חדשה כאן

הגר1

New member
חדשה כאן../images/Emo20.gif

אני בת 38 מנסה ללא הצלחה להרות. בצילום רחם שערתי - נתגלה כי יש לי הדבקויות בדופן הימני ובתקרת הרחם. החצוצרות תקינות. אני אמורה לעבור בקרוב--היסטרוסקופיה .יש לי שני שאלות 1. האם הדבקויות ברחם נחשבת לבעיה רצינית? האם ניתן להתגבר על ההדבקויות??ושאלה שניה מה יותר מסובך הדבקיות בחצוצרה או ברחם ? תודה מראש אשמח לשמוע תגובות ותשובות לשאלותי. תודה מראש

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

נקווה שתהני כאן זמן מועט ככל האפשר, ותעברי לפורום הבא בהקדם האפשרי
מנסיון של בנות אחרות- הידבקויות ברחם ניתנות להסרה בקלות בהיסטרוסקופיה. גאיה עברה טיפול כזה והרתה זמן לא רב אחריו ללא כל טיפול. הידבקות בחצוצרה כבר מסובכת יותר, כי החצוצרה היא צינורית זעירה שדי קשה לנקות אותה במידה והיא סתומה. חצוצרות תקינות מאפשרות מעבר של זרע, הפריה וירידה של עוברים לחלל הרחם. שיהיה
נועם

הגר1

New member
לנועם

נועם תודה רבה על התגובה המהירה . התעודדתי !! תודה

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי , לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעשיפים לשרשר הודעות.
נועם

הגר1

New member
לנועם

לשרשר..... תסברי בבקשה . סליחה על הבורות אבל אני חדשה כאן

נועם@בת

New member
תלחצי על הלינק הכחול

בהודעה הקודמת שלי- שם כתוב הכל
שבת שלום נועם

היי הגר ../images/Emo24.gif

כדרכו של הפורום, הייתי רוצה לאחל לך כאן שהות קצרה ככל האפשר ושתעברי במהרה לפורום הריון לאחר טיפולים. כעת לשאלותייך: הידבקויות אינן נחשבות לבעיה רצינית, אך הן עלולות להפריע לקליטת הריון או להתפתחות רירית הרחם כראוי. ניתן לטפל בהידקויות על ידי היסטרוסקופיה. עברתי זאת וזה לא נורא כלל. ואין לי מושג כל כך מה קשה יותר, הידבקויות בחצוצרה או ברחם. העיקר שיהיה לך טוב ובמהרה. סאני.

אושרת@@

New member
אין לי שמץ של מושג מה לענות לך

רק לאחל לך בהצלחה וברוכה הבאה

הגר1

New member
אושרת@@../images/Emo51.gif

אושרת היקרה. גם תגובה חמה היא תשובה מעודדת. שבת שלום ותודה.........

הגר1

New member
סוכריה על מקל../images/Emo39.gif

תודה על התגובה. זה מעודד אני אכן מרגישה שהגדתי למקום הנכון.....תודה....

ברוכה הבאה הגר ../images/Emo23.gif

ברכות להצטרפותך לפורום מקסים. מברכת אותך שלא תספיקי ללמוד הרבה כאן ושיהיו לך שאלות על הריון בקרוב. שבת שלום

ettyh

New member
בהצלחה

היי הגר שמי אתי כמוך היו לי הדבקויות ברחם וגם חצוצרות סתומות שאותן אי אפשר היה לפתוח, לעומת זאת עברתי מס´ ניתוחים להפרדת הידבקויות . מה שקורה בניתוח לאחר הפרדת ההדבקויות יכול להיות מצב שכעבור תקופה קצרה ההדבקויות חוזרות לכן ממליצים ישר לאחר הניתוח להמשיך בטיפולים. לי בפעם הראשונה לאחר הניתוח כשבאתי לבקורת כדי להתחיל טיפולי הפרייה (כעבור חודש בערך לאחר הניתוח) גילו שהרחם שוב מודבקת.לכן הפעם ובהמלצת הרופא המטפל שלי, החלטתי לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית להפרדת ההדבקויות באופן פרטי אצל מומוחה בעל שם להפרדת הדבקויות והפעם עברתי בהצלחה. וישר אחרי IVF נכנסתי להריון והיום יש לי ילדה מקסימה בת 4 חודשים. הגר בכל אופן במידה ותרצה אינפורמציה יותר מורחבת אשמח לענות לך אל תכתבי לי לאמייל מכיוון שאין לי גישה לפתוח אותו תכתבי לי בפורום הנ"ל ואני אענה לך ואם תהיה מעונינת אשאיר לך את הסלולרי שלי, ובהמשך הרבה הצלחה. ממני אתי

ettyh

New member
להגר -היסטרוסקופיה

היי הגר שמי אתי כמוך היו לי הדבקויות ברחם וגם חצוצרות סתומות שאותן אי אפשר היה לפתוח, לעומת זאת עברתי מס´ ניתוחים להפרדת הידבקויות . מה שקורה בניתוח לאחר הפרדת ההדבקויות יכול להיות מצב שכעבור תקופה קצרה ההדבקויות חוזרות לכן ממליצים ישר לאחר הניתוח להמשיך בטיפולים. לי בפעם הראשונה לאחר הניתוח כשבאתי לבקורת כדי להתחיל טיפולי הפרייה (כעבור חודש בערך לאחר הניתוח) גילו שהרחם שוב מודבקת.לכן הפעם ובהמלצת הרופא המטפל שלי, החלטתי לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית להפרדת ההדבקויות באופן פרטי אצל מומוחה בעל שם להפרדת הדבקויות והפעם עברתי בהצלחה. וישר אחרי IVF נכנסתי להריון והיום יש לי ילדה מקסימה בת 4 חודשים. הגר בכל אופן במידה ותרצה אינפורמציה יותר מורחבת אשמח לענות לך אל תכתבי לי לאמייל מכיוון שאין לי גישה לפתוח אותו תכתבי לי בפורום הנ"ל ואני אענה לך ואם תהיה מעונינת אשאיר לך את הסלולרי שלי, ובהמשך הרבה הצלחה. ממני אתי התגובה שלך

הגר1

New member
ettyh../images/Emo51.gif

אתי היקרה . ראשית כל המון תודה לך .שמח לשמוע ממך על התהליך ומה הם אחזי הצלחה ובכלל לקבל אינפורמציה.כפי שציינתי אצלי ההדבקויות הן ברחם והחצוצרות תקינות . אשמח מואד לקבל את הכתובת של הרופא הפרטי . עזרת לי מאוד ושוב המון תודה

להגר

אין לי תשובה לשאלות שלך, אוכל רק לאחל לך ששהותך איתנו תהיה קצרה ככל האפשר והמון בהצלחה !

למעלה