חדשה כאן, אין כמו... שופינג
N niya New member 16/9/11 #2 נכון../images/Emo6.gif את יכולה לספר לנו מה עושה לך שופינג? מתי למה וכמה?
E EastGirl83 New member 18/9/11 #6 היי... ../images/Emo140.gif האמת, פעם בחודש אני מעדיפה לקנות משהו קטן לעצמי, ולרוב זה גם איפור... מאוד אוהבת איפור ופעם בחצי שנה - שנה, תלוי מבחינה כלכלית כמובן, עושה שופינג... שלפעמים הוא מתפרס לכמה ימים. זה כייף להתחדש
היי... ../images/Emo140.gif האמת, פעם בחודש אני מעדיפה לקנות משהו קטן לעצמי, ולרוב זה גם איפור... מאוד אוהבת איפור ופעם בחצי שנה - שנה, תלוי מבחינה כלכלית כמובן, עושה שופינג... שלפעמים הוא מתפרס לכמה ימים. זה כייף להתחדש
פ פרפרי אהבה New member 16/9/11 #3 בהחלט -אין כמו שופינג ../images/Emo106.gif כמה שאני זקוקה לשופינג כזה אבל אין סיכוי גם מבחינת משאבים וגם מבחינת זה שאני עם יד שבורה ולא יכולה למדוד כמו שצריך...
בהחלט -אין כמו שופינג ../images/Emo106.gif כמה שאני זקוקה לשופינג כזה אבל אין סיכוי גם מבחינת משאבים וגם מבחינת זה שאני עם יד שבורה ולא יכולה למדוד כמו שצריך...
פ פרפרי אהבה New member 17/9/11 #5 נפלתי בגן,החלקתי במדרגות והתרסקתי על היד לא נעים,הייתי בשבוע מחלה ועכשיו בעיקר מנסה לחזור לעצמי למרות הגבס הארור. יהיה טוב
נפלתי בגן,החלקתי במדרגות והתרסקתי על היד לא נעים,הייתי בשבוע מחלה ועכשיו בעיקר מנסה לחזור לעצמי למרות הגבס הארור. יהיה טוב