חדשה כאן

AngelicPaige

New member
חדשה כאן ../images/Emo54.gif

שלום לכולם, שמי יעל, בת 21 מירושלים. אני מניחה שהעניין של בערפדים התחיל אחרי שהתמכרתי ל"באפי", או אולי עוד לפני זה. בכל מקרה, זה זמן רב שאני מתעניינת ביצורים האלה, זה אולי לא בדיוק מתבטא אצלי בלבוש אלה יותר במוסיקה שאני שומעת, בספרים שאני קוראת (כרגע זה סדרת "דמדומים") ובפואומות ובסיפורים שאני כותבת. עלה לי גם רעיון להתחיל לכתוב נובלת ערפדים משלי שמתרחשת בירושלים, אבל הרעיון עדיין לא מגובש ואני לא בטוחה אם אני אי פעם אתחיל לכתוב את זה. אמנים שאני אוהבת הם ויקטוריה פראנסס ולואיס רויו. ברשימה האדומה נראה לי ששכחתם להזכיר את מרלין מנסון, שהוא אחד המוסיקאיים האהובים עלי, את סדרת דמדומים ואת "העורב", למרות שהוא לא שותה דם, הסרט הוא נורא גות'י ויש משהו ערפדי ב"לחזור מהמתים". בכל מקרה, לפני כמה ימים הם שידרו את "סודות הערפדים" בערוץ ההיסטוריה של הוט, פעם שנייה בשבילי שצפיתי בזה. הייתה גם עוד סדרה אחרת על ערפדים שבו בדקו בחור ששותה דם, הוא טוען שהוא מרגיש שהגוף שלו "צריך את זה" והחברה שלו היא התורמת. לאחר שערכו לו מספר בדיקות (כמו לראות אם הוא סובל מאמנזיה), קבעו שהכל אצלו תקין, אבל עדיין יש לו את הצורך לשתות דם. אחרי שראיתי את "סודות הערפדים" בפעם השנייה, ונזכרתי בערפדים "האנרגטיים", אלו שלוקחים אנרגיה מאנשים אחרים, תהיתי אם יש כאלו גם בישראל. אני עצמי לא אוכלת בשר, רק עוף לעיתים רחוקות, ואחרי שחוויתי כמה תסמינים של עייפות ורצון לישון הרבה, אמא שלי חשבה שאולי זה בגלל שאני לא אוכלת בשר.

AngelicPaige

New member
המשך חפירה XD ../images/Emo54.gif

אחרי כמה בדיקות הכל יצא בסדר, אבל אני עדיין לפעמים עייפה גם אחרי שישנתי שמונה שעות. אז אני תוהה אם יש אפשרות שאין לי אנרגיות כי אני צריכה "לקחת" אנרגיות ממישהו אחר. או שאני סתם רואה דברים איפה שאין מה לראות. בכל מקרה, סליחה על החפירה
יעל.

בדנתמ

New member
למה כל הודעה שלך מסתיימת ב../images/Emo54.gif?

ברוכה הבאה
כשמישהו פה שם לינק לכתבה על ה"ערפדים האנרגטיים" האלה, אני חייב להודות, שחשבתי שאין הרבה אנשים פחות שפויים מהם
ומה לעזאזל הקשר בין זה לבין ערפד? ערפד מוגדר באופן טיפה שונה, תלוי בסופר שהמציא אותו (אלא אם כן אנחנו מדברים על עטלף ערפד, שהוא בע"ח קטן וחמוד), אבל בגדול יש לו שני מאפיינים שתמיד חוזרים על עצמם: הוא מעדיף, יהיו סיבותיו אשר יהיו, את הלילה, והוא שותה דם. אנשים רגילים שחיים חיים רגילים ולא שותים דם של אף אחד, לא קשורים כהוא זה לערפדים... את לא אוכלת בשר סתם כי את לא אוהבת, או שיש לך סיבה אחרת? כי אין על שניצל ופסטה

AngelicPaige

New member
כי אני מכשפה XD ../images/Emo54.gif

והצמחונות שלי זה בגלל שאני לא כ"כ אוהבת לאכול חיות >.>

Berethor

New member
חבל כי אדוארד דווקא אוהב חיות

"feed or die Christof" בסופו של דבר את רק פוגעת בעצמך, כל עוד אין לך תחליפים אמתיים לבשר את סובלת מחוסר תזונה נכונה, כאן פורום ערפדים אנחנו מעודדים תזונה נכונה, גם אם זה על חשבון יצורים אחרים! רק שתדעי שהחולשה, העייפות וחולי נובעים גם מזה. אם תאכלי יותר בשר תראי תהבדל. כשפים לא יעזרו כאן וגם לא חסה
. remember that you are dam carnivore! "if you will not drink your body will become weak"

Xx Haley xX

New member
../images/Emo15.gifויקטוריה פראנסס ../images/Emo99.gif

ברוכה הבאה D: את בטח עייפה ורוצה לישון הרבה, כי את צריכה ברזל. וסביר להניח שאין לך אותו בגוף כי את לא אוכלת בשר. בקיצור אנמית חח. ואת זה את יודעת XD וזה שבדקו, לא תמיד נכון.. יעני יש כאלה שלא מוצאים אצלם 0.0 או שזה רק ההתחלה...או שאת סתם עייפה ואין לך כוחXD הו דמדומים *.* העורב*.* וכו' בקיצור XD

קרניjack

New member
אז...היי יעל

גם אצלי כל עניין הערפדים לדעתי התחיל מהתקופה של באפי
לדעתי כל העניין של "איך זה מתבטא" הוא פחות קשור ללבוש- שמאופיין כגותי ולאו דווקא "ערפדי" ואחלה שזה ככה אצלך
סיפורי ערפדים ישראלים הם נדירים- אבל אני משתוקקת לקרוא כמה שיותר כאלה- קראת את לילה אדום? ספר ערפדים ישראלי- מומלץ בחום רק בשביל לראות כמה הזוי ומגניב זה ביחד... ה"עורב" הוא אחד הסרטים הכי אהובים עליי (הראשון!) וגם לי הוא מרגיש מאוד ערפדי למרות שהוא לא עוסק תכלס בערפדים.. אני לא ממש מאמינה בקטע של הערפדים האנרגטיים, לפחות לא איך שכל ה"תופעה" הזאת מוצגת...תשני טוב, תאכלי טוב, תנסי לשכוח ממה שמטריד אותך ואולי תיהיה פחות עייפה
איזה ספרים או סרטים את אוהבת? ברוכה הבאה

למעלה