהכי שווה להביא עליה ביד מנהלים לא למחוק,מיאו

PerfectSP

New member
תאמין לי, ../images/Emo190.gif

אם יהיה לזה ביקוש,גם לה ייפתח פורום! ס'פורומים הזויים יש פה><"

PerfectSP

New member
חחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אני עדיין בהשפעת "למה לעזאזל אני פה?!", מאז שבאתי לראות מה זה הפורום הזה
ובנתיים הוא התחבב עלייD: עד שבטח יימאס לי

חחחחח גם אני באותה הרגשה D:../images/Emo115.gif

אבל סתם כיף לי להידחף לדיונים שלא קשורים אליי אז אני פה בינתיים XD

Fall Out Liel